Barometern > Nyheter

Thursday, 28 May, 09:19

Barometern - 22 maj 20 kl. 14:42

Hot om misshandel mot tjänsteman i kommunenMan i 40-årsåldern åtalas för ringa narkotika brott och hot mot tjänsteman i Mönsterås..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Mönsterås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotom , misshandelmot , tjänstemani , kommunen
Nya Wermlands Tidningen - 01 dec 17 kl. 13:25

Hot mot tjänsteman

Karlskoga Kommun har anmält en kvinna i 40-årsåldern för hot mot tjänsteman. Kvinnan har ringt in förra fredagen och uttalat hot till en kvinnlig tjänsteman..

DN - 01 aug 18 kl. 17:07

Rapparen Frej Larsson åtalas för hot mot tjänsteman

Frej Larsson åtalas för hot mot tjänsteman för att ha hotat en polis i en låt, skriver magasinet Vice. På sin egen Instagram kommenterar artisten åtalet genom att bjuda in till en ”Hot mot tjänsteman tour”..

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 12 kl. 14:01

Hot mot tjänsteman

En polis som är verksam i området har anmält att han utsatts för hot. Brottet rubriceras som hot mot tjänsteman. En bilist som han stoppade en dag, för en bagatellartad sak, ska senare under dagen ha ringt in till stationen där polisen arbetar och uttalat hot mot hans familj..

Expressen - 26 feb 18 kl. 20:02

Frej Larsson misstänks för hot mot tjänsteman

Frej Larsson misstänks för olaga hot alternativt hot mot tjänsteman, enligt Dagens Nyheter. Artisten ska ha uttalat det misstänkta hotet via ett inlägg på Instagram, enligt DN. Frej Larsson nekar till brott.

Kristianstadsbladet - 24 jun 12 kl. 17:36

Villkorlig dom efter hot mot tjänsteman

En 39-årig man döms vid Blekinge tingsrätt för hot mot tjänsteman.
Mannen har vid flertalet tillfällen hotat att döda eller allvarligt skada två personer, hemmahörande i Sölvesborg respektive Asarum, via telefon. I inspelningar med mannen framgår tydligt att uttalanden mot tjänstemännen framgår som hot.

YA - 05 sep 13 kl. 14:04

20-åring döms till fängelse för rån och hot mot tjänsteman

Ett år och fyra månaders fängelse blev domen för en 20-åring som i juli rånade ett ungt par i Tomelilla, och senare hotade en frivårdsinspektör till livet.
Det var i juli i år som 20-åringen kom fram till en man och en kvinna på stationen i Tomelilla. 20-åringen kom dit i sällskap med en medelålders kvinna som var bekant för paret, bland annat från en mobiltelefonaffär som hade lett till en viss osämja mellan kvinnan och paret.

ÖstersundsPosten - 07 aug 14 kl. 19:53

Kroggäst åtalas för hot mot tjänsteman

När mannen skulle avvisas från en restaurang i Strömsund angrep han ordningsvakten med hot om våld. Nu står mannen, som är i 20-årsåldern, åtalad för hot mot tjänsteman. Åklagaren hävdar att han uttalat att han ska bränna ner ordningsvaktens hus och att vakten och hans familj skulle dö.

SmålandsPosten - 28 jan 15 kl. 12:53

Hot mot tjänsteman

Strax innan halv elva under onsdagen fick polisen ett larm om att en 49-årig man hotat en handläggare på Försäkringskassan i Växjö. Mannen ska enligt polisen ha varit aggressiv och hotat handläggaren på Försäkringskassan som tryckte på larmknappen. Enligt polisen ska mannen inte ha fått sina pengar utbetalda och hotade då med att slå handläggaren om han inte fick sina pengar.

SVT - 01 aug 18 kl. 13:35

Frej Larsson åtalas för hot mot tjänsteman

I våras laddade artisten Frej Larsson upp en låt med titeln ”Då ska hon skjutas”. Tilltaget tolkades som hot mot en polis och nu åtalas artisten för hot mot tjänsteman..

SVT - 23 okt 19 kl. 11:06

Hovrätten dömer Frej Larsson för hot mot tjänsteman

För ett år sedan friades rapparen Frej Larsson av Stockholms tingsrätt efter att ha åtalats för hot mot tjänsteman. En text till en Instagrambild och en rad i en låttext utgjorde hot mot en polis som Larsson haft en konflikt med, ansåg åklagaren som överklagade den friande domen till hovrätten. Hovrätten ändrar nu domen..

BT - 12 apr 13 kl. 09:49

Riktade leksakspistol mot polis - åtalas för hot mot tjänsteman

En 19-åring från Svenljunga riktade den 10 mars i år en pistol mot en polis som åkte förbi i en polisbil på Stationsgatan i Kinna. Nu åtalas han för hot mot tjänsteman. Åklagaren yrkar på 5 000 kronor i skadestånd.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Norsk skidkung tar plats som programledare

Barometern - 15 minuter sedan

Racingföraren sparkad efter fusk i e-sport

Barometern - 1 timme sedan

Mångmiljonföretag tipsar – så tas A-traktorns fartspärr bort

Företaget har de senaste åren omsatt hundra miljoner och mycket av pengarna kommer från Sveriges ägare av A-traktorer. När BLT utger sig för att vara en nybliven A-traktorägare ger kundtjänsten tips om hur man ska lura polisen. På Blocket pågår försäljningen av olagliga A-traktorer dygnet runt..

Barometern - 45 minuter sedan

Jacob Wegelius nominerad till Barnradions pris 2020

Författaren och illustratören Jacob Wegelius, boende i Mörtfors, är en av fem som kan vinna Barnradions pris 2020. .

Barometern - 45 minuter sedan

Bokmässan i Göteborg blir digital i år – ska öka räckvidden

För första gången på 35 år kan Bokmässan inte arrangeras i fysisk form. I stället blir det en digital variant som ska kombinera ”en digital bildningshubb” och en litteraturfestival..

Barometern - 45 minuter sedan

Alsings "Top Gear Sverige" sänds som planerat

Barometern - 1 timme sedan

Intagna pappor JO-anmäler besöksförbud

Barometern - 1 timme sedan

”Studenternas utspring är ingen fotbollsmatch eller konsert”

Ett av livets viktigaste och förhoppningsvis lyckligaste ögonblick är studenten och utspringet från skolan. Tolv års skola och nu väntar vuxenlivet..

Barometern - 1 timme sedan

Midsommarfirande ställs in

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.