Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 03 June, 06:15

Sydöstran - 22 maj 20 kl. 15:50

Nya kurser på Hyper IslandHyper Island startar två nya kurser till hösten. Den ena handlar om grafisk formgivning och den andra om att tillämpa digitala verktyg. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Hyper Island, Island

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya kurser, Hyper, Island
Dagensanalys.se - 02 okt 18 kl. 20:02

​IHM Business School rekryterar talang från Hyper Island

Kraven ökar på att utbildningssektorn ska erbjuda kontinuerlig fortbildning i en komplex och föränderlig omvärld. För att stärka sin innovativa kompetens i ett expansivt skede rekryterar IHM Business School Linnéa Fredrikson, närmast från Hyper Island. Linnéa Fredrikson kommer arbeta som Business Manager för IHMs korta, intensiva kurser – en ny roll på IHM som innebär ansvar att bredda kursutbudet för att möta företagens växande behov av ständigt lärande.

Resume - 09 jul 13 kl. 14:55

Hyper Island-studenter lanserar guide till online-provrum


Studenter från Hyper Island släpper i dag en video som förklarar hur det digitala provrummet Virtusize fungerar.?Som ett ungt startupföretag har det varit inspirerade och kul att arbeta med Hyper Island studenter, säger Christopher Wijkström, grundare och creative direktor på Virtusize..

Resume - 14 aug 13 kl. 14:37

Hyper Island siktar mot stratosfären


Hyper Island-studenter vid utbildningen Digital Media & Management i Manchester har minst sagt högtflygande planer för sitt examensprojekt. En väderballong utrustad med gps-teknik ska nå 33 000 meter och sedan brista. Svenska Matilda Sundåker, som tidigare jobbat vid Hyper Island, men nu utbildas där, är med i sjumannateamet som skickar upp ballongen..

Nyan - 28 aug 13 kl. 13:54

Paf tar hjälp av Hyper Island

Spelbolaget Paf tar hjälp av Hyper Island för att söka svar på hur Pafs kundrelationer kan utvecklas framöver. Hyper Island har varit delaktigt i bland annat Aftonbladets digitala utveckling..

IDG - 17 jan 11 kl. 13:38

Hyper Island startar gymnasium

Hösten 2012 slår portarna upp för Hyper Island High School, med inriktning på digital media och entreprenörskap..

Sydöstran - 25 feb 11 kl. 03:00

TV-chef tar nu över Hyper Island

KARLSKRONA Hon är känd som TV-chefen som satte lås på Björnes Magasin.
Nu blir hon ny VD för framgångssagan Hyper Island.
I går besökte hon den exklusiva utbildningens födelseplats för allra första gången; på Stumholmen i Karlskrona..

IDG - 01 nov 12 kl. 09:47

Hyper Island utbildar framtidens datastrateger

Ett ord i tiden är big data, stora data. Och när vi samlar in allt mer data och information behövs också fler personer som kan analysera alla data och dra slutsatser utifrån dem. Kanske är företagets blivande datastrateg i dag elev på Hyper Island..

IDG - 08 maj 13 kl. 09:44

Hyper Island tar direktör från SVT

Utbildningsföretaget Hyper Island har rekryterat Per Vidar Lundberg som ny globalt ansvarig för bolagets företagsutbildningar..

IT24 - 08 maj 13 kl. 09:44

Hyper Island tar direktör från SVT


Utbildningsföretaget Hyper Island har rekryterat Per Vidar Lundberg som ny globalt ansvarig för bolagets företagsutbildningar..

Dagens Media - 21 aug 13 kl. 08:47

Hyper Island-studenter gör kampanjer åt SOS Barnbyar

Hur ska framtidens givande ut? Den frågan ska de nya Hyper Island-studenterna svara på i sin första skarpa brief..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Svenskar kastar ljus över Dödahavsrullarna

Att få ihop ofullständiga fragment från Dödahavsrullarna i rätt ordning är ett mardrömslikt pusslande. Med svensk hjälp har djur-dna utvunnits ur pergament med de gamla texterna. Därmed klarnar pusselbitarna och skrifterna kan lättare tolkas..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Corona stoppar årlig jätteloppis

Listerby IK:s årliga loppmarknad på festplatsen Gnistan ställs in. – Som läget är nu får vi inte de tillstånd som krävs, säger ordförande Jörgen Carlsson. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Vacker morgon som glimmar av glädje

Sydöstran - 15 minuter sedan

Nu ska klassiska caféet säljas

Sedan 2010 har Helen och Samuel Lindgren ägt och drivit Villa utsikten. Nu har de bestämt sig för att sälja det klassiska stället..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Omstridda förslag kan ändra las rejält

Förslagen från regeringens utredare av anställningsskyddet är inte småpotatis. Om fack och arbetsgivare inte lyckas göra upp om något annat kan det innebära stora förändringar för anställda och företagare. Inte konstigt att debatten redan rasar..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Stenson hoppas på Ryder Cup-besked snart

Ställs Ryder Cup in eller blir det av – och i så fall med eller utan publik? Henrik Stenson är en av många som undrar. "Hoppas vi får höra något om Ryder Cup inom snar framtid", skriver han till TT..

Sydöstran - 45 minuter sedan

"Tomt och konstigt" utan Sweden Rock

Nu skulle tiotusentals besökare ha samlats framför Guns N' Roses och In Flames. I stället ligger området i Norje utanför Sölvesborg öde i coronapandemins spår..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Flertal fönster slogs sönder på uteservering

Ett tiotal fönsterrutor ska ha slagits sönder på en uteservering i centrala Karlskrona strax före midnatt mot onsdagen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Europa cyklar sig ut ur pandemin

Bryssel, Barcelona, Berlin – under coronavåren har cykelbanorna i Europas städer blivit bredare och fler än någonsin för att människor inte ska trängas i kollektivtrafiken. Cykeln ska hjälpa oss ur krisen – och det är inte första gången..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.