YA > Nyheter

Thursday, 28 May, 20:03

YA - 22 maj 20 kl. 14:07

Vakter håller corona-ordning på Bo Ohlsson – kö utanför köptempletUtanför ingången till butiken ringlar sig en kö av besökare. Den som har tänkt handla loss, och att det ska gå fort, får tänka om. Säkerhet går före köphysteri. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ohlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vakter, håller, corona-ordningpå Bo , Ohlsson, utanför , köptemplet
Skånskan - 13 apr 19 kl. 05:00

Po­lisen: ”nej till ord­nings­vakter”

Skurup Sku­rups kom­mun har an­sökt hos po­lisen om att få för­ordnade ord­nings­vakter till kommunen, till järn­vägs­sta­tionen i Ryds­gård samt stads­parken och IP i Skurup.
Po­lis­myn­dig­heten har sagt ”nej” till att låta po­lisens för­längda arm patrullera samt­li­ga platser.Det är polisen som utbildar, förordnar och sköter tillsynen av ordningsvakter.

Skånskan - 09 feb 19 kl. 18:00

Vill se rätt agerande från vakter

SVALÖV Feministiskt Initiativ vill se över så att vakter som Svalövs kommun hyr in bemöter barn rätt.Samtidigt vill man se ett rapportsystem där ordningsvakters eventuella ingripanden mot barn dokumenteras och följs upp.
Det är gruppledaren Linn Alenius Wallin som i en motion ställer krav och hänvisar till en incident i Kista centrum i Stockholm, där vakter ingrep mot ett barn, men använde sig av metoder som utförs på vuxna personer.

YA - 22 okt 13 kl. 11:10

Inga p-vakter den här gången heller

Det ser inte ut att bli några parkeringsvakter i Tomelilla inom överskådlig tid. Upphandlingen avbröts på grund av bristande konkurrens efter ett enda giltigt anbud kommit in ? ett anbud som dessutom lågt tämligen högt, enligt gatuchefen.

Skånskan - 02 apr 19 kl. 18:00

Föreningar hyr in vakter för att minska brott

Öved För att minska risken för inbrott och skadegörelser har Sjöbo IF och Wollsjö AIF bestämt sig för att utöka vaktbevakningen vid årets midsommarfirande i Öveds Eke.
– Det känns tråkigt, men vi känner att vi är tvungna, säger Jan-Axel Åkerblom.Tankarna om att förstärka vaktbevakningen på området fick föreningarna redan förra året efter att de drabbades av inbrott i en av bodarna.

Kristianstadsbladet - 09 aug 13 kl. 09:43

P-vakter har gett ordning och reda

Ett år med parkeringsvakter i Östra Göinge har gett utdelning. Men det kan fortfarande bli bättre, enligt enhetschefen för mark och exploatering.
För ungefär ett år sedan införde man parkeringsvakter i Östra Göinge kommun, efter att polisen och kommunen var överens om att Göingeborna saknade parkeringsdisciplin.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 09:00

Kommunen sätter in vakter på Arenan

Foto: Bosse Nilsson
Misshandeln i Kristianstad Arena får konsekvenser. Nu sätter Kristianstad kommun in ordningsvakter i Arenan vid arrangemang.
?

Sydsvenskan - 03 maj 15 kl. 07:00

Aktiebolaget Lydnad

Hollywoodregissören och manusförfattaren Paul Haggis hade just nått den magiska nivån Operating -Thetan III. Efter många års trogen tjänst i Los Angeles scientologiavdelning – rörelsens största och viktigaste lokalorganisation – skulle han äntligen få ta del av den yttersta sanningen. Den var nedtecknad för hand av grundaren L Ron Hubbard och fanns bara i ett enda ovärderligt exemplar som förvarades i ett kassaskåp skyddat av beväpnade vakter.

Skånskan - 19 feb 18 kl. 22:26

En orgie i förvirring och frustration

Basket NBA All Star Los Angeles är världens mest biltäta stad. Ingen dag är dock värre än fredagen då många slutar tidigt och alla har bråttom värre hem till nära och kära. Värsta trafikstockningen sker ofta i Downtown L.

Cornucopia - 16 mar 18 kl. 10:23

Gästinlägg: Rysslands svåra kval i valet vid vägskälet

Nedanstående är ett gästinlägg signerat av läsaren Den intelligente gopnikin.

På Söndag, den 18:e Mars är det "val" i Ryssland. Det väntas bli ett "val" därför att det är få – om någon - som förväntar sig ett ärligt val utan massivt fusk och riggning.

Cornucopia - 23 sep 19 kl. 15:39

Moderaterna vill segmentera polisen - införa statliga ordningsvakter

Moderaterna vill i sin låtsasbudget ("skuggbudget") segmentera upp polisen genom att införa statliga ordningsvakter. Detta sker som bekant redan på kommunal nivå som ett sätt att införa en kommunal ordningspolis, när staten abdikerat att hålla ordning på gator och torg, och förebygga vardagsbrottslighet.
Polisfordon i Stockholm, komplett med Rakel-nummer.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

A-kasseregler kan leda till brist på brandmän

Många deltidsbrandmän säger upp sig på för att inte gå miste om a-kassa..

YA - 45 minuter sedan

Inga författarsamtal i sommar

Lian Wolff och Olof Lundh var påtänkta, men sommaren 2020 blir det inga författarsamtal i Kiviks kapell. .

YA - 1 timme sedan

TT-FLASH: Premier League återupptas i juni

Den engelska fotbollsligan återupptas preliminärt den 17 juni, förutsatt att alla säkerhetskrav är på plats, bekräftar Premier League..

YA - 1 timme sedan

Drop-in-vigsel: Här kan du gifta dig i pingst – trots corona

Coronan må sätta stopp för mycket – men inte kärleken. Även i år bjuder Tomelillabygdens församling in till drop-in-vigsel på pingstafton. .

YA - 1 timme sedan

Klimatdystopiskt tågdrama har svårt att övertyga

Bong Joon Hos film ”Snowpiercer” omfamnades snabbt av tv-publiken när den släpptes för sju år sedan. Nu är tv-serien här, som är ett lättsmält men svårköpt tågdrama i en värld som frusit till is. .

YA - 1 timme sedan

Personal från Simrishamn förstärker på Ystads lasarett under sommaren

Samarbetet mellan Ystads lasarett och Simrishamns sjukhus fortsätter under sommaren. – Det fungerar utmärkt, säger Thomas Persson, sjukhuschef i Ystad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.