Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 29 May, 12:48

Trelleborgs Allehanda - 22 maj 20 kl. 12:49

Sprutbytesmottagningarnas viktiga uppgift under coronatiderRegion Skåne uppmärksammar sprutbytesmottagningarnas viktiga arbete i rådande coronatider. Mottagningarna håller fortsatt öppet, nu med en ny viktig roll: att nå ut med information kring viruset till en utsatt grupp..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sprutbytesmottagningarnas, viktiga, uppgiftunder , coronatider
Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 12:49

Corona: Sprutbytesmottagningarnas viktiga uppgift under coronatider

Region Skåne uppmärksammar sprutbytesmottagningarnas viktiga arbete i rådande coronatider. Mottagningarna håller fortsatt öppet, nu med en ny viktig roll: att nå ut med information kring viruset till en utsatt grupp..

YA - 22 maj 20 kl. 12:49

Corona: Sprutbytesmottagningarnas viktiga uppgift under coronatider

Region Skåne uppmärksammar sprutbytesmottagningarnas viktiga arbete i rådande coronatider. Mottagningarna håller fortsatt öppet, nu med en ny viktig roll: att nå ut med information kring viruset till en utsatt grupp..

Expressen - 11 jun 18 kl. 19:54

Här är Google-bilens nya viktiga uppgift

Har ni sett de där Google-bilarna som ser lite lustiga ut och kör runt i våra städer och fotograferar gatorna? Nu får de en ny viktig uppgift.Köpenhamn är första staden utanför USA som får prova på it-jättens senaste påfund.

Cornucopia - 20 jan 20 kl. 14:25

MÖP-måndag: Vad säger lagen om "grov obehörig befattning med hemlig uppgift"

Grov obehörig befattning med hemlig uppgift är alltså begreppet som används om man fotograferar fullt synliga skyddsobjekt, eller laddar ner bilder från Internet med dessa, och sparar bilderna på sin dator. En dom har än så länge gett ett års fängelse, vilket kan jämföras med 70 000:- SEK i böter för att ta beslut om att lämna ut identiterna på polisens, Säpos och den militära underrättelsetjänstens hemliga operatörer till Serbien, så kallade särskilda skyddsidentiteter. Men vad säger lagen om obehörig befattning med hemlig uppgift?

YLE - 29 jun 17 kl. 10:31

Förbundspennan: "Det viktiga är att vi får en glad, stark och trygg människa"

Fina resultat i all ära, men det är viktigt att även fokusera på motionärerna. Det krävs tålamod och viljestyrka för att skapa idrottsglädje som i sin tur kan leda till ett livslångt intresse för idrott och motion, skriver FSI:s Jeanette Harf. Jag blir alltid lika glad när jag ser hur våra föreningar, våra idrottare och motionärer syns, hörs, finns och växer.

YLE - 30 apr 15 kl. 09:42

Staten vill ha förköpsrätt på viktiga landområden

Staten vill på nya sätt kunna ingripa i säkerhetshot som orsakas av utländska markköp. Saken kommer att falla på den nya regeringens bord. Säkerhetskommittén har lagt fram ett förslag som skulle ge staten förköpsrätt till objekt som är viktiga för rikets säkerhet.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 17:00

Viktiga poäng på spel för HIF

Helsingborg Helsingborgs IF jagar tre viktiga poäng mot Kalmar FF i kampen om nytt allsvenskt kontrakt.
– Det viktigaste är att inte drabbas av panik, säger HIF-tränaren Henrik Larsson.En seger på tio allsvenska matcher är HIF:s dystra facit inför lördagens hemmamöte med Kalmar FF.

Dagensanalys.se - 09 nov 17 kl. 14:40

3 viktiga spaningar från Swedish Content Agencies

Maria Westman, ordförande Swedish Content Agencies har spanat in i 2018 och kartlagt några viktiga trender från hennes möte med ICMF som samlar content marketing-organisationer från flera länder. ICMF är en samling content marketing-organisationer från flera länder, som sågs för att dela kunskap och diskutera trender. Swedish Content Agencies deltog samt andra marknader som anslöt var Storbritannien, Tyskland, Polen, Schweiz, Indien, Norge, Belgien, Nederländerna och Tjeckien.

GöteborgsPosten - 14 maj 20 kl. 05:00

Musikframträdanden är inte MSB:s uppgift

Livesända konserter är utmärkt i coronatider. Men Myndigheten för samhällsskydd och beredskap borde fokusera på sitt kärnuppdrag..

SmålandsPosten - 21 maj 20 kl. 10:11

Vårhälsning i coronatider från eleverna

Linnéskolans sjundeklassare fick en uppgift. Att fånga våren och leverera den i klädsam förpackning till alla instängda på omsorgsboendena Almgården och Nicklagården. .

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Covid: Fler inlagda i Skåne igen

Ytterligare 39 fall av covid-19 konstateras i Skåne. Antalet personer som vårdas på sjukhus ökar igen, bland annat i Kristianstad och Hässleholm..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Kvinna med magsmärtor lades in för utredning - avled i akut blödning

En kvinna i 75-årsåldern lades in på Trelleborgs lasarett för utredning av illamående, diarré och magsmärtor. Bedömningen var att det inte handlade om en pågående blödning. Dagen efter avled kvinna i akut blödning.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Tränarduo förlänger med HBK

Stefan Mårtensson och Felix Andersson fortsätter som tränare i Trelleborg HBK. Och de kan glädja sig åt två nyförvärv. Skytten Jonatan Elmfors från HK Malmö och målvakten Lukas Jönsson, som kommer tillbaka från Stavsten..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Bo Pellnäs: Ge oss en nationell räddningsledare

Var gång Sverige måste hantera en större kris som berör flera departement och involverar mer än en region befinner vi oss på den politiska oxkärran, som mycket makligt rör sig framåt..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Klartecken för idrott utan publik

Allsvenskan och superettan i fotboll kan starta den 14 juni utan publik. Dessutom kan även övriga idrotter arrangera tävlingar igen utomhus, meddelar regeringen på en pressträff..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Endast en person under 40 år har dött i covid-19 i Skåne

Region Skåne har nu offentliggjort åldern på de i Skåne som avlidit av covid-19..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborgs kommun..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Trelleborgs lasarett vill satsa på rehabilitering av coronapatienter

De som drabbats av de svårare formerna av covid-19 kan ha stora behov av rehabilitering efter sjukdomen. Nu planerar Trelleborgs lasarett för att kunna ställa om en del av sin covid-avdelning för att hjälpa just dessa patienter..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Elin Björklund: ”Man ska vara glad för det man har”

Genom konceptet ”5 frågor till...” tar TA-sporten tempen på idrottsprofiler i Trelleborgsområdet..

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Ingen försäljning av Tefab

Det kommunala elhandelsbolaget Tefab blir kvar i kommunens ägo. Någon försäljning blir inte av efter att frågan utretts. I stället omorganiseras kommunens energiverksamhet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.