Sydöstran > Nyheter

Saturday, 06 June, 19:22

Sydöstran - 22 maj 20 kl. 16:33

Uppstart: ”Det behövs fler lag i Karlskrona”IFK Karlskrona har inte haft ett damlag sedan 1976. 2020 är det dags igen. – Det behövs fler handbollslag i Karlskrona, säger Malin Fogelmark.
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Karlskrona, IFK Karlskrona, Malin Fogelmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppstartDet , behövs, fler, lagi , Karlskrona
Blekinge Läns tidning - 22 maj 20 kl. 16:33

Uppstart: ”Det behövs fler lag i Karlskrona”

IFK Karlskrona har inte haft ett damlag sedan 1976. 2020 är det dags igen. – Det behövs fler handbollslag i Karlskrona, säger Malin Fogelmark.

Skånskan - 11 jan 18 kl. 21:08

Jagar fler lag till Sportlovscupen

Fotboll Arrangörerna hoppas på fler lag i Sportlovscupen i Eslöv. Nu har anmälningstiden förlängts till den 21 januari. ERWP.

Expressen - 18 feb 13 kl. 09:38

HIF-bossen: Fler lag behövs i turneringen

Svenska lag har otroligt svårt att ta sig in i Champions League. Nu jobbar Helsingborgs klubbdirektör Paul Myllenberg för att utvidga turneringen. ?

Sydsvenskan - 20 mar 17 kl. 11:06

Drömmen om Malmöcupen lever men fler lag behövs: "Vi stänger inga dörrar"

Om tolv dagar står de värd för Malmöcupen. In i det sista försöker de hitta fler lag..

YLE - 12 okt 15 kl. 10:19

Det behövs fler som föder upp nötkreatur

Atria och Österbottens kött vill se fler nötköttproducenter i Österbotten. I Sydösterbotten, har flera producenter valt att öka antalet djur på gården. Mikael Uljens är en av dem som tog chansen.

Barometern - 19 aug 14 kl. 06:06

Elevboom i grundskolan ? nu behövs fler lärare

Om tre år kommer det att finnas 400 fler grundskoleelever i Kalmar kommun än nu. Ettorna som börjar i dag är bland de första i den nya vågen. De många barnen, som fått kommunen att under flera års tid storsatsa på nya förskolor, är på väg in i skolans värld.

Barometern - 21 nov 13 kl. 08:01

Vi behöver fler föregångsländer i klimatfrågan

När vi i Sverige släpper ut koldioxid i?atmosfären är det fattiga och ­framtida generationer som får ta ­smällen. Men den negativa trenden kan brytas.

YLE - 29 nov 13 kl. 13:31

Åland behöver fler kor

Det behövs fler kor till Åland. Orsaken är att efterfrågan på åländska mjölk- och ostprodukter har ökat kraftigt. I dag finns det cirka 1800 kor på Åland och enligt Ålandsmejeriet behövs det 1000 kor till för att man ska kunna möta kundernas behov.

Alingsås tidning - 13 apr 16 kl. 05:30

Vårgårda behöver fler bostäder

De ser ljust ut för Vårgårda. Invånarantalet ökar och företagen nyanställer. Nya bostäder byggs för att ge plats för ännu fler kommunmedborgare.

News55 - 05 jul 16 kl. 15:05

SPF Seniorerna: Behövs fler äldre i riksdagen

Under rubriken ”En arbetsmarknad för alla?” ledde Artur Ringart på måndagen ett samtal i Almedalen arrangerat av bl a SPF Seniorerna om vilka mänskliga konsekvenser det får när personer med funktionsnedsättning stängs ute från arbetsmarknaden. Mikael Klein, intressepolitisk chef hos Handikappförbunden, inledde med att slå hål på myten att detta inte berör många: En av tio i arbetsför ålder anser själva att de har en funktionsnedsättning som påverkar möjligheten att arbeta, detta motsvarar 655 000 människor.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

Tyskland: EU är inte bara en marknad

Coronakris och oeniga medlemsländer får hösten att se mörk ut i Europa. Tyskland hoppas på det motsatta..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Italienare öppnade gräns – får kalla handen

Sedan den tredje juni är EU-medborgare återigen välkomna i Italien, men italienarna är sällan lika välkomna. Italiens utrikesminister Luigi Di Maio sade under ett besök i grannlandet Slovenien att han hoppas att fler EU-länderna snart ändrar den inställningen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Friidrottsmuta gick till presidentkampanj

Han tog emot mutor för att inte avslöja rysk dopning, 14 miljoner kronor som gick till en presidentvalskampanj. Nu ställs den förre friidrottsbasen Lamine Diack inför rätta..

Sydöstran - 1 timme sedan

Person hittat död – misstänkt mord

Sydöstran - 1 timme sedan

Comeback för sommaren i veckan

Efter regn kommer solsken heter det som bekant. Ett ordspråk som passar väl in på stora delar av Sverige nästa vecka..

Sydöstran - 1 timme sedan

Viveca Sten börjar med ny deckarserie

Sydöstran - 1 timme sedan

Bayern München visade sympati och klass

Först gav klubben sitt stöd till kampanjen Black Lives Matter genom att värma upp i tröjor prydda med budskapet. Sedan följde nya demonstrationer. Spelarna bar sorgband och visade under 90 minuter ännu en gång varför Bayern München dominerar i Bundesliga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.