Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 07 June, 04:31

Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 17:39

Åtal: Prydd med kungamedalj – åtalas för yxhot mot fruEn man har åtalats för grov kvinnofridskränkning efter att allvarligt ha hotat sin fru vid upprepade tillfällen. Mannen innehar flera prestigefyllda akademiska titlar och har bland annat fått medalj av kungen. .
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtal, Pryddmed , kungamedaljåtalas för , yxhotmot , fru
Expressen - 01 jul 14 kl. 11:48

Bråk om snöröjning slutade med yxhot

VARA. Ett grannbråk hade hållit på i över fem år - en februaridag rann det över för en man i 50-årsåldern. Han blev så pass arg över sin grannes snöröjning, att han utdelade ett knytnävsslag och hotade sin granne med en yxa.

Västerbottens Folkblad - 22 feb 15 kl. 09:16

Yxhot och våldtäktsförsök i grannlänet

Om helgen varit lugn i Västerbotten har polisen i Västernorrland haft lite mer att göra. Yxhot och våldtäktsförsök har varit några ärenden på deras bord. Det skriver allehanda.

SmålandsPosten - 12 maj 20 kl. 12:02

Uppvidinge: Inbrott i husvagn slutade med yxhot mot vittnen

Ett inbrott i en husvagn slutade med yxhot..

YLE - 01 jun 17 kl. 14:56

10 tips för dig som vill hålla ett bra tal - förenkla, förkorta och förmedla känslor

Att hålla ett tal - det är något du kan ställas inför i flera olika skeden av ditt liv: födelsedagsfester, studentdimissioner, bröllop och begravningar. I stället för att få panik kan du ta en stund och läsa igenom våra tips och sedan gå kolugn upp på scen och charma din publik. 1.

Skånskan - 14 sep 18 kl. 15:47

Välj Es­kil till tal­man

Det första den ny­valda riks­dagen ska be­sluta om är val av tal­man. Socialdemokraterna hävdar att det största par­tiet bör ha rätten att utse tal­man. Där­för har all­tid en so­ci­al­de­mo­krat förts fram, och S har all­tid röstat på sin kan­di­dat, oav­sett ma­jo­ri­tets­för­hål­lan­de i riks­dagen.

Nyheter 24 - 07 jul 12 kl. 17:55

"Ett klassiskt socialdemokratiskt tal"


Totte Löfström analyserar Stefan Löfvens tal under Almedalens näst sista dag. "Ett av veckans bättre tal. Jag tror dessutom att många socialdemokratiska väljare känner sig både lättade och förväntansfulla över att de med Löfven som partiledare nog är närmare ett regeringsskifte än de har varit på mycket länge".

YLE - 16 sep 15 kl. 07:02

Exceptionellt TV-tal av statsminister Sipilä i kväll

Statsminister Juha Sipilä (C) kommer i kväll att hålla ett exceptionellt TV-tal till det finländska folket. Bakgrunden till statsministerns tal är det svåra ekonomiska läget i Finland och den allt hårdare atmosfären som har uppstått som följd av regeringens ekonomiska anpassningsåtgärder. Enligt Svenska Yles politiska expert Anne Suominen kan man förvänta sig två alternativ av statsminister Juha Sipiläs exceptionella TV-tal.

Skånskan - 16 jun 18 kl. 01:00

Valet av tal­man bör av­po­li­ti­seras

Dis­kus­sionen om tänk­bara och otänk­bara re­ger­ingar ef­ter valet är liv­lig. Men det första be­slut den ny­valda riks­dagen ska fatta är att välja tal­man. Det är ett vik­tigt val, efter­som tal­mannen se­dan håller i pro­cessen för att utse stats­mi­nis­ter.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 16:45

Ovisst tal­mans­val

Det blir vote­ring om tal­mans­posten i riks­dagen på mån­dag. Det står klart ef­ter att Alliansen pre­sen­terat sin kan­di­dat, An­dre­as Nor­lén (M), vid lunch­tid och Socialdemokraterna en dryg tim­me senare lan­serat Åsa Lin­de­stam som sin kan­di­dat.
Det är inte första gången som det blir vote­ring om talmanne, så det är inte så uppseendeväckande.

Nyheter 24 - 04 dec 13 kl. 15:34

Timbuktu i tårar – se det antirasistiska talet som Moderaterna bojkottade Inget brottSe Timbuktus hyllade tal

Den antirasistiska rörelsen 5i12 hade under dagen sin årliga manifestation i Sveriges riksdag. På plats fanns artisten Jason Diakité, eller Timbuktu som han kallas, för att ta emot ett pris för sitt aktiva arbete mot rasism, och för att han – enligt 5i12:s motivering har "visat hur man både i ord och toner kan förena ett stort artisteri med ett personligt i viktiga samhällsfrågor." Priset tilldelades han redan år 2012, men han har inte kunnat hämta ut det förrän nu.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - I förrgår: 16:12

Börsrekord i coronakrisen

Kristianstadsbladet - I förrgår: 16:15

Gotland hoppas på turister – skickar hem sjuka

Gotlands näringsliv drar en lättnadens suck efter regeringens besked om inrikes resor. Men sjukvården oroas för vad konsekvenserna kan bli..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 16:19

Positiva besked från Milan om Zlatan

Kristianstadsbladet - I förrgår: 16:23

Diego Costa dömd för skattebrott

Kristianstadsbladet - I förrgår: 15:59

Försökte köra på sitt offer – döms till fängelse

En 21-årig man döms till fängelse för att ha misshandlat och försökt köra på två personer med bil vid länsstyrelsen i mars. .

Kristianstadsbladet - I förrgår: 16:02

Så slår coronakrisen mot nordöstra Skåne

Hotell, restauranger och resebyråer hör till de branscher som drabbats hårdast av coronapandemin. Det visar en ny konjunkturrapport. Utvecklingen oroar lokala företag i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 16:03

Så lyckas du få en fin grönyta i trädgården

− Det finns inga genvägar, och man blir inte av med precis allt ogräs, säger Marie Åkesson Meijer på Solhaga Garden i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 16:05

Hagen vill inte längre samarbeta i utredning

Kristianstadsbladet - I förrgår: 15:12

Lufthansa: Nio av tio flyg i gång i september

Kristianstadsbladet - I förrgår: 15:19

Demonstrationen kan få konsekvenser i sommar

Tusentals människor samlades på Sergels Torg i Stockholm för en demonstration, trots att som mest 50 personer får samlas på grund av coronapandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.