Barometern > Nyheter

Thursday, 04 June, 09:01

Barometern - 22 maj 20 kl. 19:00

Bäst just nu: Skruvad konspirationskomedi och peppande låtarKulturredaktionens skribenter tipsar om vad de tycker är bäst just nu. Den här veckan innehåller tipsen allt från en konspirationskomedi till ett gripande tvillingdrama..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bäst, justnu , Skruvad, konspirationskomedioch , peppande, låtar
Sydsvenskan - 16 sep 19 kl. 12:05

Karim och Sarri i konspirationskomedi

Alexander Karim och Olle Sarri spelar två av rollerna i SVT:s nya satsning "We got this". I ett pressmeddelande från SVT beskrivs serien som ”'Big Lebowski möter Palme-utredningen" – en konspirationskomedi som kretsar kring en amerikan boende i Sverige..

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 19 kl. 12:05

Karim och Sarri i konspirationskomedi

Alexander Karim och Olle Sarri spelar två av rollerna i SVT:s nya satsning "We got this". I ett pressmeddelande från SVT beskrivs serien som ”'Big Lebowski möter Palme-utredningen" – en konspirationskomedi som kretsar kring en amerikan boende i Sverige..

Sydsvenskan - 03 feb 16 kl. 14:06

En hårt skruvad catwalk

– Man kan aldrig vara… säker på… vad som sker… på Teater Får302…Citatet är hämtat från teaterns egen hemsida och flämtas ut genom en glipa i scenens högst påtagliga fjärde vägg av glas.Själv ligger Charlotte E Munksgaard på knä, med ögonen rullande och andetagen väsande.Döende och ändå skrattar vi.

Nya Wermlands Tidningen - 29 jun 11 kl. 07:30

Svart och skruvad nutidsfabel

Maj-Britt Wigghs nya roman heter Herr Anue Mal efter huvudpersonen, en apliknande man som envist håller fast vid påståendet Jag är ett djur. I titeln leker författaren med ordet animal, som just betyder tillhör djurriket. Det är enda gången leklust skymtar fram i denna bitande svarta satir över det sketna apliv människan försöker hitta mening i..

ÖstersundsPosten - 17 aug 17 kl. 07:23

Skruvad terapi när kulturskolans sommarskådespelare spelar teater

Östersund är bäst i norra Sverige på kulturarbete under sommaren. Hela 284 jobb skapas för feriearbetande ungdomar för en summa på 1,6 miljoner kronor. I Länskulturens lokaler arbetar just nu Kulturskolans ensemble som sätter upp "Bortom terapi"..

SVT - 06 feb 18 kl. 13:41

Carl Johan De Geers Tellussyndromet – skruvad sci-fi i Stockholmsmiljö

I sci-fi-romanen Tellussyndromet figurerar en konstnär, en utomjording, en evighetsmaskin av Christopher Polhem och en sprängskiss över Riksdagshuset. Och just sci-fi-genren är mer aktuell än någonsin i en tid då nyheter allt oftare möts av misstro, enligt författaren Carl Johan De Geer. – Ingen tror ju på nyheter om att det håller på att gå åt helskotta – då kan man ju dramatisera dem på olika sätt, säger han till Kulturnyheterna..

BT - 29 mar 19 kl. 10:57

Monty Python möter mupparna i skruvad samhällskritik

På Borås Konstmuseum kan man just nu se Nathaniel Mellors och Erkka Nissinens civilisationskritiska videoinstallation The Aalto Natives, Finlands bidrag till Venedigbiennalen 2017. Verket är späckat med blodiga splattereffekter och uppskruvade sexskämt, men Inger Landström uppskattar mest den mer stillsamt absurda humorn..

NT - 08 mar 11 kl. 12:47

Cusack i skruvad komedi

John Cusack är klar för huvudrollen i kommande filmen "Dictablanda". Dictablanda betyder ungefär "light-diktatur", och filmen beskrivs som en skruvad komedi och har undertiteln "Människor dör inte, de blir dödade". Filmen spelas in i Buenos Aires och Argentina i mars och april..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jun 11 kl. 12:02

En roligare och mer skruvad föreställning

Ett högre tempo och en mer skruvad föreställning, det ska bli roligare än tidigare. Så beskriver Lena Dahlman årets uppsättning av Lång Kristoffers förbannelse..

Nyteknik - 11 nov 11 kl. 11:19

TV: Nokia visar upp böjbar och skruvad mobil

Nokias nya teknik ska förändra sättet vi använder mobilen. Tekniken är klart skruvad..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Så påverkar coronapandemin din pension

Ett flertal pensionärer kan räkna med 600 kronor mindre i pension per månad nästa år. Det blir en konsekvens av coronapandemin enligt nya beräkningar från Swedbank..

Barometern - 15 minuter sedan

Mildare konjunkturtapp i Skåne – trots allt

Ett dramatiskt förändrat konjunkturläge – ändå har Skåne klarat sig lindrigare undan coronakrisen är Stockholms respektive Västra Götalands län..

Barometern - 30 minuter sedan

Klart: Nytt glasmästeri öppnar i Kalmar

Glasmästerikedjan Glaskedjan öppnar upp ett glasmästeri i Kalmar. Kalmar Glas slog upp portarna 1 juni..

Barometern - 30 minuter sedan

Liselotte Erndin Dahlberg: "Det är så urbota idiotiskt på alla sätt och vis”

Det var någon gång i slutet av åttan som jag inledde det som skulle bli en mycket lång period som inbiten rökare. Det visste jag förstås inte då. Det handlade ju om att vara lite cool och som alla andra tonåringar som köper sin första cigg så var jag fullt övertygad om att jag skulle aaaaaaldrig bli fast utan bara röka lite när jag kände för det.

Barometern - 30 minuter sedan

Butik i Kalmar utsatt för utpressningsförsök - nu varnas andra butiker

En Kalmarbutik ska ha utsatts för ett utpressningsförsök. Nu uppmanar polisen fler att anmälda om det utsatts för liknande brottslighet. .

Barometern - 15 minuter sedan

Samsung-höjdare misstänkt för ekobrott

Det stormar återigen kring en av storägarna bakom Samsung-imperiet, Sydkoreas största konglomerat. Sydkoreanska åklagare har begärt Samsung-patriarken Lee Kun-hees tilltänkta arvtagare Lee Jae-yong häktad..

Barometern - 45 minuter sedan

Tokyos guvernör: "OS måste förenklas"

Barometern - 45 minuter sedan

FI: Bankerna bör avvakta med utdelning

Barometern - 45 minuter sedan

Regeringens coronaförtroende rasar

Barometern - 1 timme sedan

Petters nya utmaning: indiemusik

Petters rappa rader möter indiepop och jazz. Annika Norlin, Joel Alme, Franska Trion och Hästpojkens Martin Elisson – det är några av namnen som dyker upp på nya plattan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.