Barometern > Nyheter

Wednesday, 27 May, 03:00

Barometern - 22 maj 20 kl. 14:45

Vuxen man bjöd minderåriga på alkoholVid 10–20 tillfällen har en 42-årig man bjudit två minderåriga pojkar på alkohol hemma i sin bostad. .
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vuxenman , bjöd, minderåriga, alkohol
Skånskan - 28 okt 19 kl. 05:00

Fler minderåriga dricker alkohol

Skurup Fler ungdomar i Skurups kommun röker, dricker alkohol eller tar droger jämfört med tidigare år. Det visar en enkätundersökning som gjort på högstadieskolorna.
– Tidigare år har siffrorna gått neråt, men tyvärr ser vi en kraftig ökning, säger kommunens fältsekreterare Jonna Östensson.

YLE - 12 jun 15 kl. 05:07

Få minderåriga vid penningautomaterna

Det har aldrig varit så få minderåriga vid spelmaskinerna som nu. Det hävdar man på penningautomatföreningen RAY. År 2011 höjdes åldersgränsen från 15 år till 18 år.

YLE - 10 aug 17 kl. 05:03

HS: Organisation misstänker att minderåriga avsiktligt får korta uppehållstillstånd

Organisationen Finlands Flyktinghjälp misstänker att minderåriga asylsökande avsiktligt beviljas korta uppehållstillstånd, skriver Helsingin Sanomat. Det är absurda spekulationer, svarar Migrationsverket. Organisationens tillförordnade verksamhetsledare Pia Lindfors misstänker att asylsökande som kommit till Finland som minderåriga avsiktligen fått ett uppehållstillstånd på ett år för att som vuxen sedan kunna utvisas ur landet.

YLE - 29 okt 14 kl. 15:43

Åtal för försök till sexköp av minderåriga i Hangö

En Hangöbo som misstänks ha skickat textmeddelanden till minderåriga flickor med förslag om sexköp åtalades i Västra Nylands tingsrätt i dag (29.10). Mannen bestrider samtliga åtalspunkter.

YLE - 22 apr 16 kl. 15:38

Villkorligt fängelsestraff för försök till sexköp av minderåriga i Hangö

Mannen som friades i Västra Nylands tingsrätt har nu dömts till villkorligt fängelse av Åbo hovrätt för sexuellt utnyttjande av barn i Hangö. Han döms bland annat för att ha skickat textmeddelanden till en 14-årig och en 16-årig flicka och försökt få dem att gå med på sex mot ersättning. Mannen hade tidigare varit fotbollstränare för flickorna som fick textmeddelanden.

YLE - 01 jun 16 kl. 10:19

Polisen satsar mer än vanligt på skolavslutningen

Polisen satsar i år extra mycket resurser på alkoholövervakningen under skolavslutningen. Extra resurser sätts in i hela Österbotten, från Kristinestad i söder till Karleby i norr. 30 poliser är extrainsatta enbart för alkoholövervakningen bland minderåringa före och under skolavslutningen.

YLE - 28 maj 14 kl. 09:54

Polisen övervakar skolavslutningsfirandet

Polisen övervakar igen de ungas rusmedelsbruk under veckoslutet då skolornas sommarlov börjar. Speciellt bevakar polisen också i år bruket av rusmedel i närheten av lekparker och daghem. Man strävar också efter att ingripa i langandet av alkohol till minderåriga och innehav och konsumtion av alkohol bland minderåriga.

SVT Debatt - 12 jun 13 kl. 06:10

EU blundar för barnarbete i Europa

BARNARBETE Tusentals ensamkommande flyktingbarn utnyttjas som billig arbetskraft i Europa. 16-årige Ghazi tvingas sälja droger i Oslo, Kardo prostituerar sig i Grekland och Mohammed livnär sig på underbetalda svartjobb i London. De är lätta offer för vuxna som utnyttjar dem för egen vinnings skull.

Barometern - 01 jun 13 kl. 13:25

Ungas drickande kan motverkas

Snart är skolavslutningen här och ett långt läsår är äntligen över. Tonåringarna i Kalmar län kan se fram emot ett välförtjänt sommarlov. Tyvärr förknippas skolavslutningen inte bara med glädje eftersom skolavslutningen är ett tillfälle då många tonåringar dricker sig fulla.

BT - 27 sep 12 kl. 08:03

Insparken ett stort fylleslag

Insparken i Borås beskrevs av polisen som en lugn tillställning. Fältgruppen delar inte den bilden utan vittnar om många berusade ungdomar. En mamma som vuxenvandrade menar också att fylletraditionen gått över styr.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Twitter faktakollar Trump

Barometern - 1 timme sedan

Nytt dödligt dåd i Kongo-Kinshasa

Barometern - 4 timmar sedan

Video med rasistiska förtecken upprör USA

En video där en vit kvinna i New York hotar en svart fågelskådare med att ringa polisen har blivit viral, rapporterar flera medier. Kvinnan, som har bett om ursäkt, har blivit avskedad från sitt jobb..

Barometern - 4 timmar sedan

Klass 2-varning för Norrbottens inland

Barometern - 4 timmar sedan

Akademien delar ut arbetsstipendier

Barometern - 5 timmar sedan

Varning för skadliga granbarkborren

De ovälkomna granbarkborrarna har börjat svärma i större delen av Götaland och Svealand, konstaterar och varnar för stor risk att redan hårt drabbade områden drabbas av nya angrepp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.