Nyan > Svenskfinland

Friday, 05 June, 10:45

Nyan - 22 maj 20 kl. 13:42

Sjöräddningen assisterade vid näsblodEn person började blöda näsblod när den var ute med båt i skärgården på torsdagen. Trots idoga försök så fick man inte stopp på näsblodet och kontaktade därför Ålands sjöräddningssällskap.
Sjöräddningen åkte ut och transporterade personen in till kaj där ambulans mötte för vidare transport till vård i Mariehamn. (ij)
TEXT: Ida Jansson ida.jansson@nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ålands, Mariehamn, TEXT, Jansson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöräddningen, assisteradevid , näsblod

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

De varnar för ytterligare farligt avfall

Böge Holmberg och Sune Axelsson, båda två tidigare medlemmar av Mariehamns infrastrukturnämnd, har länge varnat för den bortgrävda asfalten från Ålandsvägen som ÅMHM fattade beslut om i förra veckan. .

Nyan - 3 timmar sedan

Vargen flyttar till museum

Temat för sommarutställningen, Djuriskt ur samlingarna, var redan bestämt och passar som hand i handske för den nyligen uppstoppade Hammarlandsvargen. Nu har alla ålänningar möjlighet att se vargen från självstyrelsedagen framåt. .

Nyan - 4 timmar sedan

Åländsk företagare misstänkt för grovt skattebedrägeri

En åländsk företagare är misstänkt för grovt skattebedrägeri. Anmälan kom till polismyndigheten från skatteförvaltningen i augusti 2019 och förundersökningsåtgärder vidtogs under hösten. Ärendet skickades till åtalsprövning i början av 2020.

Nyan - 15 timmar sedan

Nytt coronafall under hemkarantän

På torsdagseftermiddagen rapporterades Ålands 15:e fall av coronasmitta. Det nya fallet är ännu en hemvändande ålänning. .

Nyan - 16 timmar sedan

ÅU ifrågasätter ligans logotyp

I februari bytte Damernas liga namn till Nationella ligan. I nuläget är texten i ligans logotyp endast på finska, något som Åland United motsätter sig. .

Nyan - 20 timmar sedan

Ytterligare ett corona-fall på Åland

Totalt finns nu 15 coronafall på Åland. ÅHS hemsida har idag uppdaterats till 15 positivt testade patienter. Totalt har nu 1125 patienter testats och fått svar.

Nyan - 22 timmar sedan

Åland curling planerar för världstourtävling

Åland curling planerar för att arrangera mastertävling för damer i september. Allt hänger dock på den pågående coronaviruspandemin. .

Nyan - Igår: 09:00

Nils Torvalds frågar EU om havsplaner

Enligt EU:s direktiv om havsplanering ska maritima områden planeras för att minimera påverkan på klimatet och miljön i så stor utsträckning som möjligt. Men EU-parlamentariker Nils Torvalds vill ha svar på hur de privata vattenägarna på Åland påverkas, och har nu lämnat in en fråga till EU-kommissionen. .

Nyan - Igår: 07:37

Polisen flyttade avspärrningsstaket

Natten mot torsdagen utförde patruller trafikövervakning i flera kommuner i landskapet och gav en ordningsbot för överhastighet samt en anmärkning för besiktning. Under natten inkom också en anmälan om ett avspärrningsstaket på Lemlandsvägen vid Nabben. Patrull på plats konstaterade att någon satt avspärrningsstaket över vägen vid vägbygget vid Nabbenavfarten.

Nyan - Igår: 06:00

Ny förening vill bygga ut discgolfbanan

Discgolfbanan i Badhusparken vill utvidga med ytterligare nio hål. Nu har entusiasterna startat en förening och lämnat in en anhållan om var man vill placera de nio nya hålen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.