Dagens Media > Ekonomi

Friday, 05 June, 17:23

Dagens Media - 22 maj 20 kl. 11:45

Så ska Liseberg nå barnfamiljerna under coronakrisenFajten om barnfamiljerna kan börja. Coronakrisen gör 2020 till ett speciellt år för alla resmål i Sverige – men Liseberg tänker inte spara på krutet..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Liseberg, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , Liseberg, , barnfamiljernaunder , coronakrisen
News55 - 04 mar 20 kl. 11:04

Här är Lisebergs satsning för att få bort köerna

När Liseberg öppnar i april är det premiär för en ny åkattraktion. Den heter Underlandet och tar besökarna med på en åktur i Lisebergskaninernas värld under jord. Det är den största och dyraste åkattraktionen i Lisebergs historia för barnfamiljer.

GöteborgsPosten - 17 feb 16 kl. 14:52

Här är Lisebergs nya attraktioner

En stor lekplats, en viktoriansk trädgård och en karusell i två våningar.Årets nyheter på Liseberg ska främst tilltala barnfamiljerna - och blir gratis.- Det är vårt sätt att ge något tillbaka till göteborgarna, säger Lisebergs vd Andreas Andersen..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 30 minuter sedan

Sydsvenskans ledarskribent omplaceras efter kritiserad tweet

Sydsvenskans ledarskribent Mats Skogkärs kritiserade agerande på Twitter gör att han nu omplaceras..

Dagens Media - 1 timme sedan

Veckans viktigaste branschnyheter

Expressens USA-korrespondent skjuten av polis, streamingjättar tar ställning i #blacklivesmatter och coronaviruset tvingar Expedition Robinson till Sverige. Här samlar vi veckans viktigaste artiklar..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Omni Ekonomi blir premiumtjänst: ”Vi vidgar vår affärsmodell mot användarintäkter”

Inom kort börjar Omni Ekonomi återpublicera fördjupande ekonomiinnehåll från flera stora affärsmedier. Samtidigt görs tjänsten om till en betalprodukt. Chefredaktören Markus Gustafsson räknar med omgörningen ska leda till betydande intäkter..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Discovery vill få Allsvenskan billigare

Värdet på de allsvenska matcherna har gått ned i och med att de kommer att spelas utan publik, rapporterar Dagens Nyheter. Mot den bakgrunden förhandlar tv-bolaget Discovery nu med Svensk elitfotboll om priset..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Cilla Benkö: Journalistattackerna i USA visar att ord kan vara livsfarliga

Samtidigt som demonstrationerna mot polisvåld och rasism sveper över USA kommer oroväckande rapporter om att journalister utsätts för våldsamma angrepp från både polis och demonstranter. Grogrund är en upphettad retorik där medier gång på gång pekas ut som fiender..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Branschen skriver till kulturministern om stöd

Ge de 500 miljonerna i mediestöd direkt till journalistiken. Det kräver de stora medieföretagen i en skrivelse till kulturministern. Däremot säger de nej till stöd för annonsbortfall..

Dagens Media - 6 timmar sedan

De blir nya chefredaktörer för Mittmedias Hälsingetitlar

Söderhamns-Kuriren och Ljusnan får nya chefredaktörer i Mattias Guander och Tomas Froms. De två tillträder snarast möjligt..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Isabella Löwengrips mamma anmäler Sveriges Radio

Isabella Löwengrips mamma anmäler SR till Granskningsnämnden efter Söndagsintervjun i P1..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Facebook inför märkning för statskontrollerade medier

Nu rullas en särskild märkning ut på Facebook, som tydliggör om innehållet kommer från en publicist som är statskontrollerad..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Sveriges Annonsörer: ”Vi jobbar med effektfrågan på ett felaktigt sätt i dag”

Effektfrågan är den viktigaste och mest utmanande frågan för Sveriges Annonsörers medlemmar, enligt vd:n Hanna Riberdahl: ”Det kommer att krävas att vi jobbar på bred front”. Därför lanseras nu ”Effektinitiativet”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.