DN > Utrikes

Friday, 05 June, 06:12

DN - 22 maj 20 kl. 17:24

54 har rapporterats döda i covid-19 senaste dygnetYtterligare 54 personer har rapporterats döda i covid-19 det senaste dygnet. Den totala dödssiffran i Sverige är nu 3925..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 54 har rapporterats, dödai , covid-19senaste , dygnet
DN - 20 maj 20 kl. 17:17

Ytterligare 88 avlidna i covid-19

Ytterligare 88 personer har rapporterats avlidna i covid-19 under det senaste dygnet, visar Folkhälsomyndighetens senaste siffror..

Expressen - 28 maj 20 kl. 12:01

Tio nya dödsfall i covid-19 i Skåne

Ytterligare tio personer har det senaste dygnet rapporterats avlidna i covid-19-sjukdomen i Skåne.Sammanlagt har 179 personer avlidit, enligt Region Skånes siffror..

SmålandsPosten - 30 maj 20 kl. 15:43

Inga nya dödsfall det senaste dygnet - här är dagens uppdatering om coronaviruset

Inga nya dödsfall med anledning av sjukdomen covid-19 har rapporterats under det senaste dygnet, meddelar Region Kronoberg under lördagen. .

Expressen - 31 maj 20 kl. 11:34

Ytterligare fem döda i covid-19 i Skåne

Under det senaste dygnet har ytterligare fem personer rapporterats avlidna i covid-19 i Skåne, skriver Region Skåne i ett pressmeddelande.Samtidigt minskar antalet personer som behöver sjukhusvård dramatiskt. På ett dygn har siffran gått ner med 18 personer.

GT - I förrgår: 14:04

Två nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under tisdagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya statistik rörande coronas framfart i Sverige.I Västra Götalandsregionen har två nya dödsfall rapporterats in det senaste dygnet.Sammanlagt har nu 553 personer avlidit till följd av covid-19  i regionen..

SR - 16 timmar sedan

20 nya dödsfall i covid-19

20 nya dödsfall i covid-19 har rapporterats in det senaste dygnet, visar Folkhälsomyndighetens senaste siffror. Totalt har 4 562 personer avlidit till följd av smittan..

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 20 kl. 14:10

Inga nya rapporterade dödsfall i covid-19

Inga nya dödsfall bland coronasmittade har rapporterats in det senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik. Den totala dödssiffran är därmed samma som på lördagen, 4 395. Under helger är det en viss eftersläpning när det gäller rappor.

Aftonbladet - 31 maj 20 kl. 14:11

Inga nya rapporterade dödsfall i covid-19

▸ Inga nya dödsfall bland coronasmittade har rapporterats in det senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndighetens senaste….

SR - 31 maj 20 kl. 14:19

Inga nya rapporterade dödsfall i covid-19

Inga nya dödsfall bland coronasmittade har rapporterats in det senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik. Den totala dödssiffran är därmed samma som på lördagen, 4 395..

GöteborgsPosten - 31 maj 20 kl. 14:49

Inga nya rapporterade dödsfall i covid-19

Inga nya dödsfall bland coronasmittade har rapporterats in det senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik. Den totala dödssiffran är därmed samma som på lördagen, 4 395..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Studio DN 5 juni: ”Ambassadörens hantering av fallet Gui Minhai är en otrolig röra”

På fredagen inleds rättegången mot den förra ambassadören i Peking Anna Lindstedt, som står åtalad för egenmäktighet i förhandling med….

DN - 10 minuter sedan

Duplantis agent: ”15 år av våldtäkt på vår sport”

Han misstänks ha förmedlat ryska pengar för att finansiera en presidentvalskampanj i Senegal och därefter gett order om att sopa positiva….

DN - 10 minuter sedan

Hon är först att få Lennart Hellsings stipendium

Illustratören och grafiska formgivaren Nathalie Ruejas Jonson, född 1986, tilldelas det nyinrättade Lennart Hellsing-stipendiet..

DN - 45 minuter sedan

Regeringen vill prova ansiktsigenkänning

Regeringen lägger fram ett nytt lagförslag som ska göra det möjligt för polisen att använda sig av ansiktsigenkänning på Skavsta flygplats,.

DN - 02 maj 17 kl. 15:31

Sov ensam med syskonen på rummet

Försvann 2007 • Plötsligt stod fönstret till rummet på vid gavel.

DN - 8 timmar sedan

Minnesstund för George Floyd i Minneapolis

Hundratals människor har strömmat till i Minneapolis för att delta i minnesstunden för den avlidne George Floyd, vars död har chockat och….

DN - 8 timmar sedan

Se när norska jordskredet drar åtta hus ut i havet

Ett kraftigt jordskred drog med sig åtta byggnader i vattnet vid Kråkeneset. Inga människor skadades, en hund som följde med i raset kunde….

DN - 8 timmar sedan

Tung republikan tveksam till att ge Trump sitt stöd

Den republikanska senatorn Lisa Murkowski tvekar nu om hon ska stödja president Donald Trump inför presidentvalet i höst..

DN - 9 timmar sedan

UD ville få bort nu åtalad Kina-ambassadör

Trots att UD:s ledning ansåg att Peking-ambassadören Anna Lindstedt var alltför känslomässigt engagerad i fallet Gui Minhai och måste….

DN - 10 timmar sedan

”Trump missbrukar Bibeln”

Använder kristendomen som maktmedel, skriver präst i Svenska kyrkan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.