News55 > Nyheter

Friday, 05 June, 07:39

News55 - 22 maj 20 kl. 14:18

Här är engelska prinsparets mångmiljonskuld till drottningenPrins Harry och Meghan får sedan i höstas inte längre använda sig av titeln ers kungliga höghet eftersom de inte är arbetande medlemmar av den kungliga familjen. De ska också betala tillbaka kostnaden för renoveringen av sin bostad. Den summan motsvarar 30 miljoner svenska kronor. Enligt Expressen, som baserar uppgifterna på en artikel i Daily Mail, har prinsen och Meghan börjat betala tillbaka cirka 200 000 kronor i månaden. Om de fortsätter i den takten kommer det att ta elva år för dem att betala av skulden.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Harry, Meghan, Expressen, Daily Mail, Här, News55

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är engelska, prinsparets, mångmiljonskuldtill , drottningen
SVT - 13 jan 20 kl. 10:50

Efter prinsparets besked om att kliva tillbaka – drottningen kallar till krismöte

Meghan Markle och Prins Harry överraskade rejält i förra veckan när de meddelade att de vill kliva tillbaka från sina kungliga åtaganden. I dag har drottningen kallat till krismöte med de inblandade, ett möte som beskrivs som historiskt..

Skånskan - 22 dec 18 kl. 08:42

Drottningen fyller 75

Hyllas Den 23 december fyller Sveriges drottning Silvia 75 år.I och med att födelsedagen infaller dagen före julafton har man valt att klara av firandet ett par dagar tidigare.
Sålunda var det mottagning på Kungliga slottet i Stockholm redan i onsdags.

Expressen - 19 feb 20 kl. 01:21

Drottningen stoppar parets affärsplan: ”Ett dråpslag”

Harry och Meghan tänkte använda det kungligt präglade varumärket ”Sussex Royal” för att bli ekonomiskt oberoende.Men de räknade inte med drottning Elizabeth. Nu sätter hon stopp för prinsparets användande av ”Sussex Royal”.

Expressen - 11 jun 13 kl. 03:56

Här dyker drottningen upp i direktsändning

De två BBC-ankarna Sophie Long och Julian Worricker fick sig en rejäl överraskning mitt i en livesändning. Plötsligt dyker den engelska drottningen Elizabeth upp och "fotobombar" journalisterna. ?

Uppsalanyheter.se - 28 jan 16 kl. 03:25

Recension: Titiyo - drottningen, är tillbaka

Med en smakfull blandning av gammalt och nytt är Titiyo tillbaka efter sju års turnéfrånvaro, det var ett starkt framträdande med en stor skopa pondus och en röst som gjorde att hon ägde Reginas scen enligt Uppsalanyheters Anna Westin.Med en smakfull blandning av gammalt och nytt är Titiyo tillbaka efter sju års turnéfrånvaro, det var ett starkt framträdande med en stor skopa pondus och en röst som gjorde att hon ägde Reginas scen enligt Uppsalanyheters Anna Westin.   Som första spår på Titiyos nysläppta platta "13 Gården" finner man "Första låten" och det var även denna låt som inledde första turnén efter sju års turnéuppehåll.

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 20 kl. 23:05

Drottningen: Vi behöver påsken mer än någonsin

Coronaviruset "kommer inte att besegra oss" slog den brittiska drottningen Elizabeth när hon på påskaftonen för andra gången inom loppet av en vecka höll ett tal till nationen. Den 93-åriga monarken, som är symboliskt överhuvud för Engelska kyrkan, beto.

Sydsvenskan - 11 apr 20 kl. 23:05

Drottningen: Vi behöver påsken mer än någonsin

Coronaviruset "kommer inte att besegra oss" slog den brittiska drottningen Elizabeth när hon på påskaftonen för andra gången inom loppet av en vecka höll ett tal till nationen. Den 93-åriga monarken, som är symboliskt överhuvud för Engelska kyrkan, beto.

DI - 06 maj 11 kl. 06:15

Brittiska drottningen blir vinbonde

Engelska drottning Elisabeth II gör som allt fler engelsmän: börjar odla vin. I nästa vecka börjar rankorna planteras runt Windsor Castle, skriver tidningen Dagens industri..

NSD - 13 feb 20 kl. 05:30

"Engelska drottningen fick pälsen från Sapmi"

Under marknaden besökte kungaparet elevutställningen på Samernas..

