DI > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 14:14

DI - 22 maj 20 kl. 20:00

Banktoppens varning: ”Omöjligt för investerare att bedöma bankerna”Bankernas redovisningsregler blev ett av coronakrisens första offer, där ett slags undantagstillstånd införts för redovisning av. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Banktoppens, varning, Omöjligtför , investerareatt , bedöma, bankerna
Affärsvärlden - 22 jul 11 kl. 13:06

Bloomberg: Varning för att investerare kan fly Sverige

Oppositionen med Håkan Juholt i spetsen kan få investerare att fly Sverige. Det hävdar Bloomberg News som varnar för att kronan kan falla på grund av den politiska oenigheten som råder i landet..

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 02:13

Miljövarning för oljesand

Att utvinna olja från de stora sandfälten i Kanada skulle medföra betydligt större utsläpp av miljöfarliga ämnen än vad industrin hävdar, enligt forskare vid universitetet i Toronto.
Enligt forskarna kan utsläppen i luften av polycykliska aromatiska kolväten bli mellan två och tre gånger högre än tidigare beräknat.Oljan är tänkt att transporteras till USA via den omdiskuterade ledningen Keystone XL.

BT - 04 feb 14 kl. 02:20

Miljövarning för oljesand

Att utvinna olja från de stora sandfälten i Kanada skulle medföra betydligt större utsläpp av miljöfarliga ämnen än vad industrin hävdar, enligt forskare vid universitetet i Toronto. Enligt forskarna kan utsläppen i luften av polycykliska aromatiska kolväten bli mellan två och tre gånger högre än tidigare beräknat.Oljan är tänkt att transporteras till USA via den omdiskuterade ledningen Keystone XL.

PrivataAffärer - 06 feb 20 kl. 04:00

Danskes varning: Här är fonderna som kan ge negativ avkastning

Det finns anledning för investerare att uppmärksamma var avkastningen ska komma ifrån eftersom den ”historiskt låga räntenivån” i Europa vänt upp och ner på obligationsmarknaderna, resonerar Danske Invest. Många fonder riskerar därför negativ avkastning och investerare som letar efter investeringar med låg risk måste vara extra uppmärksamma på var avkastningen är tänkt att komma ifrån. Hos Danske Invest märks därför riskfonderna nu med en varningsflagga.

VA - 07 jun 11 kl. 11:52

Varning för tillväxtfällan

7 juni Så fort det pratas om investeringar, om börsen eller aktier, nämns det ofta en rad olika ekonomiska begrepp eller hänvisas till någon indikator eller ett mått. Den rådande uppfattningen är att dessa ska fungera som någon sorts aktieindikator. ?

YLE - 16 jan 14 kl. 15:43

Präst vid Johannes församling får varning

En varning. Det är den enda åtgärd som domkapitlets kollegium vid Borgå stift tar till när det gäller att få ett slut på konflikterna inom personalen vid Johannes församling i Helsingfors. Beslutet om varningen fattades i dag torsdag.

Affärsvärlden - 23 aug 11 kl. 10:12

Analytiker: Varning för guldfebern

Guldet når nya rekordhöjer och fler småsparare söker sig till den ädla metallen. Det får institutionella investerare att backa från tidigare positioner. - Det finns många mamma-och-pappa-investerare som skapar ett galet rus, säger Tom Roseen, senior analytiker på Lipper, till Wall Street Journal..

Nyhetskanalen - 01 jun 12 kl. 08:08

Suu Kyi varnade investerare i Burma

Den burmesiska demokratikämpen Aung San Suu Kyi varnade i ett tal för överdriven optimism när det gäller reformer i hemlandet. Inför en konferens anordnad av Världsekonomiskt forum i Bangkok i Thailand underströk hon vikten av rättssäkerhet i hemlandet.-Investerare i Burma, här kommer en varning - även de bästa investeringslagar är oanvändbara om det inte finns domstolar som är rena och oberoende nog att se till att de efterlevs, sade fredspristagaren..

Nyheter 24 - 11 jun 12 kl. 15:18

Eric Rosén: "S var de enda som tog Reinfeldts varning på allvar"


KRÖNIKA. Om de kör med fulspel kommer de att avslöjas. För mindre än en vecka sedan gav Socialdemokraterna en hel del besked.

PrivataAffärer - 10 jan 14 kl. 06:00

Varning för blufföretag som lurar sparare

Finansinspektionen går ut med en varning för fem företag som misstänks lura svenska investerare. Här är bluffarnas knep som du ska se upp med....

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stockholm bäst på miljöfordon

Stockholm är vinnare i årets Miljöfordonsdiagnos som visar att kommuner och regioner går före i omställningen från fossildrivna transporter….

DI - 15 minuter sedan

XXL drar tillbaka tillfälliga permitteringar – coronasituation normaliserad

Den norska sportkedjan XXL drar tillbaka de tillfälliga permitteringar som meddelades i mars då coronapandemin slog hårdast mot bolaget..

DI - 15 minuter sedan

Didner & Gerge minskar till 4,98 procent i Hexpol

Fonden Didner och Gerge har minskat sitt innehav i polymertillverkaren Hexpol till 4,98 procent av kapitalet..

DI - 15 minuter sedan

Lundin Gold tar in nytt kapital genom emission

Lundin Gold tar in 50 miljoner kanadensiska dollar genom en emission som tecknas av familjen Lundin och bolagets största ägare Newcrest..

DI - 15 minuter sedan

14.00: Följ presskonferensen med Anders Tegnell

Myndigheterna ger en uppdatering av coronaläget i Sverige. Medverkar gör bland annat statsepidemiolog Anders Tegnell..

DI - 15 minuter sedan

F1-bolaget McLaren vill dra ned med 1.200 anställda

Brittiska biltillverkaren McLaren, välkänt inom F1-sporten, planerar att dra ned personalstyrkan med över en fjärdedel som ett led i….

DI - 30 minuter sedan

Plantagens petade vd: ”Vi är inte eniga om vad som är rätt”

Efter bara åtta månader på chefspositionen petar Ratos det problemtyngda portföljbolaget Plantagens vd Olav Thorstad..

DI - 30 minuter sedan

Sanktioner i verktygslådan när EU ska diskutera Hongkong

EU:s utrikesministrar ska på fredag diskutera Kinas nya säkerhetslag som begränsar Hongkongs friheter..

DI - 45 minuter sedan

Millicom flaggar i afrikansk Amazon-kopia

Millicom äger drygt 6 procent av aktierna i den afrikanska Amazon-kopian Jumia, enligt ett flaggningsmeddelade som skickats in till den….

DI - 45 minuter sedan

Gotland ber om ekonomiskt stöd

Region Gotland och näringlivsrådet på ön har skickat en skrivelse till regeringen för att be om ett riktat stöd till öns företagare,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.