UT > Nyheter

Wednesday, 03 June, 02:12

UT - 22 maj 20 kl. 17:01

Självskanning och bageri på nya Coop vid FredrikbergSjälvskanning, bake off-bageri och ett tredubblat sortiment. Det är nyheterna när Coop Ulricehamn nu har slagit upp sina dörrar. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Coop, Fredrikberg, Coop Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Självskanningoch , bageripå nya , Coopvid , Fredrikberg
Skånskan - 08 jun 18 kl. 14:00

Nya Möllers bageri och konditori driver nu Diana

ystad Nya Möllers bageri och konditori har tagit över Café Diana på Stora Östergatan.
Mats och Eric Andersson sköter numera driften med nya idéer.Mats Andersson som driver Nya Möllers bageri och konditori på Regementsgatan såg det inte som möjligt att utveckla stället i önskad riktning med utökad servering.

Hela Gotland - 29 okt 14 kl. 13:07

Coop får gotländskt bröd

Den nya stormarknaden i Visby, Coop Forum, kommer att samarbeta med ett goländskt bageri. Allt frukost- och kaffebröd kommer att tas från bageriet..

Magazin24 - 19 jan 12 kl. 07:46

Idén jäste fram - öppnar bageri

Med över 100 års erfarenhet tillsammans och ett brinnande intresse så bestämde sig fyra personer för att dra i gång ett nytt bageri i Kungsör. Bengt Jonsson, som är son till den tidigare ägaren av Kungsörsbagarn Lennart Jonsson, är initiativtagaren till bageriet.
Starten kan ses som ett generationsskifte.

Skånskan - 11 maj 19 kl. 11:00

Bageri leve är deras levebröd

Helgreportage Bageri Leve är sedan två år bagarna Martin Westins och Didrik Perssons levebröd. Och så har de naturligtvis Leve brödet! som sitt motto.

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 11 kl. 07:51

Bageri varslar i Kristianstad

Bageriet Konsumbagarn i Kristianstad varslar 20 av de 105 anställda om uppsägning. Företagsledningen motiverar varslen med att många Coop-butiker lagts ned i området. Företaget levererar till Coops butiker i Skåne, Blekinge, Småland och Halland.

DalaDemokraten - 25 okt 14 kl. 14:21

Coop ett år på Backa

Han framhåller också medarbetarnas förtjänst att det går så bra. 90 personer arbetar i butiken och mcket finns att köpa där. Speciellt pekar han på den 25 meter långa delikatessdelen som blivit mycket uppskattad och lyckad.

YLE - 21 jun 17 kl. 05:16

Nicklas Smedman fick jobb på bageri trots funktionshinder

I Finland har bara tre procent av alla funktionshindrade i arbetsför ålder ett jobb på den öppna arbetsmarknaden. 28-årige Nicklas Smedman som har ett lindrigt funktionshinder stortrivs på sitt jobb på ett bageri i Kvevlax. - Jag brukar skiva bröd och sätta semlor i påsar.

Skånskan - 04 mar 19 kl. 11:37

Ben från skelett hittades i bageri

Höör De köpte nyligen Brödbodens fastighet och håller som bäst på att renovera lokalerna. I lördags gjorde Jim Nilsson och Clara Persson ett makabert fynd under golvet. Benrester som kan komma ifrån ett människoskelett.

BT - 27 maj 12 kl. 11:14

Coop återkallar köttfärs

Coop återkallar Coop Nötfärs, Coop Blandfärs, Coop Hamburgare på grund av risk för salmonellaförekomst. Stickprovskontroll av Coop Nötfärs, Coop Blandfärs, Coop Hamburgare har visat på förekomst av salmonella och därför återkallar nu Coop varorna Coop Nötfärs, Coop Blandfärs, Coop Hamburgare. Risken berör Coop Nötfärs 2000 gr, Coop Blandfärs, 500 gr, 1000 gr och 2000 gr och Coop Hamburgare, 425 gr, 1130 gr samt Coop Hamburgare Bacon, samtliga med produktionsdag 19-23 maj.

BT - 27 maj 12 kl. 11:14

Coop återkallar färs och hamburgare

Coop återkallar Coop Nötfärs, Coop Blandfärs, Coop Hamburgare på grund av risk för salmonellaförekomst. Stickprovskontroll av Coops egna märken Coop Nötfärs, Coop Blandfärs, Coop Hamburgare har visat på förekomst av salmonella och därför återkallar nu Coop dessa varor. Risken berör Coop Nötfärs 2000 gr, Coop Blandfärs, 500 gr, 1000 gr och 2000 gr och Coop Hamburgare, 425 gr, 1130 gr samt Coop Hamburgare Bacon, samtliga med produktionsdag 19-23 maj.

Fler nyheter från UT

UT - 6 timmar sedan

Golftourerna startar i juli – ulricehamnare får börja tävla

I början av juli drar de svenska och nordiska golftourerna igång. Därmed kan Ulricehamns GK:s toppspelare åter dra igång tävlandet efter flera månader med enbart träning..

UT - 8 timmar sedan

Kattmat och äggning för klassens ära: ”Värt det om vi vinner”

Sista veckan i skolan har niondeklassarna på Ätradalsskolan i Timmele en tävling. Den klass som skrapar ihop flest poäng genom att klara av utmaningar vinner. – Vi är inte så bra på volleyboll eller brännboll så det här är vår stora chans att vinna, säger Mariam Algharib, en av arrangörerna, i 9C..

UT - 10 timmar sedan

Symfonikerna spelar på omsorgsboenden: ”Härligt initiativ”

En kvartett från Göteborgs symfoniker besöker under fredagen tre av kommunens äldreboenden för att förgylla dagen för de äldre. .

UT - 11 timmar sedan

Väder: Njut nu – regnet är på väg

Den som vill njuta av högsommarväder bör göra det nu, manar SMHI. Snart är det över för den här gången..

UT - 13 timmar sedan

Larm om brinnande bil

Räddningstjänsten kallades till en bilbrand strax norr om Marbäck..

UT - 14 timmar sedan

Coronatester på Hälsobrunnen

Under tisdagen fortsatte de coronatester som inleddes under måndagen på vårdcentralen. .

UT - 14 timmar sedan

Evelina Segerqvist: Det som är rött blir brunt – eller?

Varje år är det samma sak. Den här sommaren har resistensen kickat in, tänker jag. Den här gången kommer jag inte bränna mig på solen..

UT - 15 timmar sedan

När Dalstorp klättrade förbi storebror Grimsås

Längtar du också efter fotboll? Håll ut, som det ser ut just nu återstår endast en fotbollsfri helg innan det brakar igång i förbundsserierna i mitten av juni. För att fylla ut tomrummet fram tills dess har UT-sporten lanserat artikelserien Veckans match.

UT - 17 timmar sedan

Medskick från politikerna: Detaljplan för Brunnsnäs ska prioriteras

Området Brunnsnäs bör flyttas upp i kommunens lista över prioriterade områden för kommande detaljplaner, anser Wiktor Öberg (M)..

UT - 19 timmar sedan

Solceller ger inga reflexer – bara ren energi

Oron för att solceller på utbyggnaden vid Ica ska skapa reflexer är ogrundad, menar Arne Fransson (MP). Solceller har numera ett glas som är antireflexbehandlat, skriver han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.