Sydsvenskan - 22 apr 16 kl. 15:54

Att vara eller inte vara en narr

Drottningen. Jaha, nu kommer drottningen. Och då talar vi inte om Gertrud, Hamlets olyckliga moder.

Fler nyheter från News55

News55 - 16 timmar sedan

Kartläggning: Här saknas viktigt verktyg i coronakampen

Det är instrument för att mäta syremättnaden en så kallad saturationsmätare, eller pulsoximeter, som saknas på många håll enligt Expressen. Flera läkare har varnat för at kroppens syresättning snabbt kan försämras när det gäller covid-19. Orsaken till att mätarna saknas uppges vara att läkarbolag ställt in fysiska besök på äldreboenden.

News55 - 17 timmar sedan

Expert om uppgifter: Det blir åklagarens lösning på Palmemordet

Tidigare har Skandiamannen pekats ut av tidningen Filter. Tre Palmeexperter uppger nu att de har uppgifter från utredningen att lösningen istället handlar om Sydafrika-spåret. – Min uppgiftslämnare har hört att det är Sydafrika som de ska presentera.

News55 - Igår: 13:50

Så splittras Gotland om turismens vara eller icke vara under corona

Statsepidemiolog Anders Tegnell har sag att ön har “två röster”. Näringslivet på Gotland har gått ut med att människor är välkomna till ön om de är friska, tar ansvar och håller avstånd. I det andra lägre återfinns personer som är oroliga för att sjukvården inte ska räcka till.

News55 - Igår: 13:20

Så försöker polisstudenter köpa till sig aspirantplatser

Det är i slutna grupper på Facebook som polisstudenterna erbjuder upp till 25 000 kronor för att få en placering under aspirantperioden. Detta fungerar som en provanställning på Polismyndigheten, skriver DN. Enhetschef på polismyndighetens personalavdelning bekräftar för tidningen företeelsen och ser allvarligt på det hela.

News55 - I förrgår: 10:39

Därför kan höjd pensionsålder skjutas upp

Den ena orsaken är att Pensionsmyndigheten som sköter utbetalningarna av pensionen måste bygga ett nytt datasystem för år 2023, då pensionsåldern ska höjas. Den andra orsaken är att datasystemet också behöver kunna hantera inkomstpensionstillägget 2021. De som har en allmän pension mellan 9 000 och 17 000 kronor per månad kommer då att få ett inkomsttillägg på 25-600 kronor i månaden före skatt.

News55 - 01 jun 20 kl. 15:20

Löfven: Därför blir det inte någon coronakommission nu

Oppositionen har varit kritiska och velat att regeringen sätter ihop en kommission omedelbart . Löfven menar att riktlinjerna för arbetet med kommissionen ska ske i samarbete med övriga partier. Han öppnar alltså för en kommission.

News55 - 01 jun 20 kl. 12:13

Här är nytt riskområde för TBE

Det är Västra Götalandsregionen som särskilt pekar ut områden vid Lilleby och Björlanda i Torslanda som nya riskområden, skriver Göteborgsposten. — Det viktigaste är att tänka på att TBE också finns, inte bara corona. Dee är lätt att glömma bort annat nu, säger smittskyddsläkaren Peter Nolskog till GöteborgsPosten.

News55 - 01 jun 20 kl. 11:59

Så lurade man Telia på mobiler för hundratusentals kronor

Mannen vilseledde en anställd på telekomjätten att skicka 32 mobiltelefoner till ett byggbolag. Mannen ska ha sedan ha hämtat ut de skickade mobilerna. Den åtalade 22-åringen ska neka till brott och säger till sitt försvar att han inte visste att paketet innehöll mobiltelefoner som kom från ett bedrägeri.

News55 - 31 maj 20 kl. 08:46

Här är charterlandet som kovänder – svenskar välkomna

Grekland ändrar sig nu och öppnar gränsen för svenska turister från mitten av juni. Det rapporterar bland annat AFP och Sveriges Radio. Enligt de nya reviderade grekiska reglerna kommer det att finnas speciella krav på karantän om man flyger från en så kallad högriskflygplats.

News55 - 31 maj 20 kl. 08:55

Paolo Robert: Det här ska jag göra nu

Paolo Roberto åkte för en tid sedan fast för sexköp på Östermalm. Efter att ha ställt upp i en intervju på TV4 och publicerat ett kritiserat inlägg på Instagram har profilen hållit en låg profil. Nu har han åter visat upp sig på sociala mediet Instagram.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.