SVT > Inrikes

Sunday, 31 May, 14:17

SVT - 22 maj 20 kl. 12:04

Så vill regeringen stoppa fusket med korttidspermitteringarTillväxtverket och Skatteverket har fått flera nya verktyg för att kontrollera företag som använder korttidspermittering. Anledningen är att regeringen vill stoppa fusk..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Skatteverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vill , regeringen, stoppa, fusketmed , korttidspermitteringar
SR - 17 aug 17 kl. 03:02

Ny utredning ska stoppa fusket med svenska id-handlingar

Regeringen tillsätter i dag en utredning som ska föreslå åtgärder för att stoppa fusket med svenska identitetshandlingar. Justitieminister Morgan Johansson vill ha en ny lag senast år 2020..

SmålandsPosten - 28 jan 14 kl. 07:20

Stoppa fusket i åkerinäringen

Vi måste stoppa fusket i åkerinäringen. Vi behöver kontrollsystem och resurser i åkeribranschen som ser till våra lagar följs av alla. 1980 fanns det cirka 1?

SVT - 17 nov 11 kl. 20:27

Skärpta regler ska stoppa fusket

Migrationsverket skärper nu villkoren för arbetskraftsinvandring för att stoppa fusket. Städföretag ska bli skyldiga att visa att de kan betala två årslöner för att få ta hit arbetskraft från utlandet..

ÖstersundsPosten - 13 dec 17 kl. 16:08

Sex åtgärder ska stoppa fusket med arbetstider inom Krokoms kommun

Vid onsdagens extrainsatta möte diskuterade socialnämnden i Krokoms kommun förslag på åtgärder för att stoppa fusket med arbetstider inom omsorgen i kommunen..

Dagens PS - 12 nov 19 kl. 07:56

Så vill mäklarbranschen stoppa fusket

”Vi möter mycket oro kring budgivningar”, säger tillsynschef. Det är David Johansson, tillsynschef på Fastighetsmäklarinspektionen (FMI), som berättar för SvD Näringsliv att bank-id nu ska få bukt med problemet med fejkade budgivningar. Först ut med det nya greppet är uppstickaren Norban, framgår det.

News55 - 07 mar 20 kl. 16:31

Så här ska regeringen stoppa stöldligorna

Regeringen vill stoppa ligorna med hjälp av modern övervakningsteknik. Man vill använda tekniken för att registrera bilar som kör in i landet.
Regeringen vill också att fler utländska medborgare som begår brott i Sverige ska avtjäna sitt straff i sina hemländer.

SR - 13 mar 15 kl. 16:45

Nu vill regeringen stoppa läckorna

Efter turbulensen i relationerna med Saudiarabien i veckan vill regeringen stoppa läckorna till media. Ekot har tagit del av ett internt mejl i regeringskansliet där statsminister Stefan Löfvens närmaste medarbetare tar upp oron över läckorna och meddelar att frågan kommer att diskuteras på ett möte i regeringen på måndag..

Regeringen - 14 jun 16 kl. 14:30

Regeringen stoppar fusk med parkeringstillstånd

Regeringen föreslår en rad åtgärder för att stoppa fusket med parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Det berättade infrastrukturminister Anna Johansson när Funktionshindersdelegationen den 10 juni besökte regeringen..

Nyheter 24 - 20 jan 11 kl. 16:38

Så ska regeringen stoppa Fas 3-fusket


"I den mån det utnyttjas ska det beivras." Arbetsgivare som tar emot Fas 3-jobbare, och får bidrag för det, ska granskas hårdare. Och de som missköter sig ska krävas på pengarna tillbaka.

SR - 26 apr 17 kl. 16:42

Regeringen vill stoppa fusket med id-handlingar

Regeringen vill skärpa regelverket för att motverka fusk med svenska id-handlingar..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Alla dessa tester – vad ska vi ha dem till?

Den senaste tiden har olika typer av tester för covid-19 varit i fokus. Men vad är det som testas, hur tillförlitliga är de och vad ger de för svar?.

SVT - 15 minuter sedan

Knutson om målet på 100 000 tester: Där har regeringen misslyckats

Efter en vår med en borgfred i den svenska politiken kan det framöver bli en hårdare ton från oppositionen, menar SVT:s politikreporter Mats Knutson. När den mest akuta fasen börjar ta slut kan det börja komma skarpare kritik mot regeringens agerande under coronakrisen, som exempelvis frågan om testning. – Regeringen har talat om 100 000 tester i veckan, det har som max blivit 30 000.

SVT - 2 timmar sedan

Tegnells råd inför sommaren: Undvik nära kontakt med nya människor

Coronapandemin har gått längre i Sverige jämfört med våra grannländer och det kommer att dröja till i höst innan man på allvar kan dra några slutsatser kring vilken strategi som fungerat bäst. Det säger statsepidemiolog Anders Tegnell – och ger ett tydligt råd till alla svenskar som längtar till semester..

SVT - 3 timmar sedan

Anna och Patrik ställde in sitt bröllop – på grund av corona

Anna Broström och Patrik Jäger, i Stockholm, hade planerat att gifta sig under Kristi Himmelsfärdshelgen. Men på grund av den rådande coronapandemin bestämde de sig för att ställa in bröllopet och finna en ny lösning..

SVT - 7 timmar sedan

Här uppvaktar reportern sin mamma – som om det var 1920

För att fira mors dag i Sverige finns ingen riktig mall. Annat var det när konceptet lanserades i Sverige 1920. SVT:s reporter Max Schüllerqvist åkte till Uppsala för att hylla sin mamma Tina Jobs enligt de 100 år gamla principerna..

SVT - 7 timmar sedan

Nattens nyheter: 31 maj

SVT - 15 timmar sedan

Här testas vårdpersonalen för antikroppar

– Nu sticker det till. Blodprovet som tas ska visa om sjuksköterskan Rosanna Svensson har antikroppar mot coronaviruset..

SVT - 19 timmar sedan

Svensk journalist träffades av gummikula när polis sköt under demonstrationer i Minneapolis

Expressens USA-korrespondent Nina Svanberg träffades av en gummikula när polisen sköt mot journalister och demonstranter i Minneapolis natten till lördagen. – Jag föll ihop när det hände. Sen kom tårgasen som gör att man tappar orienteringen, säger hon..

SVT - 20 timmar sedan

SMHI varnar: Risk för skogs- och gräsbränder i stora delar av landet

Det är risk för skogsbrand i 25 distrikt uppger SMHI på lördagseftermiddagen. Läget kan dessutom förvärras på söndagen. – Det kommer att vara ganska blåsigt de närmaste dagarna och främst på söndag, säger SVT:s meterolog Tora Tomasdottir..

SVT - Igår: 14:10

Annandag pingst togs bort som röd dag – därför upprörde beslutet

En kristen högtid som inspirerade till poesi. När annandag pingst fick lämna plats för nationaldagen som röd dag var inte alla nöjda. Men varför?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.