Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:06

Blekinge Läns tidning - 22 maj 20 kl. 18:00

”På havet finns inga begränsningar och inget coronavirus”Elina Waldén har gjort en tuff resa, men vägrar att se några hinder. Och trots att hon är i riskzonen låter hon sig inte nedslås av corona. Tvärtom. – Nu är det perfekt att njuta av frihetskänslan på havet, säger 23-åringen, som tillsammans med sin instruktör Cecilia Velin paddlar mot nya mål och allas rätt att satsa på sin idrott..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Waldén, Cecilia Velin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: havetfinns , inga, begränsningaroch , inget, coronavirus
SVT - 14 jul 13 kl. 19:22

Karlsson: "Finns inga begränsningar"

Jonas Karlsson gläds med Irene Ekelund: -Hon fortsätter att imponera och jag ser inga begränsningar. Hon är den kanske största friidrottstalangen vi fått fram på flera år..

YLE - 27 aug 14 kl. 14:08

Inga begränsningar för mopedister i Ekenäs

Raseborgs stad vidtar inga åtgärder mot mopidisterna i Ekenäs centrum. Samhällstekniska nämnden är enig om att stadens centrum är till för alla och det är naturligt att ungdomarna har sin plats där, säger Werner Orre (SF), ordförande för samhällstekniska nämnden i Raseborg. För dryga två veckor sedan skapade en mopedträff irritation i Ekenäs.

DI - 04 feb 16 kl. 06:15

Bank of Japan ser inga begränsningar för tillgångsköp

Japans centralbanksordförande Haruhiko Kuroda uppger på torsdagen att han inte ser några begränsningar avseende tillgångsköpen. Samtidigt ser han "väldigt liten risk" för att penningpolitiken med negativ ränta leder till att obligationsköpen upphör. Det framgår av Dow Jones Newswires..

Helsingborgs Dagblad - 03 sep 15 kl. 19:38

Språkcafé utan begränsningar

På språkcaféet på RumEtt möts både kunskapstörstande och språknördar. Inga begränsningar råder..

YLE - 13 mar 15 kl. 11:24

Det blir inga begränsningar i studiestödet

Begränsningen av studiestödet till endast en examen blir inte av. Samlingspartiets riksdagsgrupp stöder inte förslaget om att studiestödet begränsas till en examen. Förslaget förs därmed inte vidare.

YLE - 19 maj 16 kl. 16:39

Vårddirektör: Det finns inga begränsningar i vad vi får göra

I regeringens förslag till hur jourverksamheten ska skötas i framtiden och på vilka sjukhus finns ingen begränsning i vad sjukhusen inte får göra. - Det är en lättnad, säger Vasa sjukvårdsdistrikts direktör, Göran Honga. Vasa centralsjukhus behöver inte skära ner på dagens 14 specialiteter.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 09:40

Fördelar och begränsningar med stimulansåtgärder

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Metoderna kan variera, men ekonomiska stimulansåtgärder är ett sätt för länder att injicera eller bibehålla pengar i ekonomin.

YLE - 06 sep 16 kl. 20:19

Roaming blir fritt inom EU - med möjlighet till begränsningar

Extra priser för så kallad roaming - då man ringer, skickar sms eller surfar med mobil - avskaffas nästa år. Det kan ändå fortsättningsvis finnas vissa begränsningar då det gäller dataanvändning i andra EU-länder än hemlandet. Förut var det dyrt att använda sin mobil då man reste utomlands.

YLE - 29 jan 13 kl. 04:48

Begränsningar på sikfisket på kommande

I 30 år har laxfisket varit begränsat. Nu står siken på tur. En arbetsgrupp på jord- och skogsbruksministeriet har på förslag att begränsa sikfisket genom att reglera maskstorleken på näten.

YLE - 29 jan 13 kl. 09:59

Begränsningar i sikfisket på kommande

I 30 år har laxfisket varit begränsat. Nu står siken på tur. En arbetsgrupp på jord- och skogsbruksministeriet har på förslag att begränsa sikfisket genom att reglera maskstorleken på näten.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 12:25

Flera kräver förlängt omsättningsstöd

Det räcker inte med stöd för två månader till företag vars omsättning rasat i krisen, det måste förlängas. Det hävdar Tillväxtverket, Svenskt Näringsliv och flera med dem när de tycker till om regeringens föreslagna omställningsstöd på 39 miljarder..

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 12:57

Ryssland: Vi strider inte i Libyen

Ryssland har inte skickat försvarsstyrkor till Libyen, kontrar talesmannen Vladimir Dzjabarov, efter USA:s uppgifter om stridsflyg till östra Libyen..

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 12:59

Varför har biblioteket i Sölvesborg stängts?

Vad är det som gör Sölvesborg så unikt att det är det enda bibliotek i länet som är stängt, undrar Viveka Söderdahl (V)..

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 13:00

Stort intresse för sommarbostäder när vi ”hemestrar” mer

− Vi har märkt av ett stort sug efter fritidshus. Det beror delvis på ovissheten kring reserestriktioner, men också på klimattänk, säger Tobias Norling, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge och norra Skåne..

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 13:06

Liljevalchs utser ny San Michele-stipendiat

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 13:16

Säpo: Lagskärpning mot extremism vid skolor

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 13:19

Flygtrafik: SAS öppnar flera linjer i juni

Under juni öppnar SAS flera flyglinjer, både inrikes och internationella rutter..

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 13:24

Campingen överklagar vitet

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 13:24

Mourinho: "Jobbigt att se andra spela"

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 13:28

SAS öppnar flera flyglinjer i juni

Under juni öppnar SAS flera flyglinjer, både inrikesflyg och internationella rutter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.