GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 05 June, 20:05

GöteborgsPosten - 21 maj 20 kl. 22:10

Ann Linde: Beklagligt att USA lämnar avtalUSA ska lämna ytterligare en internationell uppgörelse för rustningskontroll – det avtal som kallas Open skies och reglerar länders obeväpnade observationsflygningar över varandra..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Linde, USA, Open

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann, Linde, Beklagligtatt , USA, lämnar, avtal
Cornucopia - 05 okt 17 kl. 19:21

EU- och handelsminister Ann Linde vägrar svara på frågor om Transportstyrelsen

I ett utfall av maktfullkomlighet och direkt förakt för skattebetalarna, väljarkåren och media vägrar EU- och handelsminister Ann Linde (s) svara på Dagens Nyheters frågor om hennes roll i Transportstyrelsens säkerhetsskandal. Hon har i två månader duckat tidningen och ursäkten är att "Transportstyrelsen [inte] är något som folk vill läsa om".
Maktens boning.

Regeringen - 19 okt 16 kl. 14:29

Ann Linde till Washington för 10-årsfirande av House of Sweden

EU- och handelsminister Ann Linde besöker Washington mellan den 19 och 21 oktober där hon representerar regeringen vid 10-årsfirandet av House of Sweden den 20 oktober. Ann Linde kommer även att ha ett möte med USA:s chefsförhandlare i TTIP, Daniel Mullaney samt huvudtala på ett seminarium om EU, ”Sveriges roll efter Brexit”..

Expressen - 14 nov 19 kl. 22:23

Ann Linde enda kvinnan vid IS-mötet

WASHINGTON DC. Utrikesminister Ann Linde var den enda kvinnan när ett 30-tal länder möttes för att diskutera kampen mot IS.Under mötet talade hon även med USA:s Mike Pompeo om Sveriges försök att få till samtal med Nordkorea.

Expressen - 31 dec 19 kl. 00:28

Ann Linde: De är de tre största utmaningarna

I en stor intervju med SvD listar utrikesminister Ann Linde (S) de, enligt henne, tre största utmaningarna framöver.Och ett av de viktigaste områdena ser ut att försvåras av USA:s president, Donald Trump.– President Donald Trump har talat om att framtiden tillhör patrioter och inte globalister, säger Ann Linde till SvD..

DI - 04 mar 17 kl. 10:29

Handelsminister Ann Linde vill att EU agerar mot USA:s handelspolitik

Handelsminister Ann Linde (S) uppger för Dagens Nyheter att EU måste agera om USA:s president Donald Trump väljer att strunta i de gemensamma handelsreglerna som antagits inom ramen för Världshandelsorganisationen (WTO), trots att det ökar riskerna för ett globalt handelskrig..

Regeringen - 06 apr 18 kl. 09:00

Ann Linde till Japan på främjarresa

Den 23–25 april 2018 deltar EU- och handelsminister Ann Linde i kungaparets officiella besök i Japan. Tillsammans med samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan kommer Ann Linde att från regeringens håll resa med den historiskt stora näringslivsdelegationen på över ett hundra personer. Ann Linde kommer att träffa motparter i den japanska regeringen, potentiella japanska investerare och företrädare för fackföreningsrörelsen..

Regeringen - 14 maj 18 kl. 11:30

Ann Linde besöker Brexit-gränsen mellan Irland och Nordirland

EU-och handelsminister Ann Linde reser till Irland och Nordirland den 15-16 maj där hon kommer att besöka den irländska gränsen tillsammans med handelsminister Heather Humphreys samt ha bilaterala överläggningar med EU-minister Helen McEntee. Ann Linde deltar även i ett D9-mininstermöte. Resan avslutas på Nordirland där Ann Linde ska träffa representanter för både DUP och Sin Fein..

SVT - 31 maj 18 kl. 17:03

Ann Linde: ”Sämsta beslutet USA kunde ta”

Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde (S) kallar USA:s beslut om att införa importtullar på stål och aluminium för det sämsta möjliga..

DN - 31 maj 18 kl. 17:30

Ann Linde: Värsta tänkbara beskedet

Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde (S) är bekymrad över hur USA agerar när det gäller ståltullarna: – Det är tydligt att det är ”America first” som gäller och att USA inte är intresserat av internationellt samarbete, säger hon. Och hon ser ett ännu värre hot som kan drabba Sveriges bilexport..

Expressen - 20 jun 18 kl. 13:19

Ann Linde: ”Vi går mot ett handelskrig med USA”

Under onsdagen beslutade EU att införa nya tullar mot USA – som ett svar på Donald Trumps stål- och aluminiumtullar. EU- och handelsminister Ann Linde (S) är oroad över utvecklingen. – Risken är att det här eskalerar.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

M: Låt korttidspermitterade utbilda sig

Moderaterna ser en lång, utdragen ekonomisk kris framför sig. Men än är det inte läge för stora stimulanspaket..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Är Juan Guaidó på Frankrikes ambassad?

Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó befinner sig på Frankrikes ambassad i Caracas, uppger den venezuelanske utrikesministern Jorge Arreaza..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Coronaviruset hotar svensk forskning

Det nya coronaviruset kan slå hårt mot finansieringen av svensk forskning under kommande år, varnar Kungliga Vetenskapsakademien..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

SAS öppnar upp resor till Medelhavet

SAS startar i gång flera av sina linjer i juni, både inrikes och utrikes – trots UD:s avrådan..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Dopningsböter gick till förbundsbasen

I 44 år styrde Tamás Aján Internationella tyngdlyftningsförbundet med järnhand..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Nationaldagen firas digitalt i 24 timmar

På Sveriges nationaldag den 6 juni arrangerar Svenska institutet en 24 timmar lång livesändning, "Sweden live: National Day @ home", som inte minst vänder sig till alla utlandssvenskar..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Kiss flyttar fram sin avskedsturné - ställer in Göteborgsspelning

Gene Simmons: "Håll hälsan så kommer vi snart och rockar er.".

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

FN larmar om ökat våld i Kongo-Kinshasa

Närmare 1 300 civila har mist livet i attacker och sammandrabbningar i Kongo-Kinshasa de senaste åtta månaderna, enligt FN. Vissa våldsamheter kan vara brott mot mänskligheten..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Platser man inte minns

Tyko återvänder till sin förvåning till Skänninge..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Juholt lämnar ambassadörsjobbet

Håkan Juholt lämnar sitt jobb som ambassadör i Reykjavik på Island..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.