Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 31 May, 08:30

Blekinge Läns tidning - 22 maj 20 kl. 12:01

Beslut: Bussbolag måste öka säkerheten för förarna i BlekingeDen 28 maj måste Bergkvarabuss öka säkerheten mot coronasmittan på sina bussar i Blekinge. - Annars hotar ett vite på 100 000 kronor per buss, säger skyddsombudet Eduardo Morales..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Blekinge, Bergkvarabuss, Eduardo Morales

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslut, Bussbolagmåste , öka, säkerhetenför , förarnai , Blekinge
YLE - 20 jul 17 kl. 17:16

F1-bilarna får nytt utseende – säkerheten ökar för förarna

Från och med nästa säsong kommer formel 1-bilarna vara utrustade med ny skyddsutrustning. Halo som det kallas ska förbättra säkerheten för förarna. Internationella bilsportförbundet Fia har beslutat att införa den nya skyddsutrustningen Halo.

YLE - 31 jan 18 kl. 18:09

"Jag blev jättechockad och skrämd" - bussolyckan i Virkby väcker frågor om säkerheten igen

Skola och bussbolag vill nu ser över säkerheten vid skoltransporterna. Orsaken är tisdagens (30.1) olycka där en buss med 36 elever ombord krockade med en lastbil i Lojo nära gränsen till Ingå..

YLE - 14 mar 17 kl. 09:01

Vasa stad: Skarvar hotar flygsäkerheten

Skarvbeståndet i Stadsfjärden har ökat kraftigt de senaste åren. Därför söker staden om lov att skrämma bort skarvar från Metgrund. I sin ansökan skriver staden att fåglarna kan utgöra en fara för flygsäkerheten.

YLE - 18 sep 13 kl. 04:18

Facket: Patientsäkerheten måste garanteras

Patientsäkerheten måste garanteras och den goda undervisningen som har byggts upp i Raseborg får inte äventyras. Det betonar stadens huvudförtroendemän inför de stundande samarbetsförhandlingarna. Raseborgs stad inleder samarbetsförhandlingar för att skära ned personalstyrkan med allt som allt 100 årsverken under de två kommande åren.

YLE - 18 sep 13 kl. 05:29

Facket: Patientsäkerheten får inte äventyras

Patientsäkerheten måste garanteras och den goda undervisningen som har byggts upp i Raseborg får inte äventyras. Det betonar stadens huvudförtroendemän inför de stundande samarbetsförhandlingarna.
Spela upp klipp på Arenan
Raseborgs stad inleder samarbetsförhandlingar för att skära ned personalstyrkan med allt som allt 100 årsverken under de två kommande åren.

Skånskan - 03 jul 16 kl. 08:00

Ombud ska säkra patientsäkerheten

SKÅNE Varje självmord är ett för mycket. Det menar Martin Hultén, chefläkare för psykiatri Skåne. Nu satsar han och de andra i ledningen stenhårt på att förebygga fler självmord genom bland annat patientsäkerhetsombud på avdelningarna.

HBL - 14 maj 13 kl. 17:44

Beslut om garantiavtal kan leda till större transparens

De rättslärda kom redan i fjol våras med skarp kritik mot Finansministeriets beslut att hemlighålla stora delar av avtalet. De ansåg att det inte fanns godtagbara skäl för förfarandet.Högsta förvaltningsdomstolens beslut om att garantiavtalet mellan Finland och Grekland är offentligt nästan i sin helhet är både betydelsefullt och principiellt viktigt.

EU-Parlamentet - 20 jan 16 kl. 10:40

Pressmeddelande - Debatt om rättssäkerheten i Polen med premiärminister Beata Szydło

Plenarsammanträde : EU-kommissionens beslut att inleda en dialog med Polen om rättssäkerheten och mediernas oberoende i landet debatterades hett under plenardebatten på tisdagen. På plats i kammaren fanns också Polens premiärminister Beata Szydło. Medan vissa politiska gruppledare kritiserade hennes regering för att bortse från demokratiska principer höll andra med premiärministern om att hon inte har åsidosatt rättssäkerheten i landet.

Skånskan - 17 jun 16 kl. 06:00

Brister i brandsäkerheten i Stadshallen

LUND Brandsäkerheten i Stadshallen har flera brister.
Förutom problematiska dörrar finns det stora mängder brännbart material i sådana delar av lokalerna som är utrymningsvägar.Räddningstjänsten Syd gjorde en tillsyn i Stadshallen den 31 mars i år.

Kristianstadsbladet - 24 apr 13 kl. 18:39

Beslut om skandalmatch dröjer

Foto:Scanpix
Beslut om skandalmatchen mellan Djurgården och Mjällby kan dröja upp till två veckor. Kristianstadsbladet kan avslöja att processen är längre än alla trott. ?

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Dinoasteroid med dödligast möjliga vinkel

Jätteasteroidens nedslag för omkring 66 miljoner år sedan hade kanske inte behövt bli fullt så förödande. Men den slog ner med "dödligast möjliga" vinkel, nämligen 60 grader, har forskare nu slagit fast..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Mordanklagad ex-ledare lämnade Lesotho

Den långdragna mordhärvan runt Lesothos förre premiärminister Thomas Thabane och hans hustru Maesaiah Thabane har nu tagit en ny vänding sedan de uppges ha lämnat landet..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Beyoncé: Rättvisa för George Floyd

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Man skadad efter skottlossning i Sollentuna

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Färre äldreboenden med covid-19 i Stockholm

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

De nyanställer i kristider

Arbetslösheten stiger, men i några branscher är behovet av ny personal fortfarande stort..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Omarbetad pjäs saknar skärpa som roman

Nina Bouraouis tolfte bok på svenska, ”Gisslan”, är en förtätad berättelse om en besviken medelålders kvinnas uppror och underkastelse. Angeläget stoff, men stilistiskt framhafsat, anser recensenten Martin Lagerholm..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Insecure"-skådepelare träffad av gummikulor

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Allt fler väntar med att bli mamma

Det föds allt färre barn i Sverige – och coronapandemin tros minska barnafödandet ännu mer. Längtar man efter att bilda familj bör man inte avvakta i hopp om en bättre tidpunkt, enligt Margareta Kitlinski, överläkare inom reproduktionsmedicin på Skånes Universitetssjukhus..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Blekinge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.