Dagens Medicin > Nyheter

Wednesday, 27 May, 04:41

Dagens Medicin - 22 maj 20 kl. 14:24

Sörmlänningar ska ta covidprover på sig självaRegion Sörmland ska öka antalet covidtest genom att personer med symtom i högre grad ska ta prover själva. .
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Sörmland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sörmlänningarska ta , covidproverpå sig , själva
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Värmlänningar visar gärna tänderna

Värmlänningar har rikets bästa tänder. Åtminstone om man frågar dem själva..

Nya Wermlands Tidningen - 03 apr 13 kl. 07:30

Värmlänningar anser sig köra bra

Svenskarna anser sig själva vara säkra bakom ratten. Var tionde tycker till och med att deras körkvalitet är av världsklass..

Cornucopia - 13 jul 16 kl. 16:23

Rekryteringsproblemen ska lösas - nu kvalficerar de 89% smartaste till polishögskolan

De tidigare uppmärksammade rekryteringsproblemen till polishögskolan är nu på väg att lösas. Inspirerade av rikspolischefen Dan Eliasson kommer nu de 89% smartaste i Sverige kunna bli poliser efter att antagningskraven på intellektuell begåvning sänkts från fyra till tre på stanineskalan. Dock är det goda nyheter för göteborgare, bohuslänningar, gotlänningar, örebroare och värmlänningar, som i större utsträckning nu kan bli poliser.

Dagensanalys.se - 29 feb 16 kl. 13:36

Nominerade till Guldvargen 2016

Värmlands bästa kommunikationsinsatser tävlar om Guldvargen som delas ut av Marknadsföreningen i Värmland för 24:e året i rad. Nomineringsminglet på Hotell Plaza i Karlstad under torsdagen lockade ett hundratal personer från Värmlands näringsliv och kommunikationsbranschen. Marknadsföreningens ordförande, Cecilia Victoria Åslund, kommenterade nomineringarna under minglet i torsdags: – Förra året blev Guldvargen en del av 100 grader Karlstad.

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 14 kl. 06:00

Blöt Vasaloppsvecka kan ge huvudvärk

Mildvädret har inte bara ställt till det för många västvärmlänningar i förberedelserna inför Vasaloppet. Det riskerar också att göra själva loppet till en kanske inte alltför gemytlig bekantskap den här gången. Häromdagen togs beslutet om att genomföra tävlingen på söndag – men blött lär det bli.

Nya Wermlands Tidningen - 22 dec 12 kl. 07:30

Vad önskar du dig i julklapp?

Snart knackar både tomten och det nya året på dörren. Vi frågade några värmlänningar om vad de önskar sig om de själva får välja..

Nya Wermlands Tidningen - 16 feb 13 kl. 07:30

Publiken älskar Göran Samuelsson

Hur är det möjligt att vi värmlänningar får behålla Göran Samuelsson helt för oss själva? Frågan är uppenbar efter torsdagens konsert i Sagabiografen. Göran Samuelsson är ju en av Sveriges mest sevärda artister..

SN - 27 okt 13 kl. 13:39

Huvudstaden i kris ? Nyköping är räddningen

Stockholm växer så det knakar och det råder brist på bostäder. Många sörmlänningar väljer att arbetspendla till huvudstaden, och nu vill stockholmarna själva att det ska bli enklare att göra just det..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Husmarknaden har tagit fart

BOSTÄDER. De norska köparna är något färre än tidigare.I stället så är det Säffleborna själva och inflyttade värmlänningar som sett till att bostadsmarknaden tagit fart i kommunen.

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - 11 timmar sedan

Viss planerad vård kan tas upp i Stockholm

Viss planerad vård kan återupptas igen i hårt coronadrabbade Region Stockholm. Men den kräver i så fall klartecken från den regionala särskilda sjukvårdsledningen..

Dagens Medicin - 13 timmar sedan

”Fler måste testas för att trycka ner smittan”

Antalet personer som testades för coronasmitta sjönk förra veckan – och nu meddelar Folkhälsomyndigheten att det kanske inte behövs 100 000 tester i veckan. Men professor Tove Fall anser att alla med symtom bör testas för att trycka ner smittan..

Dagens Medicin - 14 timmar sedan

96 nya rapporterade dödsfall i covid-19

Ytterligare 96 personer som smittats av det nya coronaviruset har rapporterats döda i Sverige. Dödssiffran stiger därmed till 4 125 personer, enligt Folkhälsomyndighetens statistik..

Dagens Medicin - 14 timmar sedan

Vårdanställda får extrapengar för vård av covid-19-patienter

500 kronor extra per arbetspass. Västra Götalandsregionen inför en extra ersättning till medarbetare som arbetar i skyddsutrustning med covid-19-patienter på regionens sjukhus..

Dagens Medicin - 14 timmar sedan

Besöken inom psykiatrin har ökat

Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har kartlagt utvecklingen inom barn-, ungdoms- och vuxenpsykiatrin, och funnit att antalet besök ökat med 920 000 totalt för hela landet mellan 2016 och 2019..

Dagens Medicin - 15 timmar sedan

Syftet styr val av tester vid covid-19

Det finns ett stort utbud av tester för covid-19. Men Folkhälsomyndigheten håller fast vid PCR-tester och plattformstester för sina data. Skälen är flera..

Dagens Medicin - 18 timmar sedan

WHO pausar test av malariamedicin mot covid-19

Världshälsoorganisationen WHO stoppar tills vidare kliniska tester av malariamedicinen hydroxiklorokin och klorikin mot covid-19..

Dagens Medicin - 18 timmar sedan

Akademiska ökar antalet operationer

Akademiska sjukhuset i Uppsala har kunnat börja öka sin operationskapacitet. Men normalläge blir det tidigast i höst.  – Fram till i dag har vi tappat 1 800 operationer som borde ha gjorts, säger Stefan Hjulström, produktionschef..

Dagens Medicin - 20 timmar sedan

Riksdagen ber regeringen fixa gratislunch

Riksdagen vill ändra reglerna så att de gratisluncher vårdperonal får av restauranger inte ska förmånsbeskattas..

Dagens Medicin - 21 timmar sedan

”Flera saknar diagnos eller är felbedömda”

Med ökad kännedom om EDS/HSD kommer medvetenheten hos styrande politiker om behovet av regionala centra att växa fram, skriver Birgitta Larsson Lindelöf, förbundsordförande i EDS Riksförbund..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.