Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 03 June, 15:20

Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 15:00

Debatt: ”Kanske har jag delat ut en penna någon gång”Fyra förtroendevalda i Västra Vrams pastorat ifrågasätter min trovärdighet när jag tar upp en del av det som hänt och vad som kan vara på gång i pastoratet. Eftersom jag fått flera telefonsamtal, sms och synpunkter på sociala medier som uttrycker tacksamhet för det jag skrivit så dristar jag mig ändå att en sista gång kommentera något av det som framkom i insändaren 15/5, skriver Lasse Ericson, Tyringe..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Västra Vrams, Lasse Ericson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattKanske har jag , delatut en , pennanågon , gång
SVT Debatt - 27 nov 13 kl. 06:00

Delat barnbidrag är ett litet steg mot jämställdhet

BARNBIDRAG Idag fattas beslut om att barnbidraget ska delas lika mellan föräldrar. Det är ett bra, men litet, steg mot ökad jämställdhet för föräldrar – mammor och pappor har ett gemensamt ansvar för sina barn och ska också därför ha lika möjlighet att ta det ansvaret. Männen måste i ännu större utsträckning motiveras att ta sitt ansvar för familj och barn, och kvinnor måste låta männen göra det, skriver debattören Hanns Boris.

SVT Debatt - 03 sep 13 kl. 09:00

Debatt 29/2: Lundsberg och gruvstrid i Kallak

Lundsberg, mobbingcenter eller världens bästa skola? Efter den senaste skandalen och beskedet att Skolinspektionen stänger riksinternatet möts föräldrar, tidigare elever samt riksdagsledamöterna Rossana Dinamarca (V) och Roger Haddad (FP) i studion. I Jokkmokk har planerna på en ny gruva i Kallak delat bygden.

SVT Debatt - 03 sep 13 kl. 09:00

Debatt 29/8: Lundsberg och gruvstrid i Kallak

Lundsberg ? mobbingcenter eller Sveriges bästa skola? Efter den senaste skandalen och beskedet att Skolinspektionen stänger riksinternatet möts nu föräldrar, tidigare elever samt riksdagsledamöterna Rossana Dinamarca (V) och Roger Haddad (FP).

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 13 feb 14 kl. 14:26

Trailer Debatt 13/2: Händelserna i Husby och räklarm

KVÄLLENS SVT DEBATT: Debatt om Husby: Veckans Uppdrag Granskning handlar om mannen som sköts ihjäl i Husby i våras. Var den där händelsen, när polisen sköt den 69-åriga mannen, verkligen nödvändig? Vi följer upp programmet med debatt i studion.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Sjuksköterskor i kommunen säger upp sig – "Svåra arbetsförhållanden”

30 procent av sjuksköterskorna i omsorgen sa upp sig förra året. Nu är arbetsbelastningen så hög att Vårdförbundet slår larm och kräver omedelbara åtgärder i kommunen..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

VM-rallyt i Finland ställs in

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Ny sommar på Västergårda

Ett missförstånd gjorde att vi felaktigt räknade bort Berättarteatern i Vinslöv för sommarens begivenheter i en notis häromdagen. .

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Nöjesbranschen begär regeringshjälp

Coronakrisen har slagit hårt mot den svenska nöjesnäringen – vilket har fått branschorganisationen för sponsrings- och eventindustrin, SES, att skicka en hemställan till näringsminister Ibrahim Baylan (S) där man begär hjälp..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Hårt tryck på naturen under pandemin

Den pågående pandemin och det varmare vädret innebär ett ökande tryck på naturen. Så högt att Naturvårdsverket och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) gick ut med varningar under onsdagens presskonferens på Folkhälsomyndigheten..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bunkring ger lyft åt soppjätten Campbell

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Piteå får oväntad hjälp – gratis hotellnätter

Piteå har varit högljudda och besvikna i debatten kring det damallsvenska spelschemat. Men med hjälp från oväntat håll ser klubben nu ut att få bo gratis på hotell hela säsongen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Spanska fotbollen startar om med skandalmatch

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bättre än befarat – 2,8 miljoner färre jobb

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Debatt: Tio förslag för att skydda våra äldre

Coronaviruset har tagit sig in både på äldreboenden och i hemtjänsten med förödande konsekvenser. Äldreomsorgen kommer behöva mer resurser, men det räcker inte för att komma tillrätta med smittspridningen. Därför presenterar Moderaternas Camilla Waltersson Grönvall, Hans Wallmark och Maria Malmer Stenergard ett paket för att stärka äldrevården och övrig kommunal omsorgsverksamhet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.