Expressen > Kultur

Saturday, 06 June, 02:53

Expressen - 22 maj 20 kl. 12:30

Påhittad eller verklig – spelar det någon roll?Isabella Löwengrip har berättat att hon har svårt att göra skillnad på sin offentliga person och sitt riktiga jag. Love Bonnier undrar om den skillnaden har slutat spela en väsentlig roll i samhället. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löwengrip, Bonnier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påhittadeller , verklig, spelardet någon , roll
Kristianstadsbladet - 16 maj 14 kl. 07:02

Din röst spelar roll i EU-valet

Foto: Per Larsson / TT
De europeiska länderna hänger ihop. Därför behöver vi hitta gemensamma åtgärder för att stödja en positiv utveckling som ger fler jobb, rättvisa villkor i arbetslivet och som förbättrar vår miljö. Det skriver tre socialdemokrater i dag.

Sydsvenskan - 27 jan 11 kl. 06:30

"Vi måste visa att det spelar roll att rösta just på oss"

Hvad vilja Socialdemokraterna? frågade mäster August Palm för 130 år sen i Malmö. Efter valfiaskot i höstas ska politiken förnyas och en ny partiordförande väljas.

BT - 19 jul 12 kl. 00:30

Oljepengarna spelar roll på planen

Det lär inte bli några mer omfattande huliganproblem när den lilla oljestaten Quatar (1,7 miljoner invånare) arrangerar fotbolls-VM 2022. Staten Quatar står också bakom mångmiljardsatsningen på fotbollsklubben Paris Saint German som blir Zlatan Ibrahimovics nya arbetsgivare de närmaste åren. Oljepengar från Ryssland och Gulfstaterna är ett framgångsrecept, se bara på Chelseas och Manchester Citys vinster den gångna säsongen.

DN - 17 maj 13 kl. 21:53

Bildt: Schlager-EM spelar roll

Schlagerfesten i Malmö spelar roll som manifestation av europeisk enighet, förklarade utrikesminister Carl Bildt för Lundastudenter på fredagskvällen..

SmålandsPosten - 11 jan 14 kl. 00:30

Första världskriget spelar roll för Sverige i dag

Första världskriget kommer att vara hett under 2014. Hundraårsminnet av krigets utbrott uppmärksammas runt om i Europa. I flera länder har redan debatter startat.

LV - 23 apr 14 kl. 09:19

Spelar roll vilka värderingar som styr vården

Korta väntetider och landets mest nöjda patienter. Det är två resultat vi gärna framhåller och även ett resultat av att Kalmar läns landsting leds av en rödgrön majoritet. Det spelar roll vilka politiska värderingar som styr över hälso- och sjukvård.

Expressen - 11 okt 15 kl. 18:22

Müller öppnar för PL: "Lönen spelar roll"

Thomas Müller är ett hett villebråd på transfermarknaden. Nu öppnar Bayern-stjärnan för en övergång till England - för rätt pengar. – Folk måste acceptera att lönen alltid spelar roll för en spelares beslut, säger Müller till Welt am Sonntag..

BT - 16 feb 17 kl. 04:16

Förskolan spelar roll för att uppmärksamma barn som far illa

Det känns inte alltid lätt att göra en orosanmälan när ett barn far illa, även när det är nödvändigt, skriver nätverket Förskolan spelar roll..

DalaDemokraten - 16 feb 17 kl. 09:30

Förskolan spelar roll för att uppmärksamma barn som far illa

Det känns inte alltid lätt att göra en orosanmälan när ett barn far illa, även när det är nödvändigt. Kampanjveckan ”Förskolan spelar roll” uppmärksammar den viktiga uppgift förskollärare har för att värna barnens trygghet, vilket kräver både kunskap, stöd och mod..

BT - 18 aug 17 kl. 04:01

Johansson: Det spelar roll hur husen ser ut

Det spelar roll vilken typ av byggnader vi omger oss med. Arkitektur är förmodligen den kulturyttring som påverkar oss mest i vår vardag..

Blekinge Läns tidning - 16 apr 18 kl. 15:39

"Ingen mirakelkur, men det spelar roll”

Vården i Blekinge får mer pengar. 6,3 miljoner kronor. – Det är ingen mirakelkur, men det spelar roll, säger förvaltningschef Lars Almroth..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 timmar sedan

Är svenska kungahuset på väg att få kulturintresse?

Det svenska kungahusets intressen förknippas ofta med sport och fritid.Therese Bohman finner nu ett lyckat insteg även på konstavdelningen..

Expressen - 20 timmar sedan

Nej, nu orkar jag inte mer digital gemenskap

Natalie Lantz om den sociala mobiliseringen på nätet..

Expressen - 20 timmar sedan

Det sötbruna kletet svävar över sidorna

Nu kommer den första delen av trilogin ”Nocilla project” på svenska.
Hanna Nordenhök njuter av Agustín Fernández Mallos vilda roman..

Expressen - Igår: 12:00

Ingen kommer att rädda oss

George Floyds död visar att rasismen är lika ihållande som tidigare.Författaren Roxane Gay skriver om ett virus för vilket ingen bot finns..

Expressen - Igår: 06:30

Jag träffade männen – de var Pekings lakejer

Kurdo Baksi ska vittna i rättegången mot Anna Lindstedt, Sveriges tidigare ambassadör i Kina.Här skriver han om sin besvikelse över det som hände..

Expressen - Igår: 06:30

Föreningen pekar ut pappan som pedofil

Igår sändes det sista avsnittet av dokumentären ”Att rädda ett barn”.Gunilla Brodrej undrar varför det är så tyst från de moderata politikerna nu..

Expressen - I förrgår: 16:30

Farrokhzad kräver att alla rättar sig i ledet

Athena Farrokhzad menar att de som kritiserat hennes text om Yahya Hassan är reaktionärer.
Sara Abdollahi varnar för ett samtal där bara den med ”rätt” åsikt får höras..

Expressen - I förrgår: 06:30

Rädda kultförfattaren ur dödslängtarnas grepp

Tor Ulvens författarskap präglades av mer än intensitet och mörker.Daniel Sjölin berikas av en poet som blev poesin trogen ända in i romanen..

Expressen - I förrgår: 06:30

”En del tycker att jag har fått ett kostsamt privilegium”

Lars Vilks har svårt att leva ihop med sin kärlek på grund av tolkningen av hans personskydd.Marianne Lindberg De Geer intervjuar sin konstnärskollega..

Expressen - 02 jun 20 kl. 15:30

Vi kan inte andas där – vi kan inte andas här

George Floyds brutala död genom polisvåld skakar om hela USA.Skådespelaren och regissören Josette Bushell-Mingo skriver om varför rasismen också rör oss..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.