Sydöstran > Nyheter

Sunday, 07 June, 09:25

Sydöstran - 22 maj 20 kl. 16:37

Vad är det för fel på känslor?”Släpp dina känsloargument och se verkligenheten”. Det här är tydligen det nya svarta i politiken. Att kritisera en åsiktsmotståndare för att hen använder sig av så kallat känsloargument. Nu för tiden får man tydligen inte tycka något som kommer direkt från hjärtat? I en diskussion jag hade häromdagen fick jag höra att jag skulle släppa hjärtat och börja använda hjärnan istället.
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad är det för fel, känslor
Cornucopia - 09 nov 19 kl. 21:59

Fakta bryr sig inte om dina känslor - men dina känslor bryr sig inte om fakta

”Det spelar ingen roll om det är sant, det är för jävligt i alla fall.”Folk styrs inte av fakta, utan av känslor. Hur någon verkligen är är alltså underordnat, utan det viktiga är vad man själv känner.

Nerikes Allehanda - 17 sep 15 kl. 05:15

”Jag har rätt och du har fel”

Var har du fått de här uppgifterna ifrån? frågar reportern. ”Jag har ingen källa.

Skånskan - 07 jun 16 kl. 10:00

Om fula känslor och arg poesi

Lyrikspalten ”Remember Who the Real Enemy Is” stod det på affischerna som gjorde reklam för den andra filmen i Hungerspelsserien. Jag har ofta tänkt på de orden – glöm inte vem den riktige fienden är. För det är ganska lätt gjort.

YLE - 24 nov 15 kl. 14:12

Wilma används på fel sätt

Kommunikationsverktyget Wilma används på fel sätt av både lärare och föräldrar. Rektor Laila Andersson kan känna igen frustrationen då verktyget inte används rätt. Vad är Wilma?

YLE - 14 maj 17 kl. 13:55

Alar på Fabriksudden väcker starka känslor i Hangö

De alar som fällts i parken på Fabriksudden i Hangö väcker starka känslor hos en del invånare. Debattören Johannes Runeberg vill ha dem kvar trots att jorden i parken är nedsmutsad. Stadsdirektör Denis Strandell anser att det hör till stadens uppgift att ta bort förorenad jord och därmed också alarna.

Skånskan - 10 jul 18 kl. 16:05

De sökte fel jobb – blev i stället graffitikonstnärer

sjöbo
I Sjöbo har sex ungdomar fått jobb som graffitimålare över sommaren.
”Det har gett mig nya möjligheter att uttrycka mina känslor”, säger 17-åriga Jonathan Rosvall.– Man kan säga att jag hamnade här av misstag.

SVT Debatt - 01 nov 13 kl. 12:29

Killars psykiska ohälsa inte feminismens fel

PSYKISK OHÄLSA Att unga mäns psykiska ohälsa ofta förbises stämmer, men att det skulle vara feminismens fel är att grovt missuppfatta strukturerna i samhället. I stället är det i patriarkatet mansrollen odlas ? det är där förväntningar och antaganden görs om hur män är och ska vara.

Kristianstadsbladet - 19 maj 14 kl. 08:20

En kavalkad av känslor

Katten, tänkte Kamilla Danielsson, katten har ju varit Nikolinas älskling så ser hon bara katten så ordnar sig allt. Nikolina kom hem på permission och gick rakt förbi katten. Inget leende, ingen igenkänning, ingen reaktion.

SVT Debatt - 17 mar 14 kl. 15:51

Danska drogliberaler sänder fel signaler

DROGER Att Danmark nu öppnar upp för att legalisera cannabis kan få negativa konsekvenser på båda sidor av Öresund. Den svenska regeringen måste tydligt markera att vi ska fortsätta på linjen om en nolltolerans. Köpenhamns överborgmästare Frank Jensen, socialdemokrat, vill legalisera cannabis för försäljning till myndiga danskar.

SmålandsPosten - 12 dec 13 kl. 06:40

Rovdjursdebatten har rört upp många känslor

Vid årsskiftet inleds en ny era i Sveriges rovdjurspolitik. När riksdagen nu beslutat om rovdjurspropositionen, kan vi få en förvaltning som bygger på uppdaterade mål och utökad regionalisering av besluten. Sverige har aldrig haft så många stora rovdjur som vi har idag.

UT - 19 apr 14 kl. 09:54

Sjukskrivningar rör upp känslor

Nyheten om att sjukskrivningarna ökar bland kommunanställda och oppositionsrådets förklaring till det rör upp känslor. I torsdags skrev UT om de skenande sjukskrivningarna och Mattias Josefsson, vice ordförande i kommunstyrelsen, trodde att det till viss del berodde på dåligt ledarskap hos enhetscheferna.
– Jag är förbannad rent ut sagt.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Nytt drag av KHK – kommer inte att överklaga till hovrätten

Karlskrona HK kommer inte att överklaga till hovrätten. I stället är klubben på väg att ta fram en ny rekonstruktion som de vill ska gå igenom i tingsrätten. – Vi väljer att arbeta om en ny rekonstruktion där vi hoppas att flera borgenärer är med oss i en ackordsuppgörelse, säger Tobias Larsson, ordförande i KHK.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Conor McGregor lägger av – igen

Sydöstran - 1 timme sedan

Livshotande skadad efter fyrhjulingsolycka

Sydöstran - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Sydöstran - 1 timme sedan

Nöje: Sabaton på Sverigeturné - spelar i Blekinge

En av de största metalturnéerna någonsin i Sverige. Så beskriver Sabaton sin kommande turné. Ett av stoppen blir i Blekinge..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Brasilien slutar publicera virussiffror

Sydöstran - 45 minuter sedan

Konstmässan Art Basel ställer in

Sydöstran - 1 timme sedan

Casino Cosmopol hotas av nedläggning

Sydöstran - 1 timme sedan

Bättre överlevnad vid prostatacancer

Tidig behandling med en ny typ av läkemedel förbättrar överlevnaden med runt ett år för patienter med en viss variant av prostatacancer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.