YA > Opinion

Tuesday, 26 May, 21:21

YA - 22 maj 20 kl. 15:51

Strukturer är ingen ursäktHöga förväntningar och krav är de viktigaste ingredienserna för att fler ska bli självförsörjande vuxna med ansvarskänsla. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strukturerär ingen , ursäkt
Sydsvenskan - 13 nov 14 kl. 04:00

Ni stödjer destruktiva strukturer

Vi i Kaosfronten support hade hoppats slippa kommentera Fotbollsgalan. Men en rad fel har begåtts och ingen tar på sig skulden eller ber om ursäkt på ett adekvat sätt.Vi anser att en bedrift är en bedrift.

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 15 kl. 16:56

"Ge kvinnor en bra ursäkt att ta sig ur isolering och slutna cirklar."

Sverige är det nordiska land som exporterar flest utländska stridande till Irak och Syrien. Som om detta inte skulle räcka kommer Sverige på andra plats i Västeuropa vad gäller antalet stridande per capita, endast överträffat av Belgien. Smart integration är ett sätt att möta detta hot.

Sydsvenskan - 07 jul 15 kl. 16:56

"Ge kvinnor en bra ursäkt att ta sig ur isolering och slutna cirklar."

Sverige är det nordiska land som exporterar flest utländska stridande till Irak och Syrien. Som om detta inte skulle räcka kommer Sverige på andra plats i Västeuropa vad gäller antalet stridande per capita, endast överträffat av Belgien. Smart integration är ett sätt att möta detta hot.

YLE - 08 apr 16 kl. 14:43

Kan en politisk Slush ändra gamla strukturer?

Samlingspartiets tidigare partisekreterare Taru Tujunen föreslår i dagens HBL att ett politiskt startup-klimat skulle behövas för att få ny fart i politiken. Men hur svårt är det egentligen att ändra politiska strukturer? SFP:s ordförandekandidater säger sina åsikter.

YLE - 06 nov 16 kl. 10:00

Regeringen och svenskan: Bristande insikter, krossade strukturer och domänförluster på rad

Paula Risikko (Saml) och Juha Rehula (C) saknar intresse för och insikt om vad en språkminoritet behöver. Petteri Orpo (Saml) skulle gärna vara finlandssvenskarnas vän men vill inte stöta sig med de andra ministrarna. Den enda i regeringen som har något slags förståelse för det svenska är Sanni Grahn-Laasonen (Saml).

YLE - 24 mar 14 kl. 16:19

"Reformen en möjlighet att skapa fungerande svenskspråkiga strukturer"

Hur kommer det att gå med den svenskspråkiga vården när fem stora vårdområden får ansvaret för all vård i Finland? Frågan är ännu svår att svara på eftersom få hittills har sett hela reformförslaget. Christina Gestrin, ordförande för Folktinget och riksdagsledamot från SFP, säger att de än så länge bara kan uttrycka sina förhoppningar om hur den svenskspråkiga servicen ska ordnas efter reformen.

SVT Debatt - 10 feb 14 kl. 11:15

Samhället styrs inte av rasistiska strukturer

ANTIRASISM Jag har fått känna på rasismen, men jag känner inte igen mig i bilden av Sverige som ett rasistisk land. Svensk debatt om antirasism är alldeles för infekterad. Jag kom åter att påminnas om detta i samband med veckans rasismdebatt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

17 konstiga saker med SD-toppens "ursäkt"Rensade på Twitter

I ett blogginlägg "förklarar" SD-toppen Christoffer Dulny dagens avslöjande i Expressen där det framkommit att han själv både kommenterat på och tipsat rasistiska sidor. Av en mängd skäl går det inte jättebra. Nyheter24 listar varför – från början till slut.

Hela Gotland - 17 jun 11 kl. 04:00

Uppbrutna strukturer och fotografiska mellanrum

Konstmuseet i Visby profilerar sitt nyskapade Östersjöperspektiv genom sin stora sommarsatsning med fyra olika konstnärer. I bottenvåningen bryter en konstnärstrio upp strukturer och visar tre spännande och intressanta konstnärskap baserade i Berlin och en trappa upp visar fotografen Birger Svanteson sina mellanrum från Gotska sandön..

Kristianstadsbladet - 14 jul 11 kl. 06:30

Stora verk, små strukturer

Storskaligt, färgstarkt. Bildrikt och gärna pretentiöst. Textilkonstnär Annika Ekdahl säger att åren har lärt henne nya saker.

Sydsvenskan - 12 jul 12 kl. 00:07

Strukturer i Lunds fullmäktige återspeglar ett samhällsproblem

Strukturer i Lunds fullmäktige återspeglar ett samhällsproblem. Det skriver Emma Berginger och Peter Bergwall jämställdhetsambassadörer för Miljöpartiet Lund. .

Fler nyheter från YA

YA - 6 timmar sedan

Ystads giftiga cocktail

Ekonomisk nedgång och politisk cirkus gör en giftig cocktail. Ystad kan inte svälja hela bägaren på en gång. .

YA - Igår: 14:17

Vänta inte på myndigheterna

Myndigheters dekret i all ära. Men det är ofta längst ut i verksamheterna som de avgörande besluten och icke-besluten fattas. .

YA - I förrgår: 10:01

Lilla hjärtat borde fått leva

Ett barns rätt till en säker uppväxtmiljö måste gå före biologiska föräldrars rätt till barnen. .

YA - I förrgår: 10:03

Nils-Eric Sandberg: Folk bor inte i sina aktieportföljer

Folk i allmänhet har inte sina bostäder som kapitalplacering utan för att bo i. Låt dem slippa skatta mer för det. .

YA - 21 maj 20 kl. 12:19

Ge hela äldrevården syrgas

Äldre ska inte behöva dö för att rätt vård inte finns tillgänglig. .

YA - 18 maj 20 kl. 17:17

Den rätta vägen till tv-soffan

Att utnyttja andra är ett uselt sätt att bli av med demoner. .

YA - 17 maj 20 kl. 15:33

Johanna Nylander: Hjälp barnen hem

Möjligheten att bilda familj med hjälp av värdmödraskap eller surrogatmoder finns inte reglerat i Sverige. Frågan har utretts men avslagits, och det har inte varit till hjälp för alla de barn till svenska föräldrar som fötts genom surrogatarrangemang i andra delar av världen..

YA - 13 maj 20 kl. 13:50

Frifräsarvänstern är nya SD

När SD anpassat sin ekonomiska politik högerut och misslyckats med lokalt ansvarstagande öppnas möjligheterna för en ny vänsterrörelse. En vänster som tar avstånd från identitetspolitik, men driver på för begränsad invandring, stark integration, stor offentlig sektor utan privata inslag och höga skattenivåer. .

YA - 12 maj 20 kl. 16:58

Arvs- och förmögenhetsskatter blir aldrig rätt

Skatterna på arv och förmögenhet gjorde alla fattigare. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.