UT > Nyheter

Monday, 25 May, 10:35

UT - I förrgår: 14:35

Man åtalas för narkotikabrottEn man i 50-årsåldern påträffades narkotikapåverkad i Ulricehamn – åtalas nu för ringa narkotikabrott..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man åtalas för narkotikabrott
YLE - 03 maj 13 kl. 16:31

Tre dömda för narkotikabrott

Tre män fick fängelsestraff för narkotikabrott som utfördes i Jakobstad mellan åren 2008 och 2012. En kvinna friades från åtal. En av männen hade fört in droger i landet från Sverige och sålt dem vidare.

BT - 28 maj 14 kl. 14:27

Vd i Mark döms för narkotikabrott

En vd för ett stort företag i Mark döms till fängelse för narkotikabrott och rattfylleri. Mannen döms till sex månaders fängelse. BT har tidigare berättat om vd:n som köpt kokain vid flera tillfällen.

BT - 15 mar 11 kl. 15:38

Rätt ta lyx från man som dömdesför grovt narkotikabrott

Det var rätt att ta Merca, mc och Rolexklocka från en Bandidosmedlem som dömts för grovt narkotikabrott eftersom lyxen troligen inte var ärligt förtjänad. Det slår Göta hovrätt i dag fast i en dom som berör den nya taktiken att jaga pengar som kan komma från grov kriminalitet. BT har tidigare berättat om fallet.

BT - 15 mar 11 kl. 15:38

Rätt ta lyx från man som dömdes för grovt narkotikabrott

Det var rätt att ta Merca, mc och Rolexklocka från en Bandidosmedlem som dömts för grovt narkotikabrott eftersom lyxen troligen inte var ärligt förtjänad. Det slår Göta hovrätt i dag fast i en dom som berör den nya taktiken att jaga pengar som kan komma från grov kriminalitet. BT har tidigare berättat om fallet.

Magazin24 - 28 okt 11 kl. 11:55

Flera greps misstänkta för narkotikabrott

Under torsdagen greps flera personer i Västra Mälardalen, misstänkta för narkotikabrott. Vid 14-tiden togs en 45-årig man på Nygatan i Arboga, då han uppvisade tecken på narkotikapåverkan. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och är nu misstänkt för narkotikabrott.

YLE - 17 apr 13 kl. 10:00

Grovt narkotikabrott i rätten i går

Fyra personer stod åtalade när en rättegång gällande grovt narkotikabrott tog plats i Österbottens tingsrätt i Jakobstad i går torsdag. Narkotikabrotten misstänks ha utförts mellan åren 2008 och 2011 i Jakobstad. En av de åtalade har olagligt fört in droger i landet från Sverige via Åbo hamn och över gränsen vid Torneå.

YLE - 17 apr 13 kl. 10:16

Grovt narkotikabrott i Österbottens tingsrätt

Fyra personer stod åtalade när en rättegång gällande grovt narkotikabrott tog plats i Österbottens tingsrätt i Jakobstad i går tisdag. Narkotikabrotten misstänks ha utförts mellan åren 2008 och 2011 i Jakobstad. En av de åtalade har olagligt fört in droger i landet från Sverige via Åbo hamn och över gränsen vid Torneå.

SmålandsPosten - 20 dec 13 kl. 19:21

Två häktade för grovt narkotikabrott i Växjö

Växjö tingsrätt häktade under fredagseftermiddagen en 33-årig man och hans flickvän misstänkta för grovt narkotikabrott.
Mannen är känd i narkotikakretsar och åtalades i somras för innehav av över ett halvt kilo cannabis. Häktningsförhandlingarna hölls bakom stängda dörrar och 33-åringen erkände narkotikabrott, men ansåg att det inte skulle rubriceras som grovt.

Barometern - 14 maj 14 kl. 16:02

Fängelse för narkotikabrott

Två män, 37 och 25 år gamla, har dömts till åtta respektive fyra månaders fängelse för bland annat narkotikabrott. 37-åringen dömdes för en omfattande brottslighet som förutom narkotikabrott också utgjordes av rattfylleri, olovlig körning, häleri och våldsamt motstånd. I huvudsak handlade åtalet om brottslighet i samband med narkotika; han har såväl använt som sålt amfetamin och cannabis.

