BLT > Kultur

Wednesday, 27 May, 17:23

BLT - 22 maj 20 kl. 19:30

Vi växer inte alltid av erfarenhet men den leder oss någonstansAv en slump blir det tre romaner om relationer den här veckan. En som var så där, två som var riktigt bra..
Läs mer på BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi växerinte , alltidav , erfarenhetmen den , leder, oss någonstans
NSD - 10 jan 20 kl. 15:58

Fler valdistrikt när Luleå växer

Luleås befolkning växer och det leder till att indelningen i valdistrikt måste ändras..

Dagen - 11 jul 18 kl. 14:34

”Nya församlingar växer alltid och når alltid nya människor”

Hur uppfyller kyrkan Jesu missionsbefallning på bästa sätt?.

Dagen - 11 jul 18 kl. 14:34

”Nya församlingar växer alltid och når alltid nya människor”

Hur uppfyller kyrkan Jesu missionsbefallning på bästa sätt?Rickard Lundgren menar att församlingsplantering är det överlägset bästa alternativet för att nå nya människor..

YLE - 19 mar 15 kl. 11:30

Engagemang huvudsaken då man leder

Det finns inte en modell för hur en bra chef skall vara. Det viktigaste är att vara sig själv. Det säger polischef Carin Götblad som på torsdag föreläste om ledarskap i Vasa.

YLE - 02 dec 15 kl. 12:45

Peter Backa: Ojämlikheten växer när ekonomin växer

Inkomstklyftorna växer och ojämlikheten kommer att ta ytterligare fart när eller om ekonomin börjar växa, skriver gästkolumnisten Peter Backa. Backa höjer ett varningens finger för att se på historiska exempel. Tillgänglig statistik visar att inkomstskillnaderna ökar i Finland.

Expressen - 4 timmar sedan

”Är alltid välkommen – en härlig kille att ha i ett lag”

GÖTEBORG. Lias Andersson, 21, lånades ut av New York Rangers till HV71 under den gångna säsongen.Nu uppger Blueshirt Banter att forwarden kan återvända till Jönköpingsklubben.

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 14:13

The Amazing Society växer och anställer marknadsansvarig

The Amazing Society växer och satsar framåt med att anställa Tina Bergstedt som marknadsansvarig. –Tinas gedigna kunskap i att lyfta varumärken, produkter och tjänster till marknaden, samt hennes mångåriga erfarenhet från kundsidan och insikt i vad företag med komplexa behov eftersöker hos framtidens byråer, gör henne till en enorm tillgång i vårt team och vår resa framåt, säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society. – Vi bygger inte bara en byrå, vi bygger också ett lag som ska bli bland de bästa i landet.

BT - 01 mar 11 kl. 07:58

Nettbuss: ?Det kan inte köras som det alltid har gjort?

Nettbuss vd tror att bristande information bidrar till oron i Mark.
? Av olika skäl har informationen försenats och då sprids lätt rykten, säger Stefan Magnusson.

Nerikes Allehanda - 23 jul 16 kl. 14:11

Krönika: Enkla lösningar leder till the big bang

Det är sommar. Solen lyser från en klar ljusblå himmel när jag skriver det här. Invånarna på uteserveringar, en öl, lite bubbel, kanske lite skaldjur.

Cornucopia - 23 nov 16 kl. 11:41

Landsbygdens minoritet kommer alltid vara en förlorare

Landsbygdens minoritet kommer alltid vara en förlorare, då man helt enkelt är ett för litet väljarunderlag för att politikerna ska bry sig. Likt i USA kommer sannolikt Sverigedemokraterna gå kraftigt framåt på landsbygden i valet 2018 - inte för att landsbygdsborna är rasister, utan som ren protest mot alla neddragningar och försämringar som konsekvent drabbar denna minoritet. Nedan följer ett axplock med aktuella artiklar.

BT - 08 okt 12 kl. 14:18

Rätt till heltid inte alltid möjligt

Kommunals ordförande menar att man ska lagstifta om att alla ska ha rätt till heltid. Det är lika verkningsfullt som att lagstifta om att alla ska ha ett jobb, skriver Isabella Jernbeck. Tron på att man kan lösa problem genom att politiker kvoterar eller lagstiftar om vilka jobb som ska finns är stor.

Fler nyheter från BLT

BLT - Igår: 06:00

"Mer indie" när "36h Ingrid" är tillbaka

Efter en livefestival med över två miljoner visningar fortsätter "36h Ingrid" från studion på Södermalm. Den här gången med dragplåster som Amason och Markus Krunegård..

BLT - I förrgår: 16:15

Gatusångerskan Lily Lian är död

BLT - I förrgår: 13:53

Studio Ghibli-konserter flyttas fram

BLT - I förrgår: 12:51

Biotoppen: Humor-resa ny på listan

En ny film har letat sig in på den svenska biotoppen – efter veckor av total stiltje på grund av coronakrisen. Steve Coogan och Rob Brydons sista film-resa "A trip to Greece" går in på listans fjärdeplats. Etta är fortfarande "Framåt"..

BLT - I förrgår: 12:16

Parkteatern hoppas på sensommaren

BLT - I förrgår: 11:30

Jan Lööf: "Anklagad för att vara eremit"

Man behöver inte gå i pension bara för att man fyller 80. Serietecknaren, barnboksförfattaren och den påstådde eremiten Jan Lööf arbetar för fullt med en ny bok om Skrotnisse – i en social distansering som började långt före coronakrisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.