Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 27 May, 01:20

Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 12:49

Corona: Sprutbytesmottagningarnas viktiga uppgift under coronatiderRegion Skåne uppmärksammar sprutbytesmottagningarnas viktiga arbete i rådande coronatider. Mottagningarna håller fortsatt öppet, nu med en ny viktig roll: att nå ut med information kring viruset till en utsatt grupp..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Corona, Sprutbytesmottagningarnas, viktiga, uppgiftunder , coronatider
YA - 22 maj 20 kl. 12:49

Corona: Sprutbytesmottagningarnas viktiga uppgift under coronatider

Region Skåne uppmärksammar sprutbytesmottagningarnas viktiga arbete i rådande coronatider. Mottagningarna håller fortsatt öppet, nu med en ny viktig roll: att nå ut med information kring viruset till en utsatt grupp..

Trelleborgs Allehanda - 22 maj 20 kl. 12:49

Sprutbytesmottagningarnas viktiga uppgift under coronatider

Region Skåne uppmärksammar sprutbytesmottagningarnas viktiga arbete i rådande coronatider. Mottagningarna håller fortsatt öppet, nu med en ny viktig roll: att nå ut med information kring viruset till en utsatt grupp..

BT - 24 apr 20 kl. 12:34

Tips: Så vårdar du dig själv för corona: ”Otroligt viktig uppgift nu”

Hemma med feber, hosta eller tung andning? Allt fler smittas av corona – och de allra flesta vårdar sig själva i hemmet. Här är tipsen på vad du själv kan göra för att ta dig igenom sjukdomsperioden.

Expressen - 11 jun 18 kl. 19:54

Här är Google-bilens nya viktiga uppgift

Har ni sett de där Google-bilarna som ser lite lustiga ut och kör runt i våra städer och fotograferar gatorna? Nu får de en ny viktig uppgift.Köpenhamn är första staden utanför USA som får prova på it-jättens senaste påfund.

Skånskan - 04 mar 20 kl. 16:55

Hamstring i kölvattnet på corona

malmö Många Malmöbor har börjat hamstra i kölvattnet på corona-viruset.
Framför allt handlar det om torrvaror, handsprit och konserver. Men även vattendunkar, nödradio och spritkök.

Cornucopia - 20 jan 20 kl. 14:25

MÖP-måndag: Vad säger lagen om "grov obehörig befattning med hemlig uppgift"

Grov obehörig befattning med hemlig uppgift är alltså begreppet som används om man fotograferar fullt synliga skyddsobjekt, eller laddar ner bilder från Internet med dessa, och sparar bilderna på sin dator. En dom har än så länge gett ett års fängelse, vilket kan jämföras med 70 000:- SEK i böter för att ta beslut om att lämna ut identiterna på polisens, Säpos och den militära underrättelsetjänstens hemliga operatörer till Serbien, så kallade särskilda skyddsidentiteter. Men vad säger lagen om obehörig befattning med hemlig uppgift?

YLE - 29 jun 17 kl. 10:31

Förbundspennan: "Det viktiga är att vi får en glad, stark och trygg människa"

Fina resultat i all ära, men det är viktigt att även fokusera på motionärerna. Det krävs tålamod och viljestyrka för att skapa idrottsglädje som i sin tur kan leda till ett livslångt intresse för idrott och motion, skriver FSI:s Jeanette Harf. Jag blir alltid lika glad när jag ser hur våra föreningar, våra idrottare och motionärer syns, hörs, finns och växer.

News55 - 14 apr 20 kl. 14:36

Så tystades nyckelforskare på corona i Kina

Shi Zhengli arbetar på smittskyddsinstitutet i Wuhan och har arbetat länge med virus från fladdermöss. När personer fick lunginflammation, som var svår att förklara, i slutet av förra året fick hon i uppgift att spåra det nya coronaviruset utifrån prover. Expressen, som baserar artikeln på uppgifter från Daily Mail, skriver att hon på tre dagar hade hittat den genetiska sammansättningen av viruset.

YLE - 30 apr 15 kl. 09:42

Staten vill ha förköpsrätt på viktiga landområden

Staten vill på nya sätt kunna ingripa i säkerhetshot som orsakas av utländska markköp. Saken kommer att falla på den nya regeringens bord. Säkerhetskommittén har lagt fram ett förslag som skulle ge staten förköpsrätt till objekt som är viktiga för rikets säkerhet.

Nyteknik - 05 mar 20 kl. 11:45

Corona-viruset stoppar stora tech-konferenser: ”Olycklig situation”

Flera teknikjättar som Google och Facebook blåser nu av viktiga konferenser efter corona-utbrottet. ”Kan betyda tapp för svenska tech-branschen”, säger It & Telekomföretagen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Nytt dödligt dåd i Kongo-Kinshasa

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Trakasserier på "Criminal minds" – CBS stäms

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Gärningsman jagas efter misstänkt knivdåd

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Video med rasistiska förtecken upprör USA

En video där en vit kvinna i New York hotar en svart fågelskådare med att ringa polisen har blivit viral, rapporterar flera medier. Kvinnan, som har bett om ursäkt, har blivit avskedad från sitt jobb..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Fem byten? Beslut tas i veckan

Elitklubbarna vill att fem spelarbyten får göras när de högsta fotbollsserierna rullar i gång – om de nu gör det inom överskådlig tid. Ett besked i den frågan kommer på fredag. Dagen innan klubbar Svenska fotbollförbundet om fem byten ska tillåtas..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Larm: Man sågs med skjutvapenliknande föremål

Polis larmades på tisdagen om att en man i 60-årsåldern gick omkring med ett skjutvapenliknande föremål i Broby..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Klass 2-varning för Norrbottens inland

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Akademien delar ut arbetsstipendier

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Varning för skadliga granbarkborren

De ovälkomna granbarkborrarna har börjat svärma i större delen av Götaland och Svealand, konstaterar och varnar för stor risk att redan hårt drabbade områden drabbas av nya angrepp..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Bärgare i gängkrig i Kanada

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.