Expressen > Nyheter

Friday, 29 May, 11:30

Expressen - 22 maj 20 kl. 14:01

42 nya dödsfall i covid-19 i Västra GötalandUnder fredagseftermiddagen släppte Folkhälsomyndigheten färska siffror beträffande coronaviruset. Ytterligare 42 personer har rapporterats avlidna till följd av covid-19 i Västra Götalandsregionen.Sammanlagt har 470 dött i regionen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Västra Götaland, Folkhälsomyndigheten, Västra Götalandsregionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 42 nya dödsfalli , covid-19i , Västra, Götaland
GT - 21 timmar sedan

Ett nytt dödsfall i Västra Götaland

Folkhälsomyndighetens nya siffror för antalet coronadödsfall kom under torsdagseftermiddagen. Ytterligare en person har dött till följd av covid-19 i Västra Götaland.Sammanlagt har 511 personer dött i regionen.

Expressen - 02 maj 20 kl. 14:10

Inga nya dödsfall i Västra Götaland

Under lördagen konstateras inga nya dödsfall i covid-19 i Västra Götalandsregionen.Den totala dödssiffran i regionen är nu uppe i 224..

Expressen - 13 maj 20 kl. 14:01

Nästan 50 nya corona-dödsfall i Västra Götaland

Vid 14-tiden kom Folkhälsomyndighetens siffror för antalet döda till följd av covid-19 i Västra Götalandsregionen.Ytterligare 47 har dött det senaste dygnet. Det innebär att totalt 351 har avlidit till följd av viruset.

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Västra Götaland: ”För tidigt att slappna av”

Det finns oroväckande signaler om antalet covid-19-fall i Västra Götaland, konstaterar smittskyddsläkaren Thomas Wahlberg. Nu vädjar han: – Det är alldeles för tidigt att börja slappna av. Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg larmade tidigare i.

Expressen - 20 apr 20 kl. 14:03

Två nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Ytterligare två personer har dött till följd av covid-19 i Västra Götaland.Det innebär att totalt 83 personer nu dött i sviterna av viruset.I region Jönköping har ett nytt dödsfall registrerats..

GT - 09 maj 20 kl. 14:02

Fyra nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under lördagen har fyra nya dödsfall i covid-19 bekräftats i Västra Götaland.Totalt har nu 296 personer dött i regionen..

Expressen - 18 maj 20 kl. 14:02

Två nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under måndagen rapporterades två nya bekräftade dödsfall i covid-19 i Västra Götaland.Totalt har nu 387 personer dött i regionen..

Expressen - 21 maj 20 kl. 14:02

Två nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Två nya dödsfall av covid-19 har konstaterats i Västra Götaland.Det innebär att totalt 428 personer nu har dött till följd av viruset i regionen..

GT - I förrgår: 14:34

Tre nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten presenterade senaste siffrorna över coronavirusets framfart i Sverige under tisdagen.Västra Götaland rapporterade tre nya dödsfall och 103 nya sjukdomsfall av covid-19.Totalt har 5 267 insjuknat och 477 avlidit i regionen..

GT - Igår: 14:02

33 nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under onsdagen konstaterades ytterligare 33 dödsfall i covid-19 i Västra Götaland.Totalt har nu 510 personer dött av coronaviruset i regionen..

GT - 13 apr 20 kl. 14:03

Ytterligare ett dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Ytterligare ett dödsfall till följd av coronaviruset har konstaterats i Västra Götaland.Totalt finns nu 51 bekräftade dödsfall i regionen.Det senaste dygnet har totalt 20 nya dödsfall inträffat i landet, enligt Folkhälsomyndigheten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Nämndeman misstänks ha kört rattfull i Malmö

En nämndeman i Malmö tingsrätt frihetsberövades under natten till fredagen, enligt uppgifter till Kvällsposten.Föraren ska ha kört vårdslöst i centrala Malmö och uttryckt förolämpande ord under polisens insats.Han är misstänkt för ringa narkotikabrott och rattfylleri..

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: VG-regionen om coronalarmen i Västsverige

Folkhälsomyndigheten konstaterar ett negativt trendbrott i coronautvecklingen i Västsverige när antalet inlagda för covid-19 ökar på Sahlgrenska.Nu håller Västra Götalandsregionen en presskonferens om smittoläget, med hälso- och sjukvårdsdirektörenDen kan du följa live i spelaren ovan..

Expressen - 30 minuter sedan

Förtroendet för regeringen störtdyker: ”En ny signal”

Förtroendet för regeringen backar över tio procentenheter, visar en ny undersökning från Sifo. Även stödet för Folkhälsomyndigheten har minskat.– Det är en signifikant nedgång för både myndigheter och regering, säger Toivo Sjörén, opinionschef på Sifo..

Expressen - 1 timme sedan

S i Helsingborg bryter med SSU: ”Oacceptabelt”

S i Helsingborg gör en kraftig och unik markering när man nu bryter helt med SSU.Detta efter Kvällspostens avslöjanden om misstänkt homofobi, sektliknande styre och misskött ekonomi i S viktiga plantskola.– Det innebär att det inte finns koppling till SSU i Helsingborg, säger Mikael Andersson, ordförande för S i Helsingborg..

Expressen - 1 timme sedan

Då kommer beslut i Palmeutredning

Åklagare Krister Petersson kommer ge ett beslut om åtalsfrågan i Palmeutredningen före den 1 juli, skriver åklagarmyndigheten  i ett pressmeddelande. .

Expressen - 2 timmar sedan

”Han är iskall – han kommer inte betala”

”Han är iskall. Han kommer inte att betala”.När polisen frågar Tom Hagen vad Anne-Elisabeth säger till de påstådda kidnapparna är han säker.

Expressen - 3 timmar sedan

Stödet till hemtjänsten efter hånen: ”Hjältar”

Sedan början av coronapandemin har hemtjänstpersonal utsatts för glåpord. De kallas för smittspridare, monster, mördare, rymdvarelse.Senaste larmet kom från hemtjänsten i Torsås.

Expressen - 3 timmar sedan

Striden trappas upp: ”Tiden är mogen nu”

Konfliktnivån höjs i svensk politik.Oppositionen har hittills undvikit att kritisera regeringens coronastrategi. Men det kommer att ändras framöver, enligt företrädare som Expressen har talat med.

Expressen - 4 timmar sedan

Man skjuten – förd till sjukhus

Sent på torsdagskvällen fördes en man skottskadad till sjukhus efter att ha skjutits i Essunga kommun id 23-tiden, enligt polisen.Mannen var vid medvetande och var talbar..

Expressen - 4 timmar sedan

Samhället börjar öppna – samtidigt stiger kurvorna

Sommaren är runt hörnet men i år blir den sig inte lik då coronapandemin stoppar många semesterplaner. Restriktionerna runtom i världen lättas upp – samtidigt larmar två svenska storregioner om att smittkurvorna stiger..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.