Regeringen - 23 jun 14 kl. 14:08

Utredare föreslår uppdelning av straffskalorna för grova narkotikabrott

I sitt betänkande Synnerligen grova narkotikabrott, SOU 2014:43, föreslår lagmannen Petra Lundh bland annat att straffskalorna för grovt narkotikabrott och grov narkotikasmuggling ska delas upp i ett grovt brott och ett synnerligen grovt brott. Syftet med förslaget om en uppdelad straffskala är att göra lagstiftningen tydligare och att skapa förutsättningar för domstolarna att döma ut det straff som en viss gärning är värd.

Pressmeddelande: Synnerligen grova narkotikabrott
SOU 2014:43 Synnerligen grova narkotikabrott
Webbutsändning: Pressträff med utredaren Petra Lundh

BT - 27 jun 14 kl. 19:35

Långa fängelsestraff för narkotikabrott

Två män från Ulricehamn och Göteborg döms till fängelse i fyra och ett halvt år respektive fyra år i ett stort amfetaminmål. En narkotikagömma i ett skogsparti i Härryda har en central roll. Båda männen har kunnat kopplas till amfetamin som förvarades där.

Fler nyheter från UT

UT - 15 timmar sedan

JUST NU: Bilbrand i inhägnat industriområde

SOS Alarm mottog flera larm om en brinnande bil i ett industriområde, i Ulricehamn, strax efter halv sju på söndagskvällen..

UT - 21 timmar sedan

Drömmen om hockeygymnasium blev sann

Melvin Elofsson har älskat ishockey så länge han minns. Nu får han chansen att utvecklas bland likasinnade – för att kunna nå sitt mål om att försörja sig på favoritsysslan. – Jag ser fram emot att träffa bra spelare och utvecklas tillsammans, säger han..

UT - Igår: 10:00

Kajsa Kettil: Därför livesänder UT studenternas utspring

Känner du en blivande student men sitter isolerad hemma? Eller saknar du platsbiljett till firandet på Tingsholm? På fredag kan alla följa studentutspringen på ut.

UT - Igår: 07:00

Har missat markanvisning tidigare

Den missade markanvisningen av Handelsträdgården nyligen är inte första exemplet på misslyckade kommunala markanvisningar i Ulricehamns kommun..

UT - Igår: 07:00

Ingen byggstart efter fem års väntan

Efter två års väntan vill företaget Boklok fortfarande bygga Avenboken i Stadsskogen. Det svala intresset för lägenheter är det som har försenat planerna, enligt företaget..

UT - Igår: 17:22

Sällsynt träningsmatch – UIFK F18 förlorade mot Brämhult

Gränsen för att få spela träningsmatcher under coronapandemin går vid födelseår 2002. Därför möttes F18-lagen för UIFK och Brämhult i en träningsmatch på Lassalyckan under lördagsförmiddagen..

UT - Igår: 14:34

Coronakrisen: Färre brott mot äldre – stölder och bedrägerier minskat

Antalet brott mot äldre har minskat under coronakrisen. – De internationella brottsnätverken finns inte i Sverige på samma sätt som tidigare, säger Anders Larsson, chef för polisens Circa-grupp i Vårgårda, till Sveriges Radio..

UT - Igår: 10:36

Bildextra: Motorcykelfest i Ulricehamn

Klockan 10.00 avgick motorcykelkortegen från parkeringen utanför Lidl i Ulricehamn. Syftet är – förutom att ha en skön dag på vägarna – att samla in pengar till kvinnor som utsatts för våld..

UT - I förrgår: 09:00

Jonas Emtervall: Smällen som fick väggarna att skaka

Ingen gillar väl att bli utskälld. Men jobbar man på en lokaltidning kan det faktiskt vara positivt att få en rejäl avhyvling då och då..

UT - I förrgår: 06:19

Han blir UT:s nye nyhetschef: ”Rent ut sagt skitkul”

Han har tidigare synts vid sidan av bygdens alla fotbollsplaner, i hockeyrinkar och längs skidspåren på Lassalyckan. Den 15 juni lämnar Jonas Emtervall rollen som sportansvarig och blir ny nyhetschef på Ulricehamns Tidning. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.