Sydöstran > Nyheter

Thursday, 04 June, 22:41

Sydöstran - 22 maj 20 kl. 15:00

Vi ser vad vi ser.På väg ner till Gö Kalv för en morgonpromenad med byrackan observerar vi i tur och ordning en vildsvinsgalt som betar på åkern, en påfallande liten råbock som haltar en smula, samt en räv som anfaller en flock gäss och lyckas få ett fett byte..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Gö Kalv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi servad vi , ser
Skånskan - 01 okt 15 kl. 01:00

Public ser­vice är in­get hot

Opinion När Fo­kus för­ra vec­kan pub­li­ce­ra­de en lis­ta över de 75 mäk­ti­gas­te ii Kul­tur-Sverige top­pa­de SVT:s vd Han­na Stjär­ne. Det är inte obe­rät­ti­gat. SVT är både den störs­ta kulturproducerande in­sti­tu­tio­nen och den störs­ta be­stäl­la­ren av an­dras verk.

YLE - 24 apr 15 kl. 12:42

"Det blåser inte mer än förr"

Många upplever att det blåser mer i Finland än förr. Seglare tycker att det blåser mer till sjöss och vårstormar har blivit mer regel än undantag. Under de senaste åren har det förekommit många hårda stormar som fällt träd och strypt eltillförseln till i värsta fall tiotusentals hushåll.

YLE - 22 mar 17 kl. 15:38

Mika Häkkinen: Det ser mycket bra ut för Bottas och Räikkönen

Valtteri Bottas har lyckats med förberedelserna och för Kimi Räikkönen är läget bättre än på länge. Det säger den tvåfaldige F1-världsmästaren Mika Häkkinen till Yle inför säsongens första F1-tävling. Med några dagar till årets första Grand Prix ser det bättre ut än på länge för finländarna.

Skånskan - 02 feb 16 kl. 09:54

Han ser bara det möjliga

Personligt Han jobbar som lärare. Han reser gärna utomlands med sina elever. Han ger ut läroböcker.

HBL - 03 maj 13 kl. 12:39

Lovisa ser över ekonomin i preventivt syfte

LOVISA. Lovisa står inte inför några akuta ekonomiska problem. Men för att sådana inte heller ska uppstå i framtiden ser staden över verksamheten och utgifterna.?

Expressen - 12 apr 16 kl. 09:28

Daniel: "Varje gång vi läser ser jag glädjen"

Berlin. En prins på vift! Här passar Daniel på att ta lite pappaledigt från prins Oscar - med en barnboksutställning.

BT - 08 sep 14 kl. 08:08

Ser bortom stadskärnan

kulturpolitik. Snart är det val och det har blivit hög tid att ta pulsen på Boråspartiernas kulturpolitik. I dag är det dags för centerpartisten Ann-Britt Boman.

VA - 07 sep 11 kl. 07:00

Så ser kapitalismens framtid ut

7 september Förstora Stefan Krook, grundare GoodCause, Per Grankvist, redaktör Veckans Affärer, Stina Billinger, SPP. Foto: VA   Lite mindre än trettiofem trappsteg under Nobelmuseet i Stockholm ligger forskningsbiblioteket som man når via en dunkel källartrappa. Under tegelvalven står bokhyllor längs väggarna och ur en av dem drar jag ut en bok med vit rygg märkt ?

Ekonomistas - 23 sep 13 kl. 07:42

Skuldhysteri III: Skulder mest hos de rika? Vad säger disaggregerade data om hushållens balansräkningar?

I ett tidigare inlägg har jag påmint om att när det gäller eventuella risker med hushållens skuldsättning duger det inte att bara titta på skulderna. Man måste se på hushållens hela balansräkningar av tillgångar och skulder för att bedöma eventuella risker. Tidigare har jag rapporterat aggregerade data om hushållens balansräkning, vilka visar att det genomsnittliga hushållet har en stark balansräkning.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

YLE - 27 feb 16 kl. 15:38

Eddie kan inte läsa - men läser upp sina favoritsagor utantill

Edwin (Eddie) Gayer är två år och åtta månader gammal. Trots sin låga ålder är han väldigt duktig på att minnas texter ur sagoböcker och läsa upp dem. Eddie har fyra, fem favoritböcker som han kan utantill.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Merkel vill "absolut inte" sitta femte period

Sydöstran - 1 timme sedan

Så blir NHL:s slutspelsupplägg

Bäst av fem matcher i kvalomgången, därefter bäst av sju i första omgången, kvartsfinal, semifinal och final. Så ser slutspelsupplägget ut i NHL i sommar om ligan kan återupptas efter coronapandemin..

Sydöstran - 1 timme sedan

Merkel fördömer "mordet" på George Floyd

Tysklands förbundskansler Angela Merkel sällar sig till de världsledare som fördömer omständigheterna kring hur den svarte amerikanen George Floyd miste sitt liv i samband med ett polisingripande för tio dagar sedan..

Sydöstran - 1 timme sedan

Svensk ilska över polskt fiske i Östersjön

Polska fiskare uppges trotsa EU-förbud i Östersjön. Oacceptabelt, anser landsbygdsminister Jennie Nilsson (S)..

Sydöstran - 1 timme sedan

Rockmusikern Steve Priest är död

Sydöstran - 1 timme sedan

Astra Zeneca siktar mot två miljarder doser

Den svensk-brittiska läkemedelsjätten Astra Zeneca har målet att producera två miljarder vaccindoser mot coronavirus. Detta efter att ha ingått avtal med Cepi, som arbetar för att ta fram ett coronavaccin, och den Genève-baserade internationella vaccinalliansen Gavi..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Tottenham lånar 2 miljarder

Sydöstran - 1 timme sedan

Klart: Då avgörs italienska cupen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.