Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 31 May, 09:59

Blekinge Läns tidning - 22 maj 20 kl. 16:33

Uppstart: ”Det behövs fler lag i Karlskrona”IFK Karlskrona har inte haft ett damlag sedan 1976. 2020 är det dags igen. – Det behövs fler handbollslag i Karlskrona, säger Malin Fogelmark.
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Karlskrona, IFK Karlskrona, Malin Fogelmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppstartDet , behövs, fler, lagi , Karlskrona
Sydöstran - 22 maj 20 kl. 16:33

Uppstart: ”Det behövs fler lag i Karlskrona”

IFK Karlskrona har inte haft ett damlag sedan 1976. 2020 är det dags igen. – Det behövs fler handbollslag i Karlskrona, säger Malin Fogelmark.

Skånskan - 11 jan 18 kl. 21:08

Jagar fler lag till Sportlovscupen

Fotboll Arrangörerna hoppas på fler lag i Sportlovscupen i Eslöv. Nu har anmälningstiden förlängts till den 21 januari. ERWP.

Expressen - 18 feb 13 kl. 09:38

HIF-bossen: Fler lag behövs i turneringen

Svenska lag har otroligt svårt att ta sig in i Champions League. Nu jobbar Helsingborgs klubbdirektör Paul Myllenberg för att utvidga turneringen. ?

Sydsvenskan - 20 mar 17 kl. 11:06

Drömmen om Malmöcupen lever men fler lag behövs: "Vi stänger inga dörrar"

Om tolv dagar står de värd för Malmöcupen. In i det sista försöker de hitta fler lag..

YLE - 12 okt 15 kl. 10:19

Det behövs fler som föder upp nötkreatur

Atria och Österbottens kött vill se fler nötköttproducenter i Österbotten. I Sydösterbotten, har flera producenter valt att öka antalet djur på gården. Mikael Uljens är en av dem som tog chansen.

Barometern - 19 aug 14 kl. 06:06

Elevboom i grundskolan ? nu behövs fler lärare

Om tre år kommer det att finnas 400 fler grundskoleelever i Kalmar kommun än nu. Ettorna som börjar i dag är bland de första i den nya vågen. De många barnen, som fått kommunen att under flera års tid storsatsa på nya förskolor, är på väg in i skolans värld.

Barometern - 21 nov 13 kl. 08:01

Vi behöver fler föregångsländer i klimatfrågan

När vi i Sverige släpper ut koldioxid i?atmosfären är det fattiga och ­framtida generationer som får ta ­smällen. Men den negativa trenden kan brytas.

YLE - 29 nov 13 kl. 13:31

Åland behöver fler kor

Det behövs fler kor till Åland. Orsaken är att efterfrågan på åländska mjölk- och ostprodukter har ökat kraftigt. I dag finns det cirka 1800 kor på Åland och enligt Ålandsmejeriet behövs det 1000 kor till för att man ska kunna möta kundernas behov.

Alingsås tidning - 13 apr 16 kl. 05:30

Vårgårda behöver fler bostäder

De ser ljust ut för Vårgårda. Invånarantalet ökar och företagen nyanställer. Nya bostäder byggs för att ge plats för ännu fler kommunmedborgare.

News55 - 05 jul 16 kl. 15:05

SPF Seniorerna: Behövs fler äldre i riksdagen

Under rubriken ”En arbetsmarknad för alla?” ledde Artur Ringart på måndagen ett samtal i Almedalen arrangerat av bl a SPF Seniorerna om vilka mänskliga konsekvenser det får när personer med funktionsnedsättning stängs ute från arbetsmarknaden. Mikael Klein, intressepolitisk chef hos Handikappförbunden, inledde med att slå hål på myten att detta inte berör många: En av tio i arbetsför ålder anser själva att de har en funktionsnedsättning som påverkar möjligheten att arbeta, detta motsvarar 655 000 människor.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Larm om brand i container

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Svenskar välkomna i Grekland – men inte alla

Sverige var inte med på listan över länder som får grönt ljus av Grekland vid gränsöppningen i juni. Men landet lättar nu på reglerna. Enligt nya riktlinjer är svenskar välkomna – men de som flyger från Stockholm måste sättas i karantän vid ankomst till Grekland..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Pengar: Lägre löner för kommunanställda i Blekinge

Kommunanställda i Blekinge har sämre betalt än i övriga landet. Allra minst tjänar kommunanställda i Olofström..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

al-Aqsa öppnar igen efter coronastängning

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Antikroppstester riskerar bli en besvikelse

Antikroppstester i stor skala beskrivs som ett mycket viktigt redskap för att få en bild av hur covid-19 har spridits i samhället – och på så vis kunna planera det fortsatta smittskyddsarbetet. Men allt mer tyder på att bilden blir missvisande..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fallen ökar – men Indien vill rädda ekonomin

En blödande ekonomi ställs mot liv och hälsa när världens mest omfattande nedstängning går mot sitt slut. Ett orosmoln är att antalet nya virusfall ökar i Indien..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

WHO planerar för coronavaccin före årets slut

Arbetet med att få fram ett vaccin mot covid-19 går framåt i snabbare takt än vad man tidigare trott. Nu hoppas Världshälsoorganisationen (WHO) att vaccinet ska vara klart före årsskiftet, skriver .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Risk för skogsbränder – stor spridningsrisk

Försommar, sol – och bränder. Det varma och torra vädret medför just nu en risk för gräs- och skogsbränder i stora delar av Sverige..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Dinoasteroid med dödligast möjliga vinkel

Jätteasteroidens nedslag för omkring 66 miljoner år sedan hade kanske inte behövt bli fullt så förödande. Men den slog ner med "dödligast möjliga" vinkel, nämligen 60 grader, har forskare nu slagit fast..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Mordanklagad ex-ledare lämnade Lesotho

Den långdragna mordhärvan runt Lesothos förre premiärminister Thomas Thabane och hans hustru Maesaiah Thabane har nu tagit en ny vänding sedan de uppges ha lämnat landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.