DI > Ekonomi

Friday, 29 May, 00:22

DI - 22 maj 20 kl. 15:11

Kinas besked är goda nyheter – men risken finns för besvikelseKinas årliga tillväxtmål har fallit offer för coronakrisen. Det skapar kommunikationsutmaningar – men på längre sikt kan en friare styrning. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinas, beskedär , goda, nyhetermen , riskenfinns för , besvikelse
DN - 07 mar 19 kl. 16:51

ECB-besked goda nyheter för låntagare

Europeiska centralbanken skjuter på kommande räntehöjning. Det är goda nyheter för svenska bolånetagare..

Kristianstadsbladet - 11 okt 12 kl. 20:15

Goda nyheter under en konfliktvecka

När nyheten släpptes var de flesta Beijingbor på god väg hem från dagens arbete. Under de två återstående timmarna från det att årets Nobelpristagare i litteratur tillkännagetts till stängningsdags sålde bokhandlaren Jiang Zheng tio böcker av Mo Yan.
För en vecka sedan nåddes han liksom alla andra av spelbolagens goda odds för landsmannen.

DI - 11 mar 11 kl. 13:45

Kommentar: Dystra branschbesked goda nyheter för Ericsson

Negativa besked från de amerikanska nätverksbolagen Finisar och Ciena har satt telekomsektorn under rejäl börspress i veckan. Men deras olycka kan vara goda nyheter för svenska Ericsson..

Sydsvenskan - 27 dec 14 kl. 10:46

Heidi Avellan: Goda nyheter – för alla utom SD

Tomten kom sent i år. Men med rätt paket: Det blir inget extra val. Kockan 9 på lördagsmorgonen kom det första mejlet, Centerpartiets, med inbjudan till presskonferens 10.

Supermiljöbloggen - 13 okt 15 kl. 09:02

”Goda nyheter för den svenska biogasbranschen”

Att regeringen begär fortsätt skattebefrielse för biogas ges tummen upp av branschen. I går gick regeringen ut med att man ansökt hos EU-kommissionen om att skattebefria biogas som drivmedel under perioden 2016-2020. Det här välkomnas av Energigas Sverige, branschorganisationen för aktörer inom biogas, fordonsgas, gasol, naturgas och vätgas, som menar att om ansökan godkänns av EU-kommissionen är det goda nyheter för svenska biogasbranschen.

Sydsvenskan - 03 maj 18 kl. 18:12

Malmqvist efter mötet: Det blir goda nyheter

Blir det något Nobelpris i litteratur i år eller inte? Det väntas den krisande Svenska Akademien lämna besked om i morgon. – Det blir goda nyheter i morgon, sade Göran Malmqvist när han lämnade Börshuset strax innan klockan sju på torsdagskvällen.

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 18 kl. 18:12

Malmqvist efter mötet: Det blir goda nyheter

Blir det något Nobelpris i litteratur i år eller inte? Det väntas den krisande Svenska Akademien lämna besked om i morgon. – Det blir goda nyheter i morgon, sade Göran Malmqvist när han lämnade Börshuset strax innan klockan sju på torsdagskvällen.

SR - 21 jan 15 kl. 12:41

Högkonjunktur för goda nyheter

Allt fler medier satsar på nyheter om vardagshjältar, glada djur och framsteg inom forskningen. Skånska veckotidningen Hallå gör bara glada reportage, DN samlar positiva nyheter under en särskild flik på webben, och Aftonbladet drog nyligen igång sajten Goda nyheter. Jesper Enbom, lektor i medie- och kommunikationsvetenskap vid Umeå universitet, tror att fler positiva nyheter behövs..

GöteborgsPosten - 07 mar 19 kl. 16:40

ECB-besked goda nyheter för låntagare

Europeiska centralbanken skjuter på kommande räntehöjning..

Expressen - 04 sep 13 kl. 13:10

Larsson: Obamas besök är goda nyheter

President Barack Obama landade på Arlanda i förmiddags. Mycket goda nyheter för Sverige. Mycket dåliga nyheter för Syriens Bashar al-Assad..

PrivataAffärer - 06 dec 13 kl. 10:39

Goda nyheter är dåliga nyheter

Finansmarknaderna bävar inför eftermiddagens statistikskörd från USA. Men tvärtemot vad man skulle kunna tro så är det oväntat goda nyheter som riskerar att sänka börserna....

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Omsättningsras för Oscar Properties – sålde en bostad

Den krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties rapporterar kraftigt minskad omsättning för det första kvartalet 2020..

DI - 1 timme sedan

Fritidsbranscherna vinnare på viruset: ”Det blev helt galet”

Intresset för utomhusaktiviteter har fullständigt exploderat under våren. Det har gjort återförsäljare av båtar och cyklar till vinnare i….

DI - 1 timme sedan

Pool-boom inför ”hemestern”: ”All time high varje månad”

Det råder pool-boom i Sverige. Under våren har försäljningen av pooler ökat med omkring 50 procent. ”Vi är ödmjukt tacksamma för att folk….

DI - 1 timme sedan

Klart med nytt datum för globala klimatmötet

Det internationella klimattoppmötet ställdes in i år på grund av coronakrisen. Nu är ett nytt datum bestämt – i november 2021 arrangeras….

DI - 1 timme sedan

Nedlagda flygplatsen slår mot börsbolag: ”Blir mycket svårare”

Beskedet om att byggbolaget Peab lägger ner driften av Ängelholms flygplats var ett tungt slag för börsnoterade ventilationsbolaget Lindab..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Trump skriver under presidentorder om sociala medier

Donald Trump kommer att skriva under en presidentorder om sociala medier under torsdagen, enligt företrädare för Vita huset..

DI - 2 timmar sedan

Ny Hongkong-lag väcker internationell oro

Storbritannien uttrycker stor oro över Kinas förslag på säkerhetslag för Hongkong..

DI - 2 timmar sedan

Wall Street faller kraftigt i sluthandeln

Efter att ha varit ordentligt upp tidigare under torsdagen föll USA-börserna snabbt ner under nollan under den sista handelstimman. .

DI - 2 timmar sedan

Luftrenarbolagets orderingång lyfte över 1.000 procent

NGM-listade Lightair, som säljer luftrenare, har under det första kvartalet 2020 ökat sin orderingång med drygt 1.000 procent..

DI - 2 timmar sedan

Di erfar: Misstankarna rör affärer i Selin-ägda nischbanken

Brottsmisstankarna mot Balders toppchefer Marcus Hansson och Magnus Björndahl gäller affärer i Collector i samband med nischbankens….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.