DI > Ekonomi

Monday, 25 May, 02:53

DI - I förrgår: 12:12

Juridiskt bakslag för utvecklaren: ”Smutsigt arv som Oscar Properties lämnar efter sig”Oscar Properties förlorar mot en före detta kund i Stockholms tingsrätt. Avtalet förklaras som ogiltigt och bostadsrättsföreningen, som. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oscar Properties, Properties, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juridiskt, bakslagför , utvecklaren, Smutsigt, arvsom , Oscar, Properties, lämnar efter sig
Realtid - 21 apr 11 kl. 11:41

Juridiskt bakslag hotar HQ-processen

Roschier, som är rådgivare åt HQ efter bankkraschen förra året, attackeras hårt av motparten KPMG. Samtliga advokater i HQ-ärendet hotas med jävsanmälningar..

BT - 15 nov 12 kl. 10:49

Bakslag för Boråsfamilj i stor skattetvist om 185 miljoner

Det blev bakslag i kammarrätten för Boråsfamiljen som fick 185 miljoner kronor i utdelningar från ett bolag som man bildat i Peru, utan att skatta för pengarna i Sverige.
Enligt domen missbrukade familjen ett gammalt skattavtal så att det stred mot skatteflyktslagen. Utslaget innebär att Skatteverket åtminstone delvis segrade mot familjen efter att tidigare ha förlorat i länsrätten.

BT - 15 maj 13 kl. 22:12

Cameron överlevde pinsamt bakslag

Brittiske premiärministern David Cameron fick på onsdagen ta emot ett förödmjukande bakslag när en tredjedel av parlamentsledamöterna i hans konservativa parti röstade emot honom i protest mot hans hållning om EU. De kritiska partikamraterna ogillar att regeringen inte tagit steg mot att göra Camerons löfte om en folkomröstning om det brittiska EU-medlemskapet juridiskt bindande. Cameron lyckades visserligen få med sig majoriteten av sitt parti, men kritikens omfattning väntas stärka EU-skeptiker som kräver en tuffare linje gentemot Europa..

Nyheter 24 - 20 feb 12 kl. 20:57

Nya bakslag för KD-högern


Partiet svänger om tvångssteriliseringarna och Odell avgår som gruppledare. På måndagen kom beskedet att Mats Odell lämnar sitt uppdrag som gruppledare för Kristdemokraterna, endast några dagar efter att partiet svängt i frågan om tvångssterilisering vid könsbyte. Högerfalangens många nederlag ser ut att fortsätta.

Västerbottens Folkblad - 19 maj 12 kl. 06:00

Smutsigt på Umeås förskolor

Det är smutsigt på många av Umeås förskolor. Städningen som köps in från externa företag får skarp kritik i en ny kvalitetsgranskning. Läs även: Vill sluta köpa in städtjänster Det är smutsigt på många av Umeås förskolor.

Skånskan - 17 apr 19 kl. 10:30

”Juridiskt har vi rätt att bygga ut”

maglasäte Ordföranden i Höörs och Hörbys VA-nämnd Bengt Hedlund (SPI) menar att den kommande utbyggnaden i Maglasäte gått juridiskt rätt till.
– Juridiskt är det korrekt, men inte mänskligt, säger han.Någon gång i januari eller februari träffade VA-nämndens ordförande Bengt Hedlund Mittskåne Vattens chef Magnus Brom.

YLE - 11 sep 13 kl. 13:37

"Yle har inte juridiskt ansvar för webbkommentarer"

- Webbkommentarerna är en juridisk gråzon, säger Svenska Yles direktör Marit af Björkesten. Yle har juridiskt ansvar för sina egna artiklar som publiceras på nätet, men inte för webbkommentarerna. Samtidigt understryker hon att det är i Yles intresse att den debatt som pågår på Yles webbsidor är så bra som möjligt och att det är därför som Yle har valt att förhandsmoderera kommentarerna och att bolaget har valt en ganska strikt kommentarspolicy.

YLE - 31 okt 13 kl. 12:01

"Barn borde inte tvingas in i ett juridiskt kön"

I Tyskland träder en ny lag i kraft den 1 november som gör det möjligt för föräldrar till interkönade barn att avstå från att ange barnets kön i födelseregistret. Barnet får sedan senare själv definiera sin könstillhörlighet. Interkönade personer har kroppsligt oklar könstillhörlighet vid födseln.

IDG - 20 jan 15 kl. 15:14

Svenska utvecklaren: "Pirata vårt spel"

Svenska Dennaton Games kommande Hotline Miami 2 förbjuds i Australien. Nu vill utvecklaren kringå beslutet med hjälp av piratkopiering..

IDG - 04 feb 15 kl. 17:00

Moddkaos kring Dying Light - utvecklaren gör en pudel


Oväntad uppståndelse kring modifierad version. Nu ber utvecklaren om ursäkt..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Ilska mot Nasdaq: Så skär robothandeln in på privatspararnas bekostnad

Kritiken mot Nasdaq för att Stockholmsbörsen skräddarsyr lösningar för robothandlare på bekostnad av svenska småsparare och daytraders….

DI - 5 timmar sedan

Ännu inget EU-klartecken för remdesivir

EU har fortfarande inte godkänt Gileads experimentella läkemedel remdesivir för användning mot covid-19..

DI - 6 timmar sedan

Miljökonflikter om skogsmark ska utredas

Avvägningen mellan skogsavverkning och behovet att skydda hotade arter har blivit allt mer konfliktfylld..

DI - 6 timmar sedan

Uppgifter: Kurskraschade lyxbilstillverkaren byter vd

Aston Martins vd Andy Palmer kommer få lämna lyxbilstillverkaren vars aktie sedan börsnoteringen 2018 har rasat över 90 procent, uppger….

DI - 6 timmar sedan

Moderat kommuntopp lämnar uppdrag efter sexköp

Kommunstyrelsens ordförande i Kungsbacka Hans Forsberg (M) lämnar alla sina politiska uppdrag med omedelbar verkan..

DI - 6 timmar sedan

Scania riskerar bli utan stöd – växande oro för nedskärningar

Det finns stigande farhågor inom lastbilsbolaget Scania för att stora personalneddragningar väntar om bolaget blir utan permitteringsstöd….

DI - 7 timmar sedan

Boris Johnson: Engelska skolor kan börja öppna igen

Delar av skolorna i England kan börja öppna igen från den 1 juni, meddelar premiärminister Boris Johnson..

DI - 8 timmar sedan

Nya förslag luckrar upp anställningsskyddet: ”10-1 till arbetsgivarna”

Anställningsskyddet luckras upp om förslagen i regeringens och januaripartiernas utredningsförslag blir verklighet, rapporterar Agenda i….

DI - 8 timmar sedan

Kampen trappas upp: Tele 2 smygstartade med 5g

Kampen mellan Tele 2 och Telia trappas upp. På söndagen tog Tele 2 ett första viktigt steg mot det som ska bli ett nytt nationellt 5g-nät..

DI - 8 timmar sedan

Harvardprofessorn Alberto Alesina har avlidit

Den välrenommerade ekonomen och Harvardprofessorn Alberto Alesina har avlidit, rapporterar Bloomberg med hänvisning till italienska medier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.