Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 03 June, 01:35

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 20 kl. 14:16

Sämre än väntat för Rysslands ekonomiÄn så länge utvecklas den ryska ekonomin ännu sämre än väntat. Det sade den ryska centralbankschefen Elvira Nabiullina på en presskonferens på fredagen, enligt nyhetsbyrån Interfax. Banken gjorde i april en prognos om ett BNP-tapp på åtta procent under.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Rysslands, Elvira Nabiullina, Interfax, BNP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre än, väntatför , Rysslands, ekonomi
HBL - 03 jun 14 kl. 17:21

Rysslands ekonomi hostar redan utan sanktioner

Finska företag kan inte under kommande år lita speciellt mycket på tillväxt i den ryska ekonomin. Det gäller även om krisen i Ukraina kan lösas utan att de värsta farhågorna besannas.Hittills går det främst endast att gissa vilka följder krisen kommer att få eftersom mycket beror på kommande händelser och hur marknaden reagerar på möjliga ekonomiska sanktioner.

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 10:52

Putin: Rysslands ekonomi återhämtar sig inom två år

I det värsta scenariot blir Rysslands ekonomi dålig under två års tid, säger Rysslands president Vladimir Putin vid en presskonferens..

Affärsvärlden - 23 dec 14 kl. 13:57

Medvedev: Rysslands ekonomi riskerar att gå in i djup recession

Rysslands ekonomi riskerar att gå in i en period av djup recession. Det uppgav Rysslands premiärminister Dmitry Medvedev på tisdagen, rapporterar RIA Novosti enligt Reuters..

DI - 16 apr 14 kl. 15:59

Rysslands ekonomi krymper

Rysslands ekonomi krympte med 0,5 procent i årstakt under årets första kvartal. Minskade investeringar var det stora sänket. Det rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 22 okt 14 kl. 12:26

Rysslands ekonomi har slutat visa tillväxt

Rysslands ekonomi, vilken drabbats av sanktioner från väst, slutade att visa tillväxt i september enligt statistik från ekonomidepartementet på onsdagen..

DI - 09 maj 14 kl. 12:04

Rysslands ekonomi blöder värre än väntat

Rysslands ekonomiska problem är fyra gånger värre än väntat. Det skriver The Telegraph, som hänvisar till ett uttalande från den europeiske centralbankschefen Mario Draghi..

DN - 25 jan 16 kl. 10:15

Rysslands ekonomi krymper

Rysslands bruttonationalprodukt (BNP) föll med 3,7 procent i fjol, enligt preliminära beräkningar från landets statistikbyrå Rosstat.Det var något mindre än väntat, men rubeln faller ändå..

DI - 22 maj 20 kl. 14:20

Sämre än väntat för Rysslands ekonomi – spår rejält BNP-ras

Än så länge utvecklas den ryska ekonomin ännu sämre än väntat. Det sade den ryska centralbankschefen Elvira Nabiullina på en presskonferens….

GöteborgsPosten - 22 maj 20 kl. 14:16

Sämre än väntat för Rysslands ekonomi

Än så länge utvecklas den ryska ekonomin ännu sämre än väntat. Det sade den ryska centralbankschefen Elvira Nabiullina på en presskonferens på fredagen, enligt nyhetsbyrån Interfax..

Affärsvärlden - 26 aug 14 kl. 12:03

Rysslands ekonomi nära stagnation

Rysslands ekonomidepartement räknar med att Rysslands tillväxt hamnar mellan 0,1-0,2 procent under det andra halvåret i år, efter att ekonomin nästan stagnerat under det andra kvartalet..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Robotservitör serverar i Maastricht

En restaurang i Maastricht i Nederländerna har valt att komplettera servitörskaran med Amy, Aker och James. De tre robotarna levererar drinkar till borden på restaurang Dadawan: "Hej, här är din beställning, var god tag den från brickan, jag lämnar dig.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Infantino: Applådera protesterna i Bundesliga

Flera spelare i Bundesliga krävde i helgen rättvisa för George Floyd – och kan nu straffas. Helt fel, tycker Fifa-ordföranden Gianni Infantino. – De förtjänar en applåd, säger han i ett uttalande enligt AFP.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ukrainsk klubb i karantän – 25 smittade

Samtliga i den ukrainska fotbollsklubben Karpaty Lviv kan se fram emot två veckor i karantän. Anledningen? Spelartruppen och personalen har testats för coronaviruset – där hela 25 provsvar var positiva.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Dieselutsläpp orsakar ekokatastrof i Sibirien

Lokala myndigheter i Sibirien, Ryssland, har utfärdat katastrofläge sedan 20 000 liter dieselbränsle läckt ut i en flod nära den arktiska staden Norilsk. Dieseln kom från fabriksanläggningen Norilsk Nickel, en av världens största nickelindustrier. Olyck.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Wall Street fortsatte uppåt

Den amerikanska börsuppgången fortsatte uppåt under tisdagen. Uppgången tog fart när det närmade sig stängning. De kraftiga protesterna runt om i landet mot polisiärt våld mot svarta skakar USA, men investerarna fortsätter att lockas av tecken på en eko.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Skådespelaren Carina Boberg död

Skådespelerskan Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien "Rena rama Rolf", har gått bort vid 68 års ålder efter en tids sjukdom, skriver Göteborgs-Posten. – Hon har betytt ovärderligt mycket, hon var en varm och levande människa, säg.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Tv-producent sparkad efter hot om våld

"Law & order"-skaparen Dick Wolf tolererar inte medarbetare som hotar att skjuta ihjäl andra människor. Så när hans kollega Craig Gore twittrade att han inte skulle tveka inför att meja ner alla som eventuellt tänkt plundra hans egendom, tillsammans med.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Uråldriga matstölder kan förklara sex

Svenska forskare har upptäckt att redan de allra tidigaste djuren var drabbade av parasiter, som stal maten ur munnen på dem. Den unika upptäckten kan kasta mer ljus över varför djur fortplantar sig sexuellt i stället för att bara klona sig. Små, vita s.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Första kvinnliga ordföranden i tennisförbundet

För första gången i sin 114-åriga historia har Svenska tennisförbundet (SvTF) valt en kvinna som ordförande. Det handlar om Åsa Hedin som blir ny på posten ett drygt år efter att hon tog plats i styrelsen i maj 2019. "Jag behövde ingen betänketid.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Nya ägare till hus i Glumslöv – prislappen: 2 725 000 kronor

De köpte huset på Heimdalsgatan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.