Barometern > Nyheter

Tuesday, 26 May, 01:25

Barometern - 22 maj 20 kl. 12:08

Passa på – nu kan du träna med Barometern-OT: ”Kom som du är”Nästa vecka blir det träningsvecka här på Barometern-OT. Varje dag klockan 11.45 med start på måndagen sänder vi ett 15 minuter långt pass för alla som vill skaffa sig lite mer aktiva lunchvanor..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Barometern-OT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passapå nu kan du , tränamed , Barometern-OT, Kom, som du är
Barometern - 17 sep 14 kl. 06:49

Passa dig för giftig svamp

I år är ett riktigt bra svampår, till mångas glädje. Men det finns baksidor – svampförgiftning är en. På Facebook, Instagram och andra sociala medier har det kryllat av glädjerop och bilder på fulla svampkorgar.

Barometern - 04 jan 14 kl. 11:13

28 miljonershallen som har allt även mögliga omklädningsrum!

"Om man nu lägger så pass många skattemiljoner på dessa projekt måste man se till att det ser färdigt ut. Ett par lager ny färg på övriga ishallen för att passa ihop med nybyggnaden borde man ha kunnat fixa." Nybro kommun har gjort det igen.

Barometern - 19 feb 14 kl. 18:28

Karin Rehnqvist vinner årets klassiska

Självklart avslutas körståtandet med kategorin årets klassiska. Vinnare blir svenska tonsättaren Nybrobördiga Karin Rehnqvist. -Vi är ganska skygga, tonsättarna, vi tar inte så stor plats.

Barometern - 20 sep 14 kl. 09:23

Politik på liv och död

En Folkpartist räddade livet på en Socialdemokrat under valdagen. På fredagen träffades Sofie Bergman (FP) och Eva Jarstad (S) igen. Den viktigaste blocköverskridande insatsen under hela valet utspelade sig utanför Funkaboskolan.

Barometern - 12 feb 14 kl. 07:40

Museum söker Kalmarminnen

Bodde du i Kalmar under andra världskriget? Då kanske du har intressanta minnen om vardagen i Kalmar att berätta om. Nästa år är det 70 år sedan andra världskriget tog slut.

Barometern - 17 jul 14 kl. 06:56

De gamla låttexterna sitter

Premiären för allsång på Skansen blev succé. Alla kan inte åka till Stockholm och vara med, men nu finns chansen i Färjestaden och det var många som tog den i går kväll. Kanonväder med kvällssol, gröna gräsmattor och höga träd som skuggade scenen, kan det bli bättre.

Barometern - 26 jun 13 kl. 08:15

M förstör villkoren för arbetarna

Snart går jag liksom så många andra svenskar på sommarsemester. I år kan man gott passa på att fira semestern lite extra. I år är det nämligen 50 år sedan vi fick rätt till fyra veckors semester, som en av alla de välfärdsreformer som kom till tack vare Vänsterpartiets och den övriga arbetarrörelsens idoga arbete för bättre villkor för arbetarna.

Barometern - 04 okt 13 kl. 17:40

Drömtränaren

Henrik Rydström lanserar Pia Sundhage som ny Kalmar FF?tränare. Spännande.

Barometern - 04 okt 13 kl. 17:40

Drömtränaren

Vem tar över tränarjobbet i Kalmar FF efter Nanne Bergstrand? Barometerns krönikör Peter Ahlén lanserar ett namn som flyger under radarn, trots ett fint cv: Jörgen Jönsson. Henrik Rydström lanserar Pia Sundhage som ny Kalmar FF?

Barometern - 06 nov 13 kl. 09:44

Vildsvinen slog till ? igen

Nästan på dagen ett år senare kom vildsvinen tillbaka. Nu är åter ett grönområde i villaområdet Norrby förstört. – Det är något som inte står rätt till när det får hända igen, säger Göran Arvidsson som bor granne med grönområdet och brukar vårda det åt kommunen.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 2 minuter sedan

Miljarder liter avlopp släpps ut

Barometern - 15 minuter sedan

Fortsatt snabb spridning i Chile

Barometern - 45 minuter sedan

Villabrand utanför Sjöbo – en till sjukhus

Barometern - 1 timme sedan

Taipei filmfestival anordnas trots pandemi

Barometern - 2 timmar sedan

Dansk "kattnappare" dömd till böter

Barometern - 2 timmar sedan

Miljarder liter kloakvatten ut i Öresund

Barometern - 3 timmar sedan

Tegnell: Besked om allsvenskan på fredag

Fotbollsklubbarna vill starta allsvenskan men Folkhälsomyndigheten har varit tveksamma. Nu har man bekräftat att nya besked kommer på fredag..

Barometern - 3 timmar sedan

Ung man död i MC-olycka i MalmöOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.