GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 31 May, 16:13

GöteborgsPosten - 22 maj 20 kl. 05:00

Vi gör allt för att lösa problemenOlämpliga skolplaceringar måste lösas snarast, skriver grundskoledirektör Bengt Randén i en replik..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Bengt Randén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi görallt för att , lösa, problemen
YA - 30 okt 13 kl. 06:30

Ingen lösning på miljöproblemen i Hanöbukten

Foto: Bass Nilsson
Det är fortfarande oklart vad som orsakar miljöproblemen i Hanöbukten och Östersjön. Det stod klart när Havsmyndighetens slutrapport överlämnades till regeringen. Ett särskilt pilotprogram för bukten föreslås bland annat.

Barometern - 13 mar 14 kl. 09:44

Problemen med luften fortsätter

Trots nya fläktar fortsätter problemen i Brännarhallen. Flera ungdomslag har lämnat lokalen. – Som det är nu sätter vi inte vår fot där igen, säger Timmy Lindell, huvudansvarig för Kalmar FF:s P11-lag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han tar upp problemen som skördar liv inom idrottens världAldrig Ensam

Höga löner, mängder av fans och en verklighet som de flesta drömmer om. Men bakom fotbollsvärldens glamourösa väggar vilar stora problem med depression och ångest. Undersökningar har visat att var fjärde elitspelare lider av psykisk ohälsa.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 09:12

"Vänsterpartiet borde sluta blunda för problemen med tiggeriet"

Replik på inlägget från fem Vänsterpartister i Helsingborg, "Vänsterpartiet tolererar inte rasistiska budskap i den offentliga miljön."Vänsterpartiet angriper i ganska hårda ordalag den kampanj mot organiserat tiggeri, som vi Sverigedemokrater genomförde i Stockholm tunnelbana och som vi även vill genomföra i Skåne. Vänsterpartiet kallar det för rasistiskt budskap att vilja få bort det organiserade tiggeriet, som vänstern dessutom påstår inte finns, och påstår också att kampanjen är ett direkt påhopp på de romer som befinner sig i Sverige.

Sydsvenskan - 24 nov 11 kl. 00:05

"Femklövern förstår inte problemen"

Det allvarliga läget för Skånes universitetssjukhus, Sus, har aktualiserats vid en rad tillfällen under året.
Efter många års neddragningar har det blivit vardagsmat att höra om kris på våra akutmottagningar, kraftiga överbeläggningar på vårdavdelningarna och en alltmer pressad personal. Arbetsmiljöverket har utdömt viten om 200 000 kronor för överbeläggningarna, och i somras höjdes vitessumman för Malmö till 2 miljoner kronor eftersom man inte såg någon vilja att lösa problemen.

YLE - 14 aug 14 kl. 12:55

Åstrand ut direkt – problemen satte stopp

Närpeslöparen Jonathan Åstrand räckte inte till i försöken på 200 meter. Åstrand med sitt ömmande baklår blev sexa i sitt heat på tiden 21,03 och var 27 hundradelar för långsam för att ta sig till semifinal. Trots att tiden 21,03 endast var elva hundradelar från Åstrands säsongsbästa kunde han inte le alltför brett.

Nyan - 24 okt 18 kl. 13:42

Problemen över lovar Air Leap

Landskapet har nu varit i kontakt med Air Leaps vd Magnus Ivarsson som har svarat på bland annat kritiken mot säkerheten under flygningarna. Problemen borde upphöra när Air Leap tar över flygavtalet från DAT.
Per-Erik Cederkvist, landskapets upphandlare för flygtrafiken, säger Air Leap svarat att problemen med bokningssystemet ska vara avklarade.

Trelleborgs Allehanda - 09 feb 12 kl. 06:30

Nya pirar ska parera problemen i Smyge

Foto: Claes Nyberg
Det är dags för en radikal lösning av problemen med tång i Smygehamns hamn.
? Jag hoppas att vi kan komma fram med ett förslag om nya vågbrytare under året, säger Eric Samuelson.

Ekonomistas - 06 dec 13 kl. 07:00

PISA: problemen finns i klassrummen

Ingen kan ha missat att svenska skolelevers ras i internationella kunskapsjämförelser fortsätter. Det råder ingen brist på kommentarer kring PISA-undersökningen och en fråga som dykt upp är i vilken utsträckning utvecklingen beror på faktorer i eller utanför skolan. Enkelt uttryckt: är det undervisningen som brister eller beror problemen på att föräldrarna låter ungarna spela datorspel hela tiden.

Expressen - 17 apr 14 kl. 12:24

Nu enas Gais fans mot problemen på läktaren

Gais seger mot Sundsvall i hemmapremiären kom i skymundan av ordningsstörningar på läktaren. För att få ordning på problemen enas nu klubb och supportrar gemensamt för att komma tillrätta med problemen..

YLE - 01 sep 14 kl. 11:33

Long Play: Talvivaaras ledning kände tidigt till miljöproblemen

Talvivaaragruvans ledning kände till miljöproblemen vid gruvan redan år 2009 rapporterar nättidskriften Long Play, som koncentrerar sig på undersökande journalistik. Tidigare anställda vid gruvan berättar att ledningen inte reagerade på de växande miljöproblemen. Long Play har fått tag i polisens förundersökningsmaterial kring de misstänkta miljöbrotten vid gruvan.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Narkotikapriser blir allt lägre

Hasch, marijuana, amfetamin och kokain finns och säljs över hela landet – omsättningen uppskattas till flera miljarder kronor..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Trump: Militären kan sättas in i Minnesota

Minnesota mobiliserar delstatens hela nationalgarde för att stoppa kaoset i Minneapolis efter fyra dagar av förstörelse..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Två döda i bombdåd mot journalister i buss

En journalist och en tekniker har dödats i ett sprängdåd mot en minibuss i Afghanistans huvudstad Kabul. Flera medarbetare på kanalen Khurshid TV färdades i bussen då en vägbomb briserade..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Svenskens tårar efter polisvåldet: "Sluta döda oss"

Amanda Zahui reagerar efter George Floyds död..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Milisledare gripen för mordet på Catalán

En milisledare i Kongo-Kinshasa har gripits misstänkt för inblandning i mordet på den svenska FN-experten Zaida Catalán 2017, skriver nyhetsbyrån AP på sin.

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Stolpe ut för Quaison – måltorkan fortsätter

Fjärde raka utan seger och ännu en mållös match för Robin Quaison..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Larm om skottlossning i Alingsås

På lördagskvällen fick polisen larm om en skottlossning i Noltorp i Alingsås. Polisen befinner sig på plats i området med en helikopter och hundpatruller.
– Vi har fått vittnesuppgifter om att de har sett en person med ett vapenliknande föremål, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Misshandlade mannen i Boxholm har dött

Den man som hittades misshandlad i Boxholms kommun under fredagskvällen har dött av sina skador, bekräftar polisen. Två män i 25-årsåldern sitter anhållna misstänkta för mord alternativt dråp..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Svensk kollektivtrafik: sprid ut skolstarten

När gymnasieelever åter åker till skolan i höst är risken stor att det blir trångt på bussar, tåg och spårvagnar..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Bakslaget: Nedskärningar kan stoppa stora byggprojekt

Rasar mot Alliansen: "Det kan få enorma konsekvenser"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.