YA > Nyheter

Thursday, 28 May, 09:32

YA - 22 maj 20 kl. 12:09

SMHI uppmanar till försiktighet under grillsäsongen – ”Risken för skogsbrand är mycket stor”Det är senvår, sol och varmt i luft och mark. Lägg dessutom till torra marker och grillsäsong på det och den förhöjda risken för skogsbrand kommer som ett brev på posten .
Läs mer på YA
Läs mer om:
SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, uppmanartill , försiktighetunder , grillsäsongen, Riskenför , skogsbrand, är mycket stor
Nyan - 21 apr 16 kl. 07:45

Polis uppmanar till försiktighet

Polisen uppmanar småbåtsägare att märka sina båttillbehör. I ett pressmeddelande skriver man att den annalkande båtsäsongen ökar riskerna för stöld och att en märkning ökar chanserna för att försvunna saker hittar tillbaka till sina ägare. En märkning kan se ut precis hur som helst bara ägaren själv vet om hur den ser ut.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 18:03

Scandal-sajt startad av Livs

Foto: Johanna Wallin
Scandal! ropar facket Livs och har startat en kampanj på nätet och sociala medier mot Scans personalpolitik. Scan hävdar att facket gör sig skyldiga till varumärkesintrång.

Nyan - 30 jan 17 kl. 16:23

Sjöbevakningen varnar för svag is

I och med det milda vädret i kombination med blåst är isarna ovanligt tunna och har redan försvunnit i ytterskärgården, meddelar sjöbevakningen i Mariehamn.

– Isarna som ännu finns i skärgårdens mer skyddade områden är förrädiska, skriver Mika Gustafsson, vakthavande sjöbevakningsmästare, i ett pressmeddelande.

Sjöbevakningen uppmanar till stor försiktighet för dem som rör sig ute på isen.

GöteborgsPosten - 29 sep 17 kl. 08:22

Efter flera älgolyckor – här är polisens råd

Under fredagsmorgonen skedde tre älgolyckor i Västsverige under loppet av en timme. – Det är inget ovanligt med tanke på säsongen, men vi uppmanar till stor försiktighet, säger Hans Lippens, presstalesperson vid polisen i Region Väst..

Skånskan - 23 maj 18 kl. 15:57

Extremt hög risk för bränder

HÖRBY/höör Det är extremt torrt i skog och mark, och sedan i lördags råder det eldningsförbud både i Hörby och Höörs kommuner.
– Brandriskprognosen ligger på en femma, på en femgradig skala, vilket betyder att det är extremt stor brandrisk i skog och mark, säger ställföreträdande räddningschefen Joakim Ilmrud.Det råder redan eldningsförbud på många håll i Skåne.

BT - 19 apr 14 kl. 08:49

Nu kommer den utlovade påskvärmen

Packa picknickkorgen för nu kommer solen och värmen. I dag väntas temperaturer på uppemot 20 grader i landets södra delar. Påskafton har börjat med dimma, till följd av nattens låga temperaturer, på flera håll i landet.

Kristianstadsbladet - 19 apr 14 kl. 08:49

Nu kommer den utlovade påskvärmen

Packa picknickkorgen för nu kommer solen och värmen. I dag väntas temperaturer på uppemot 20 grader i landets södra delar.
Påskafton har börjat med dimma, till följd av nattens låga temperaturer, på flera håll i landet.

BT - 19 apr 14 kl. 09:05

Nu kommer påskvärmen

Packa picknickkorgen för nu kommer solen och värmen. I dag väntas temperaturer på uppemot 20 grader i landets södra delar. Påskafton har börjat med dimma, till följd av nattens låga temperaturer, på flera håll i landet.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Börsen fortsätter uppåt

Stockholmsbörsen lyfter i linje med ledande Europabörser. OMXS-index har efter tio minuters handel gått upp 0,8 procent..

YA - 15 minuter sedan

Högre stöd för föreningarna i corona-tider

När coronapandemin ställer till det för de flesta föreningar tog kommunstyrelsen beslut om att grunda årets aktivitetsstöd på 2019-årssiffror. – Men vi tycker vi borde kunna göra mer, säger oppositionsledaren Magnus Alm (S)..

YA - 1 timme sedan

Kommunen ska leta ny hyresgäst

Kommunen ska leta efter en ny hyresgäst till Glemmingebro förskolas gamla lokaler. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.