SR > Nyheter

Tuesday, 26 May, 03:05

SR - 22 maj 20 kl. 13:17

Ryssland vill fortsätta följa avtaletUSA:s beslut att dra sig ur det så kallade Open Skies avtalet kritiseras av Ryssland som säger att man avser att fortsätta följa avtalet så länge det gäller. Det här ses som ytterligare ett steg som USA under Donald Trump tar för att förändra den globala säkerhetsordningen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA, Open Skies, Ryssland, Donald Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rysslandvill , fortsätta, följa, avtalet
Dagens PS - 01 feb 18 kl. 08:55

”Köparna kan fortsätta välja och vraka”

Det skriver Expressens Dina Pengar, som hänvisar till ny statistik. Bostadssajten Hemnet har kommit med nya siffror som enligt artikeln visar att utbudet av bostäder fortfarande är högt. Samtidigt är tendensen inte lika tydlig som i december, vilket kan vara en signal om att marknaden är på väg att återhämta sig, framgår det.

Realtid - 05 maj 15 kl. 08:43

Deutsche Bank får fortsätta sälja hedgefonder

Storbanken fick ansöka om att fortsätta marknadsföra fonderna i USA..

Cornucopia - 19 jan 19 kl. 16:17

Stockholms lägenhetspriser fortsätter följa 90-talskraschen

Lägenhetspriserna i Stockholm fortsätter snällt följa utvecklingen från 90-talskraschen. Tidigare prognos ligger fast baserat på detta exempel av curve-fitting.
Medelpriser stickprov bostadsrättsannonser Östermalm 1989 - 1994, och Valueguards HOXFLATSTO-index 201606 - 201812.

Nyhetsverket - 15 maj 13 kl. 15:50

Coop fortsätter sälja Converse

Den amerikanska skotillverkaren Converse har krävt att fem Coop Forum-butiker slutar sälja Converseskor då man menar att Coop säljer kopior. Tingsrätten beslutade dock idag att låta Coop fortsätta sälja skorna. Coop ska samtidigt visa dokumentation på att skorna är äkta och från Coops sidan är man helt säker på att det är original man säljer, enligt Resumé..

Alliansfritt Sverige - 22 aug 14 kl. 15:32

Alliansen går till val på att fortsätta sälja ut våra gemensamma tillgångar

För att finansiera de sänkta skatterna vill alliansen under kommande mandatperiod sälja ut en rad av våra offentliga tillgångar, skriver Dagens Arena. Företag som SAS och Telia Sonera står högst upp på listan. Även Posten vill de sälja.

Skånskan - 25 sep 19 kl. 08:30

För­bjuder kvin­na att fortsätta sälja hästar

Es­löv En kvin­na i Es­lövs kom­mun sålde runt 100 hästar utan till­stånd. Nu för­bjuder läns­sty­rel­sen henne att fort­sätta med sin verk­sam­het.Kvin­nan upp­manades re­dan i de­cem­ber 2017 att skicka in en an­sö­kan om den häst­verk­sam­het som hon be­driver.

BT - 01 feb 19 kl. 19:16

Lena Kvist: Fortsätt sälja skivan – och ge överskottet till arbete mot rasism

Det är förståeligt att Boråsskivbolaget Paraply Records bryter samarbetet med Klas Qvist. Men de borde fortsätta sälja skivan – och ge överskottet till arbete mot rasism..

DI - 04 feb 19 kl. 20:10

Transportstyrelsen tar strid – för att få fortsätta med dyra skyltar

En extremt lönsam leverantör får fortsätta sälja registreringsskyltar till Transportstyrelsen – trots en glasklar dom. Ännu en överklagan ser ut att säkra kassakon i upp till ett års tid..

Sydsvenskan - 14 feb 16 kl. 18:59

Kriget i Syrien fortsätter. Om Ryssland får välja.

Något slut på striderna i Syrien syns ännu inte. Snarare tycks konflikten vara på väg att trappas upp, trots fredagens överenskommelse i München, som går ut på att våldet gradvis ska upphöra under en veckas tid så att förutsättningar därmed skapas för att återuppta fredssamtalen.Det finns också oroande tecken på att en militär konfrontation mellan Natolandet Turkiet och Ryssland kan närma sig.

PrivataAffärer - 20 maj 19 kl. 08:36

Opec-signal om att fortsätta begränsa produktionen

Det är mer oklart i vilken mån Ryssland, den främsta partnern inom Opec+ (som kommit överens om avtalet om produktionssänkningar) delar denna syn. Medan de flesta länder delar uppfattningen om en förlängning så talade Rysslands oljeminister Alexander Novak om att möjligen lätta på begränsningarna och vill se vad som händer den kommande månaderna. Saudiarabiens energiminister Khalid al-Falih sade att de behöver hålla kursen och göra det under kommande veckor och månader.

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Cancerdrabbade oroliga för smitta och ekonomi

Cancerlinjen får ta emot många samtal och mejl från oroliga anhöriga till cancersjuka. De som ringer oroar sig bland annat för att ta hem coronasmitta..

SR - 2 timmar sedan

Enorma årliga avloppsutsläpp från Köpenhamn

Danska TV2 avslöjar att betydligt större mängder orenat avloppsvatten släpps ut varje år än den mängd som omdebatterats på sistone..

SR - 5 timmar sedan

Tyska staten blir storägare i Lufthansa

Det stora tyska flygbolaget Lufthansa får del av ett statligt räddningspaket värt nio miljarder Euro. Det innebär även ett 20-procentigt statligt ägande..

SR - 5 timmar sedan

Kritik mot sänkt skatt för glesbygden

Lagrådet kritiserar på flera punkter regeringens omdebatterade förslag om sänkt skatt för glesbygdsbor. Det är "ett avsteg från de generella skattereglerna" och leder till "ökad komplexitet i skattesystemet". Lagrådet ifrågasätter om förslaget överhuvudtaget kan motiveras och om det kan "tillgodose det angivna syftet på ett adekvat sätt"..

SR - 6 timmar sedan

WHO stoppar malariamedicin

Världshälsoorganisationen, WHO, stoppar omedelbart försöken med att ge malariamedicinen hydroxiklorokin till covid-19-patienter. USA:s president Donald Trump har tidigare sagt att han tar medicinen i förebyggande syfte..

SR - 6 timmar sedan

Tyskland går in i en recession

Färsk statistik från Tyskland bekräftar den mest dramatiska nedgången sedan finanskrisen. Tekniskt sett råder nu recession i Europas största ekonomi. Samtidigt börjar det tyska näringslivet se en liten ljusstrimma långt bort i tunneln..

SR - 7 timmar sedan

Swish ligger nere

Just nu pågår en driftstörning hos banktjänsten Swish som kan påverka möjligheten att göra transaktioner..

SR - 7 timmar sedan

Cummings bröt mot coronaregler – ”agerade rimligt”

Den brittiske premiärministern Boris Johnsons viktigaste rådgivare Dominic Cummings som anklagats för att ha brutit mot de brittiska coronareglerna försvarade sig på en extrainsatt presskonferens på måndagen..

SR - 9 timmar sedan

Japan häver undantagstillstånd

I Japan hävs nu det undantagstillstånd som rått i stora delar av landet sedan början av april på grund av coronapandemin..

SR - 9 timmar sedan

Efter razzian: Två häktas misstänkta för människohandel

De två män som greps i fredags misstänkta för människohandel och koppleri häktades på måndagen efter ett beslut i Stockholms tingsrätt. Ärendet har koppling till det uppmärksammade sexköpet som programledaren Paolo Roberto gjorde i mitten av maj. Något han erkänt i en tv-intervju..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.