Expressen > Sport

Wednesday, 03 June, 01:55

Expressen - 22 maj 20 kl. 11:52

Det krävs krafttag för travsportens framtidRollen som travtränaren blir allt svårare för varje år – ibland känns den övermäktig.Det krävs krafttag för sportens framtid..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det krävs, krafttagför , travsportens, framtid
GöteborgsPosten - 21 sep 13 kl. 06:00

Travsportens framtid står på spel

Regeringen driver en arbetslöshetslinje för hästnäringen med nuvarande spelpolitik. Nu måste vi få rimliga förutsättningar för en livskraftig framtid, skriver Björn Goop, travtränare..

YLE - 26 aug 13 kl. 12:45

Vasatravens framtid tas upp i september

Vasatravets framtid skall diskuteras på möte i september. Svenska Österbottens hästavelsförbund kallar då till ett möte där hästägare, funktionärer och SÖH:s styrelse diskuterar om man ska fortsätta med travtävlingar i Vasa eller om det är dags att lägga ner. I väntan på ett beslut gäller ändå att Vasa är med och planerar tävlingskalendern 2014.

Barometern - 03 sep 14 kl. 07:45

Barnens framtid viktigaste valfrågan

"Idag läcker bekämpningsmedel ut i vårt dricksvatten, och lämnar giftrester i mat och frukt som serveras våra barn. Vi måste agera!" Vi har två stora utmaningar att ta oss an för att säkra våra barns och barnbarns framtid.

Skånskan - 13 sep 19 kl. 05:30

Krafttag mot hedersförtryck

De senaste åren har hundratals barn förts ut ur landet för att giftas bort mot sin vilja. Det är bara toppen av ett isberg. I Sverige lever hundratusentals unga under hedersförtryck.

DN - 21 dec 18 kl. 05:30

Bandyns framtid i fara: ”Vi måste vidta åtgärder”

Å ena sidan: Annandagsbandy och publikfest nästa vecka. Å andra sidan: Föreningar som blöder ekonomiskt.  Efter år av krisrubriker tar Svenska bandyförbundet i vinter ett krafttag kring elitklubbarnas ekonomiska situation.

Expressen - 23 aug 16 kl. 16:31

"Kanske möter man travsportens Zlatan"

– Kanske möter man travsportens Zlatan här? Så säger Åmålstravets chef Iia Abenius efter att ha anordnat en prova på-dag på travet som en del i stadens integrationsprojekt. Nu hoppas hon på fler aktiviteter i framtiden..

Alingsås tidning - 27 maj 11 kl. 11:05

Dinkytowns framtid i Alingsås är osäker 

ALINGSÅS:  Dinkytown rundade av vårens program med en uppskattad spelning av Kristofer Åström på Farmor Klang. Men ska kulturcirkusen återvända till Alingsås framöver krävs krafttag, menar grundare Kristoffer Hedberg..

Nya Wermlands Tidningen - 30 sep 15 kl. 06:01

Krafttag behövs i Syrien

Katastrof. Syriens diktator måste bort. Frågan är bara när och hur detta ska ske.

Regeringen - 20 dec 17 kl. 17:16

Barnets och ungdomens reform – Förslag för en hållbar framtid

Det behövs fortsatta krafttag både lokalt och nationellt. Det är några av iakttagelserna regeringens nationella samordnare Cecilia Grefve gör i den slutrapport hon den 15 december lämnade till statsrådet Åsa Regnér. Samordnarens huvudförslag är en reform för att på lång sikt förändra den sociala barn- och ungdomsvården..

Länstidningen i Jämtland - 13 sep 18 kl. 15:43

Underskott på 8,5 miljoner - Krokom tar nu krafttag för att nå ekonomisk balans

Krokom står inför en tuff ekonomisk framtid. De tilläggsanslag som beviljades i våras räcker....

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Barcelona är överens med sin drömvärvning

Närmar sig miljardvärderade anfallaren Lautaro Martinez.

Expressen - 4 timmar sedan

Efter debuten – kan välja annat landslag

Anel Ahmedhodzic debuterade i det svenska A-landslaget för bara några månader sedan.Nu uppges Bosnien rycka i honom för att han ska välja deras landslag i framtiden.– Det är ett av de svåraste besluten man kan ta, säger 21-årige Ahmedhodzic till Fotbollskanalen..

Expressen - 4 timmar sedan

Abramovich planerar enorm övergångsräd

Chelsea-ägarens stora planer • Jättenamnen på listan.

Expressen - 5 timmar sedan

Succéstart efter det kontroversiella bytet

Det har blivit succé direkt för Ninjas in Pyjamas med nye lagkaptenen Hampus.Mot världsstjärnorna i Team Vitality så var det däremot Nawwk som imponerade mest av alla – men svensklaget fick till slut nöja sig med oavgjort.”Grym comeback på vår CT-sida”, skriver han själv på Twitter efter matchen..

Expressen - 5 timmar sedan

Tar avstånd från sin pappa – efter videon

Hur skulle du reagera om det hade läckt ut en video av din pappa när han bryter mot lagen samtidigt som han hånar din gamla klubb? Fotbollsspelaren Maximilian Meyer fick svara på den frågan i skarpt läge. .

Expressen - 6 timmar sedan

Duplantis rival fast för doping

Cole Walsh, 24, har blivit dopningsavstängd i tre månader efter att ha testats positivt för substansen carboxy-THC som är huvudingrediensen i cannabis.Den amerikanske stavhopparen skyller dock problemet på choklad.”Jag har växt som person genom den här erfarenheten”, skriver han på sin Instagram..

Expressen - 6 timmar sedan

Så här spelas de första allsvenska matcherna

Nu är det bara att vänta på att det ska sparka igång. Svensk Elitfotboll har fastställt datum och tid för de inledande omgångarna av allsvenskan. Allting börjar med Sirius – Djurgården den 14 juni klockan 12.

Expressen - 7 timmar sedan

Misstankarna efter Propulsions seger

Propulsion och tränaren Daniel Redén hyllades stort efter segern i Elitloppet i söndags.Men nu skriver norska facktidningen Trav og Galopp-nytt att det finns frågetecken runt den svenska stjärnhästen.Enligt tidningen som hänvisar till officiella uppgifter i Kanada ska Propulsion ha blivit nervsnittad innan flytten till Sverige – vilket är förbjudet enligt Svenska ridsportsförbundet.

Expressen - 8 timmar sedan

”Det är obehagligt – jag ger telefonen till mamma”

Fotbollstalangen Emilie Lein, 17, har över två miljoner följare i sociala medier.Och det är påfrestande.– Jag tycker det är obehagligt, så jag gett telefonen till mamma, säger Lein till norska TV2..

Expressen - 8 timmar sedan

Brevet till älskarinnan har sålts på auktion

Michael Jordan kontrollerade bilden av sig själv i dokumentären ”The Last Dance”. Men basketlegendaren kan inte påverka att ett brev – som han skrev till älskarinnan Amy Hunter – nu sprids efter att ha sålts på auktion. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.