SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 05 June, 21:46

SmålandsPosten - 22 maj 20 kl. 17:42

Se lärarnas hyllningslåt till eleverna i coronatider: ”Saknar dem”Coronaviruset har gjort att all undervisning skett på distans. Lärarna på Academy of music and business ville visa att de saknade sina elever genom att spela in en låt till dem..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Academy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Se lärarnas, hyllningslåttill , elevernai , coronatider, Saknardem
Expressen - 20 jun 17 kl. 20:14

Lärarnas uppmaning till eleverna: Tro på er själva

En musikvideo som uppmanar eleverna att tro på sig själva - det fick årskurs fem på Marbäcksskolan som avslutningspresent från sina lärare.– Det finns möjligheter för alla om man tror på sig själv, det ville vi säga till barnen, säger Lisa Landén..

YA - 03 apr 20 kl. 19:28

Webb-tv: Se Ystadslärarnas musikvideo till eleverna

I över två veckor har eleverna på Ystad gymnasium pluggat hemifrån, med gott resultat. Inför påsken hälsar nu lärarna till sina elever på ett mycket speciellt sätt. Med en musikvideo till låten ”Work from home”..

Aftonbladet - 17 jun 17 kl. 15:28

Här är lärarnas överraskning till eleverna

Aftonbladet - 17 jun 17 kl. 15:28

Här är lärarnas överraskning till eleverna

Skånskan - 20 mar 20 kl. 16:11

Lärarnas svåra utmaning

Det svenska samhället ställs nu inför svåra prövningar. Det ställer stora krav på kommuner och friskolor att vara lyhörda för lärarnas arbetssituation och behov. Eleverna har trots den rådande situationen rätt till kunskaper.

YLE - 10 apr 13 kl. 13:12

Eleverna respekterar inte lärarna

Problemet är att eleverna inte respekterar lärarna. Det påstår två ledamöter i Vasa stads ungdomsfullmäktige i en diskussion om lärarnas befogenheter i God morgon Österbotten. Och ungefär hälften av lärarna i Vasaregionen upplever att oron i skolorna har ökat.

Barometern - 17 jul 13 kl. 07:30

Stärk lärarnas betydelse

Rubriken är hämtad från en nyligen utkommen bok av Inger Enkvist. Hon ger exempel på god utbildning från Finland, Japan och Kina och dålig utbildning från Frankrike och vissa områden i USA. Jag har specialstuderat kapitlet om Finland.

BT - 08 sep 14 kl. 07:34

"Det är både lärarnas och eleverna ansvar"

Fler lärare, mindre stök och mer hjälp i skolan. Det tror eleverna på Tullen hade gjort att de klarat grundskolan. – Men jag var ju också en av de jobbiga, säger en av tjejerna självkritiskt.

HBL - 01 feb 13 kl. 13:15

Ny lag ska stärka lärarnas auktoritet

En ny lag ska utöka lärarnas befogenheter att blanda sig i om bråkiga elever stör undervisningen. Lärarna får bland annat lagstadgad rätt att genomsöka elevens fickor och väska om det finns skäl att misstänka att eleven bär på föremål som inte passar i klassrummet.Hela sjuttio procent av lärarna i Finland tycker att arbetsron har försämrats under de senaste åren.

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 15:13

Stefan Löfven grillades av eleverna på Österänggymnasiet

Foto: Peter Åklundh
Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven besökte i dag Kristianstad och Österänggymnasiet för att diskutera skolfrågor. Och frågorna var många och kloka från eleverna.
Skolan är en het fråga inför höstens val och de politiska debatterna om hur man ska få den svenska skolan på banan igen duggar tätt.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

31 frihetsberövade i rimfrostinsatser

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Drickandet detsamma men har flyttat hem

Systembolagets försäljning har ökat med tio procent, men eftersom restaurangernas försäljning mer än halverats under coronakrisen, så har det inte påverkat svenskarnas drickande, visar mätningar som CAN genomfört..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Badplatsen spärrades av - nu är det fritt fram att bada

Efter att flera plexiglasskivor hittats intill bryggorna i Lehovdasjön infördes badförbud. Nu har dykare genomsökt botten och det är nu fritt fram att ta ett dopp..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Bryter kontraktet efter hustruns rasism

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Anton: ”Kul att komma tillbaka till Sverige och spela för Räppe som jag vet satsar”

Efter sex år i norsk fotboll är Anton Henningsson tillbaka i Sverige och Växjö. Han ser fram emot att spela för Räppe GoIF..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Varför gör du ett antikroppstest?

I kön till antikroppstestningen vid Stockholm Waterfront Congress Centre ser många fram emot att få veta om de har utvecklat antikroppar mot coronaviruset..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Lågt intresse för kommunens coronaåtgärder

Ett fåtal aktörer har ansökt om att få ta del av kommunens näringslivsåtgärder. Kommunstyrelsens ordförande är förvånad över det låga antalet ansökningar. Några ytterligare åtgärder från kommunens sida planeras det inte för i nuläget.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

"Vill veta om vi kan träffa min pappa"

När Kristoffer Lindh såg att flera företag öppnat för masstestning av allmänheten anmälde han sig direkt..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Starrpatienter välkomnas igen

Region Kronoberg återgår allt mer till normal verksamhet. På torsdagen meddelades att vissa operationer av grå starr upptas igen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Propulsions tränare: "En mardröm utan slut"

Stjärnhästen Propulsion utreds, misstänkt för att vara nervsnittad. Nu uttalar sig Elitloppsvinnarens tränare i ett öppet brev. "En vecka som började som en av de allra bästa i mitt liv förvandlades i tisdags till en mardröm som inte verkar ha något slut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.