Barometern > Nyheter

Monday, 25 May, 00:15

Barometern - I förrgår: 16:11

Nytt avtal tecknat med O-ringenOskarshamns kommun har tecknat ett nytt värdavtal med O-ringen AB vilket innebär att det nu är helt klart att Oskarshamn tar hand om värdskapet 2023 istället för 2022..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
AB, Oskarshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, avtal, tecknatmed , O-ringen
SmålandsPosten - 25 okt 13 kl. 06:52

Säkra nytt avtal för hästnäringen

Det krävs ett modernt och långsiktigt hållbart avtal för hästnäringen där ATG kan konkurrera mot internationella spelbolag på rättvisa villkor, så att man även i framtiden kan utveckla hästnäringen, skriver Stig H Johansson, travtränare och tidigare kusk, Per Åsling, ekonomisk-politisk talesperson, Centerpartiet och Karin Nilsson, skattepolitisk talesperson, Centerpartiet. Det avtal som ATG har för spel på trav och galopp i Sverige ligger till grund för en stor del av hela landets hästnäring. Det är därför vi har travbanor, ridskolor och utbildningar runt om i landet, även på mindre orter.

DI - 29 maj 13 kl. 14:34

Nytt avtal klart inom besöksnäringen

Visita och Unionen har kommit överens om ett nytt avtal för tjänstemännen inom besöksnäringen. Avtalet löper på 36 månader och är värt 6,8 procent. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 29 maj 13 kl. 14:57

Nytt avtal mellan Visita och Unionen

Visita och Unionen har kommit överens om ett nytt avtal för tjänstemännen inom besöksnäringen..

BT - 02 apr 13 kl. 19:04

Nytt avtal för halv miljon anställda

Omkring en halv miljon anställda i industrin har fått ett treårigt avtal värt 6,8 procent. Därmed är riktmärket också satt för övriga förhandlingar på arbetsmarknaden ? men alla barn inom LO-familjen är inte nöjda.

Expressen - 10 apr 13 kl. 20:03

Lundberg skriver nytt avtal med Skellefteå

Skellefteå AIK:s centertalang Martin Lundberg stannar i klubben. 22-åringen har skrivit på för ytterligare tre säsonger. - Det har väl egentligen varit prio ett hela tiden att stanna kvar i Skellefteå, säger han till klubbens webb-tv..

Nyhetskanalen - 20 sep 12 kl. 12:39

Lugnet får nytt jobb inom gruvnäringen

Tillväxtverkets sparkade chef Christina Lugnet har fått nytt jobb av närings- minister Annie Lööf (C).Lugnet ska samordna gruvnäringens expansion på flera platser i mellersta och norra Sverige. Frågor som omfattas av uppdraget är att sammanställa behovet av bland annat bostäder och infrastruktur.

Skånskan - 30 aug 14 kl. 14:30

Nytt kors på 40-åringen


Pingstkyrkan får nytt kors av Nils Novén lagom till jubileet..

DalaDemokraten - 05 okt 16 kl. 17:00

Militären spränger på säker plats efter nytt fynd hos 54-åringen

Ett nytt fynd som kärver speciella säkerhetsåtgärder har gjorts hos den 54-årige "vapenmannen". Objeketet i fråga kommer att under torsdagen destrueras på annan plats under speciella säkerhetsåtgärder..

BT - 19 nov 12 kl. 07:19

Avtal klara för sex av åtta förbund

Unionen har slutit avtal med SAS för de svenska kabinanställda. Avtal är även klara för pilotföreningarna i Sverige, Norge och Danmark, enligt SAS presschef Elisabeth Manzi som säger att SAS nu bara saknar avtal med två av de åtta förbuden.
Robert Gustafsson, ordförande för Svensk Pilotförenings SAS-sektion, är lättad över att ett avtal har kunnat slutas.

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 14 kl. 15:38

O-Ringen 2016 kan flyttas


O-Ringen i orientering kan komma att flyttas från Sälen 2016 då dalaklubbarna inte lyckats komma överens med O-Ringen AB om de ekonomiska villkoren.Östergötland har fått en förfrågan om att ta över."Vi tycker att det är djupt beklagligt om orienterarna inte får uppleva ett nytt O-Ringen i Sälen 2016.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

USA stoppar resande från Brasilien

Barometern - 45 minuter sedan

Kraftig sättning i gruvan i Malmberget

Barometern - 1 timme sedan

Coronakrisen sår tvivel hos F1-stjärnan

Barometern - 2 timmar sedan

Michael Björklund vann "Robinson"

Michael Björklund är årets vinnare av realityserien "Robinson". Den åländske kocken navigerade sig genom programmet med snällhet som främsta vapen, offrade framtänderna, och fick nya perspektiv på sitt vardagsyrke..

Barometern - 2 timmar sedan

Man allvarligt knivskuren – flera gripna

Barometern - 2 timmar sedan

Presidentens krogbesök blev polisärende

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.