Realtid > Ekonomi

Saturday, 06 June, 22:16

Realtid - 22 maj 20 kl. 13:35

Intrum höjer rambelopp till 10 miljarderIntrum höjer rambeloppet för existerande MTN-program (Medium Term Notes) från maximalt 5 miljarder kronor till maximalt 10 miljarder kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
MTN, Term Notes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intrum, höjer, rambelopptill 10 , miljarder
DI - 04 feb 20 kl. 11:34

Intrum höjer utdelningen till 11 kronor

Intrum rapporterar högre omsättning och justerat rörelseresultat i fjärde kvartalet än väntat..

Realtid - 04 feb 20 kl. 10:44

Intrum höjer utdelning

Kredithanteringsbolaget Intrum rapporterar högre omsättning och justerat rörelseresultat i fjärde kvartalet än väntat. Utdelningen höjs till 11 kronor..

Affärsvärlden - 04 feb 20 kl. 12:09

Intrum höjer utdelningen

Kredithanteringsbolaget Intrum rapporterar ett justerat rörelseresultat om 1.821 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019..

PrivataAffärer - 31 jan 18 kl. 07:14

Intrum höjer utdelningen

Intrums resultat påverkas av negativa engångsposter. Men kredithanteringsbolaget höjer utdelningen....

DI - 30 maj 14 kl. 09:50

Intrum Justitia: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 210 till 225 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagen.

Dagens PS - 16 apr 18 kl. 17:22

Allt om Intrum-affären – handeln återupptas i dag

Börshandeln i kredithanteringsbolaget Intrum återupptas i dag som normalt efter måndagens handelsstopp. Under eftermiddagen meddelade bolaget att de avser att genomföra en affär i Italien tillsammans med Intesa Sanpaolo. Efter rykten i medier bekräftar Intrum Justitia att styrelsen har lämnat ett bindande bud till Intesa Sanpaolo rörande skapande av en gemensam serviceplattform för hantering av förfallna fodringar (NPLs) i Italien, skriver Intrum i ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 22 apr 20 kl. 11:36

SEB: Intrum sommarklädd när julen står för dörren

Det menar SEB Equity Research i en analys med titeln ”Entering Christmas dressed för summer” i vilken banken sänker sin rekommendation för aktien till behåll. ”Vi menar att begränsningarna i balansräkningen – konsekvensen av de senaste årens aggressiva tillväxt och återföringarna till aktieägarna – kommer göra Intrum oförmöget att efter pandemin dra fördel av den försämrade kreditkvaliteten hos europeiska banker”, skriver SEB i analysen. SEB:s argumentation går i mångt och mycket ut på att det kommer bli mycket svårt för Intrum att få vinsterna att växa och samtidigt städa upp sin balansräkning.

PrivataAffärer - 18 sep 18 kl. 13:12

Intrum kan bli het i höst

Intrum har verkligen varit en märklig börshistoria under de senaste åren. Från att ha varit en stor börsfavorit hos investerarna tog bolaget till storsläggan och köpte konkurrenten Lindorff – och så började problemen hopa sig. Affären blev långt dyrare än väntat, EU tillät inte ett totalt samgående utan Intrum var tvungen att sälja av vissa tillgångar för att få igenom fusionen – och samtidigt har blankningspositionerna ökat kraftigt så att Intrum nu är ett av de mest blankade bolagen på Stockholmsbörsen.

Dagens PS - 19 dec 17 kl. 09:48

Intrum straffas på dagens Stockholmsbörs

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat oregelbundet på tisdagen. Här är dagens vinnare och förlorare. Även på storbörserna i Europa ses mindre förändringar.

PrivataAffärer - 24 jul 18 kl. 07:47

Rejält höjd vinst för Intrum

Rörelseresultatet inkluderar omvärderingar om -1 miljoner kr (64). Därutöver anger bolaget att kvartalets rörelseresultat belastades av engångsposter om -173 miljoner kr (-192), jämförelsestörande poster på 218 miljoner (0) och avskrivningar på kundrelationer -288 miljoner kr (-). Rörelseresultatet exklusive ovanstående poster blev 1 196 miljoner kr (993).

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Fastighetsbranschen borde ta problemen med insiderhandel på allvar

Misstänkt insiderhandel i fastighetsbranschen, orsakerna bakom rusningen på börsen och en inspirerande klassresa. Det är innehållet i Johan Såthes krönika..

Realtid - 14 timmar sedan

Mellan en ohållbar börs och straffat värdepappersbolag

Det måste väl vara något fel på börsen? Hur kunde Finansinspektionen vara så sen med åtgärder mot Exceed? Här är veckans tio mest lästa artiklar..

Realtid - Igår: 17:44

Stockholmsbörsen stängde handelsveckan i dur

OMXSPI slutade på plus 1,64 procent och Eniros aktie gick upp över 100 procent..

Realtid - Igår: 16:35

Mark Bishop drar tillbaka överklagan

Amerikanen Mark Bishop accepterar fängelsestraffet på 7,5 år för sin inblandning i Falcon Funds-härvan, skriver Dagens Industri, DI..

Realtid - Igår: 16:36

Finlands finansminister avgår efter konsultskandal

Finlands finansminister Katri Kulmuni lämnar posten, skriver TT..

Realtid - Igår: 16:48

USA:s jobbdata överraskar

Över 2,5 miljoner fler amerikaner var sysselsatta i maj jämfört med i april. Det är bättre än vad många experter hade befarat..

Realtid - Igår: 15:30

Garantipensionsutredningen har överlämnat slutbetänkande

I dag mottog socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi Garantipensionsutredningens slutbetänkande..

Realtid - Igår: 15:24

Nordnet tar över svenska fondkunder från DNB

Nordnet och DNB kommit överens om en transaktion innebärande att Nordnet tar över DNB:s direkta privatkunder inom den svenska fondaffären. .

Realtid - Igår: 15:00

Balderutredningen sväller

Ekobrottsmyndigheten har slagit till mot två nya misstänkta..

Realtid - Igår: 13:32

Här är statens ramverk för statliga gröna obligationer

Regeringen har beslutat om ett ramverk som möjliggör en emission av statliga gröna obligationer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.