Polisen > Nyheter

Saturday, 06 June, 14:22

Polisen - 22 maj 20 kl. 16:20

Rimfrost: Lyckad trafikinsats tillsammans med andra myndigheterPoliserna i den operativa delen av den nationella särskilda händelsen har arbetat riktat mot fokuspersoner och med trygghetsskapande arbete i polisregion Mitt..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Mitt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rimfrost, Lyckad, trafikinsats, tillsammansmed andra , myndigheter
Dalarnas tidningar - 30 apr 14 kl. 07:00

Lyckad trafikinsats för polisen

Trafikpolisen genomförde över 400 alkoholblås i en Faluinsats förra helgen. Resultatet: ingen åkte fast för rattfylla. – En eloge, säger Johan Alm vid trafikpolisen..

Aftonbladet - 21 feb 20 kl. 14:03

Polisen: Operation Rimfrost lyckad

▸ Nationella operativa avdelningen (Noa) har beslutat att resursförstärkningen stannar i Region Syd fram till sommaren….

Magazin24 - 23 maj 20 kl. 15:08

Elva frihetsberövade i samband med Operation Rimfrost

Polisen genomförde trafikinsats i polisregion Mitt..

Polisen - 30 maj 11 kl. 15:24

Trafikinsats i Södertörn gav resultat

I fredags, 27 maj, genomförde Södertörns polismästardistrikt tillsammans med Söderorts polismästardistrikt en planerad trafikinsats. Syftet med trafikinsatsen var att minska antalet döda och skadade i trafiken genom synlig polisär närvaro och kontroller..

Skånskan - 21 feb 20 kl. 11:50

Operation Rimfrost avlutas till sommaren

Malmö Operation Rimfrost, polisen storsatsning mot den grova kriminella brottsligheten i Malmö, avslutas i juni. De 70-talet poliser som stöttat insatsen åker.
Men det hårda trycket mot kriminaliteten kommer att kvarstå.

Skånskan - 27 nov 19 kl. 18:17

Rimfrost ska kyla ner Malmös kriminella

Malmö De senaste två veckorna har Malmös kriminella fått känna en ökad polisnärvaro i staden. Narkotikabeslagen har ökat, och så kallade springpojkar och personer högre upp i näringskedjan har gripits.
Insatserna är en del av Operation Rimfrost, som redan mött en viss frustration bland de kriminella enligt polisledningen.

Skånskan - 17 feb 20 kl. 17:35

Inga garantier för fortsatt Rimfrost

MALMÖ Inrikesminister Mikael Damberg kunde inte Inrikesminister Mikael Damberg besökte Malmöpolisen under måndagen och följde bland annat med på ett spaningsuppdrag i en civil polisbil i jakten på att stoppa droghandeln. Eftersom ministern inte skulle väcka uppmärksamhet bar han mera vardaglig klädsel och inte kostym. Vid 14.

Cornucopia - 26 feb 20 kl. 19:00

Försvarsmaktens CBRN-kompani och Akademiska i Uppsala har genomfört lyckad coronaövning

Försvarsmaktens CBRN-kompani i Umeå har i tysthet genomfört en lyckad coronaövning tillsammans med Akademiska sjukhuset i Uppsala. Kompaniet omgrupperade sitt mobila biologiska laboratorie till Uppsala och man arbetade tillsammans på mindre än ett dygn fram lyckad arbetsgång för att låta Försvarsmakten stödja den civila sjukvården.
Gamla hederliga SkyddsR F Stab, från min militärtjänstgöring och 170 timmars utbildning i CBRN (hette ABC på den tiden), i egenskap av stabschef på ett pansarskyttekompani.

Skånskan - 29 jan 20 kl. 15:00

Rimfrost scannade Nydala och Hermodsdal

Malmö Den stora polisinsatsen inom Rimfrost som inleddes i måndags har inte bara gjort intryck, under tisdagens nagelfarande av de allmänna ytor i Rosengård gjordes flera beslag.
Bland annat hittades en pistol som kunde knytas till en man i 20-årsåldern.I övrigt har det gjorts beslag av narkotika.

Polisen - 13 mar 20 kl. 16:51

Lyckad insats i Skåne – krafttag mot gängkriminaliteten

Inom ramen för operation Rimfrost inleddes veckan med operation Vårsol, en lokal satsning i nordvästra Skåne. Narkotika och vapen har beslagtagits från gängkriminella, dessutom har lyxbilar kunnat utmätas..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 18 timmar sedan

Polisen utförde tillsyn av legal sprängmedelshantering

Över trettio personer har frihetsberövats och flera beslag har tagits inom ramen för operation Rimfrost i veckan. Dessutom har tillsyn av verksamheter som hanterar legala sprängmedel genomförts..

Polisen - Igår: 10:51

Frågestund med Skärholmens områdespoliser och Slättgårdsskolans ledning

Den 1 juni brann stora delar av Slättgårdsskolan ner. Idag den 5 juni klockan 13:00 håller områdespoliserna i Skärholmen tillsammans med skolans ledning en frågestund på Instagram..

Polisen - Igår: 09:53

Info inför studentfirande i Jämtland

Det börjar bli varmt och skönt ute och skolavslutningarna och studenten närmar sig med stormsteg. I vanliga fall tillfällen för firande efter genomförd skolgång men i år är omständigheterna lite speciella på grund av Corona..

Polisen - Igår: 23:37

Sammanfattning av polisens arbete med demonstration i Malmö den 4 juni

Polisen hade under torsdagen beviljat en tillståndsgiven demonstration med högst 50 deltagare på Ribersborg i Malmö mellan klockan 18.00 och 20.00..

Polisen - Igår: 15:41

Värden står mot varandra i samband med stora demonstrationer

Polisen ska värna om demonstrationsfriheten och rätten att uttrycka åsikter. Samtidigt ska vi se till att regeringens beslut om max 50 personer i samband med allmänna sammankomster följs..

Polisen - Igår: 14:33

Bilträffar, bad, camping och midsommar

Bilträffar är, precis som bad, ett återkommande inslag under sommarhalvåret. På grund av den pågående coronapandemin kommer också fler att semestra i Sverige i år och väljer då kanske att campa. Så här ser polisens ansvar ut i de här sammanhangen..

Polisen - 29 maj 20 kl. 17:38

Snabbare lagföring går bra i hela regionen

Försöksverksamheten Snabbare lagföring ger goda resultat i hela region Stockholm. Över 4 000 redovisade ärenden fram till april och tiden från brott till dom har minskat med i snitt 16 veckor per ärende..

Polisen - I förrgår: 13:11

Rikspolischefen kommenterar gårdagens händelser i Stockholm

Med anledning av gårdagens händelser i centrala Stockholm kommenterar rikspolischef Anders Thornberg hur polisen förbereder sig för att hantera större folksamlingar under kommande dagar..

Polisen - I förrgår: 13:16

A-traktorer

Vi ser en stor ökning av antalet A-traktorer i Jämtland. Vi ser också att alltför många går betydligt fortare än de lagstadgade 30 km/tim. Här får du som ägare och förare lite mer information om vad som gäller för en A-traktor..

Polisen - I förrgår: 08:01

Första steg mot ny polisstation i Sälen

En växande polisverksamhet och den nya flygplatsen gör att Polismyndigheten behöver en ökad närvaro i Sälen. Nu finns en detaljplan som är godkänd för samråd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.