Barometern > Nyheter

Friday, 29 May, 06:43

Barometern - 22 maj 20 kl. 17:23

Planer på stugby i BottorpEn markägare vill bygga åtta villor längs med Länsmansvägen i Bottorp. Villorna ska vara ungefär 150 kvadratmeter sett till boarean. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Bottorp, Länsmansvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planer, stugbyi , Bottorp
SmålandsPosten - 18 jul 14 kl. 09:51

Satsningen på stugby har försenats

Det drar ut på tiden för satsningen på stugby och dammar i Kosta – detaljplanen är ännu inte antagen. –?I min värld vill vi dra i?

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 15 kl. 06:00

Klartecken för stugby

Planer på en stugby i Källsbäck på Värmlandsnäs är på väg att förverkligas sedan miljö- och byggnadsnämnden medgett dispens från strandskyddsbestämmelserna..

YLE - 24 mar 19 kl. 14:18

Nya planer för Bergvalla i Ingå - företagare vill bygga modern stugby

En modern stugby kan bli av i Bergvalla i Ingå. En företagare har erbjudit sig att köpa markområde för 150 000 euro. Kommunstyrelsen ska på måndag ta ställning till saken..

YA - 09 aug 19 kl. 14:14

Tobisborg ska bli camping, stugby och krog

En camping med 200 ställplatser, en stugby med lika många bäddar, en restaurang och pub. Den nya ägaren till Tobisborgs, Håkan Mårtensson, berättar nu om sina planer för gården vid Simrishamns norra infart, mitt emot Tobisviks camping..

Barometern - 29 aug 13 kl. 08:25

Förslag på stugby i?Svartbäcksmåla

Det finns konkreta idéer om en stugby i nära skidanläggningarna i Svartbäcksmåla. Men då måste först kapaciteten för vatten och avlopp byggas ut. Att Svartbäcksmåla har en av södra Sveriges bästa vintersportanläggningar är känt.

Barometern - 29 aug 13 kl. 08:25

Svartbäcksmåla kan få stugby

Det finns konkreta idéer om en stugby i nära skidanläggningarna i Svartbäcksmåla. Men då måste först kapaciteten för vatten och avlopp byggas ut. Att Svartbäcksmåla har en av södra Sveriges bästa vintersportanläggningar är känt.

Kristianstadsbladet - 17 apr 12 kl. 06:30

Ny stugby på gång vid campingen

En utbyggnad av området vid Strandstugan planeras.
Redan 2010 var en utbyggnad av campingen på tal och ett förslag till ny detaljplan för området var ute på samråd. Sedan hände inte mycket mer.?

Nyan - 21 mar 14 kl. 10:00

Finnö stugby detaljplaneras

GETA. Finnö stugby har kommit ett steg närmare ett förverkligande. Kommunstyrelsen har godkänt att arkitekt Tiina Holmberg sammanställer en detaljplan för det 21,6 hektar stora området i Geta Finnö som företaget tidigare fått jordförvärsrätt på.

Nyan - 29 sep 14 kl. 12:00

Detaljplan för Finnö stugby godkändes

Planförslaget för Furuvik där Finnö stugby ab planerar att uppföra en stugby har godkänts. Kommunfullmäktige i Geta godkände den nya detaljplanen på sitt senaste möte.
Planförslaget var utställt mellan 10 juni och 11 juli och inga anmärkningar lämnades in under den tiden.

Nyan - 11 mar 16 kl. 09:05

Havsvidden-planer upphävs

Kommunfullmäktige i Geta hade inte övervägt behovet av en miljökonsekvensbedömning på korrekt sätt när detaljplanen för ett nytt kvartersområde för Havsvidden antogs i fjol.

Därför upphäver Ålands förvaltningsdomstol beslutet och återförvisar ärendet till kommunen. Besvären hade lämnats in av kommunmedlemmar, rågrannar och av föreningen Ålands natur och miljö.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Bivänligaste kommunen korad

Bort med hårdsnaggade grönytor och in med blommande ängsmarker – om de vilda bina får bestämma. Enligt Naturskyddsföreningen går det åt rätt håll i många kommuner och allra bäst går det i Helsingborg, som nu utses till Sveriges bivänligaste kommun..

Barometern - 15 minuter sedan

Rekorddyra droppar – världsunik cognac såld

För över 100 år sedan skänktes flaskan av en föräldralös pojke till sina franska fosterföräldrar. Det som då var en oansenlig gåva är i dag världsunikt – och nu har flaskan sålts för ett rekordpris på 1,3 miljoner kronor..

Barometern - 30 minuter sedan

Mordåtalad pojkvän förhörs i Wilma-rättegång

Nu är det dags för den mordåtalade 23-åringen att svara på frågor i rättegången om 17-åriga Wilmas död i Uddevalla. Han nekar till alla anklagelser, men ska under fredagen förhöras i tingsrätten. I polisförhören har mannen varit fåordig, enligt åklagaren..

Barometern - 30 minuter sedan

”Bra ska bli ännu bättre”

Miljöpolitik ”Kalmar kommun har vunnit Aktuellt Hållbarhets prestigefyllda pris för miljöbästa kommun i kategorin för mindre städer och landsbygdskommuner!”.

Barometern - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Kvinna tog sig in på återvinningscentral i Lessebo. Försändelse med narkotika hittat på postcentralen i Alvesta. .

Barometern - 45 minuter sedan

Kirunaflytten ställs ut i all sin komplexitet

Stora delar av stadskärnan – inklusive kyrkan – ska flyttas tre kilometer. I utställningen "Kiruna forever" undersöker Arkdes i Stockholm – tillsammans med Konstmuseum Norr i Kiruna – en av de största stadsomvandlingarna i modern tid..

Barometern - 45 minuter sedan

Tre orter i Kalmar kommun kan få obemannade butiker

Planerna för tre nya obemannade livsmedelsbutiker i södra kommundelen avancerar. Tvärskog ligger längst framme, men även för Halltorp finns konkreta förslag. Och kanske för Ekenäs..

Barometern - 45 minuter sedan

Tomt i ateljén på kulturmagasinet

På måndagar brukar kulturmagasinets ateljé vara fylld av kursdeltagare som är med på Öppen Ateljé. Så ser det inte ut längre. Och alla sommarens konstkurser för vuxna är inställda..

Barometern - 45 minuter sedan

”Det är verkligen rätt personer som arbetar på neonatalavdelningen”

Mitt i fredagstacon gick vattnet. Frida Petersson och hennes sambo fick avbryta och åka till förlossningen, en månad för tidigt. .

Barometern - 45 minuter sedan

”29 maj hedrar vi våra veteraner”

Veterandagen ”Idag uppmärksammar vi i Sverige våra veteraner och deras anhöriga, normalt sett genom en statsceremoni i Stockholm och firanden runt om i landet.”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.