Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 06 June, 06:18

Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 11:30

Läsartext: Behåll bidrag för jobb inom gröna näringar!Incitamenten för att arbeta måste öka generellt och inom de gröna näringarna speciellt. Just nu måste vi vara extra kreativa och agera snabbt för att få arbetskraft till grönsaks/fruktodlingar och skogsplantering. Det är bråttom, skriver Catharina Hagen, fd rekryterare i Önnestad..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Catharina Hagen, Önnestad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läsartext, Behåll, bidragför , jobbinom , gröna, näringar
Expressen - 07 jul 12 kl. 00:05

Gruvarbetare slåss för att behålla sina jobb

Med hemgjorda raketgevär slåss de spanska gruvarbetarna för att behålla sina jobb. Enligt AFP skadades två poliser och sex gruvarbetare greps på fredagen. Protesterna har pågått i veckor..

Expressen - 15 maj 15 kl. 06:12

Mårts: "Ska försöka behålla mitt jobb"

OSTRAVA.Förbundskapten Pär Mårts har kontrakt över 2016 - men inser att han kan få svårt att sitta kvar efter VM-missen. - Jag ska försöka behålla mitt jobb.

UNT - 04 apr 16 kl. 21:10

Den hårt kritiserade psykiatriläkaren Ola Gefvert får behålla sitt jobb

Den kritiserade psykiatriläkaren Ola Gefvert får behålla sitt jobb, trots återkommande anmälningar..

Västerbottens Folkblad - 23 maj 18 kl. 10:58

”Han borde fokusera på att behålla sitt jobb”

Fyra månader kvar till superligapremiär. Då har det uppstått ett ordkrig mellan Urban Karlsson och nye Storvretatränaren Andreas Harnesk. – Han borde fokusera på att behålla sitt jobb i Storvreta, säger Urban Karlsson till Innebandymagazinet.

GöteborgsPosten - 19 feb 19 kl. 19:54

Suchitra Holgersson får behålla sitt jobb – trots forskningsfusk

Eva Wiberg, rektor på Göteborgs universitet, ville sparka professorn Suchitra Holgersson efter omfattande forskningsfusk. Men Statens ansvarsnämnd har nu beslutat att hon får behålla sitt jobb.
– Jag kan säga att jag har svårt att känna förtroende för vederbörande, säger rektorn Eva Wiberg..

YA - 19 maj 17 kl. 00:01

Vi behöver riktiga jobb – inga ”hittepå-jobb”

Under Alliansens år tillkom över 340 000 riktiga jobb, till stor del tack vare lägre kostnader för företagen att anställa. Dessutom sänktes skatten för vanliga inkomstlägen med ungefär 2000 kr per månad, för att göra det mer lönsamt att jobba och mindre intressant att få bidrag..

Kristianstadsbladet - 29 apr 20 kl. 11:30

Läsartext: Välfärd & jobb är våra slagord på första maj

Socialdemokratin absolut viktigaste mål är full sysselsättning. Ingen ung utan jobb efter krisen är SSU klasskamp Kristianstad viktigaste budskap på årets första maj. Något vi har lärt oss av covid-19-krisen är att sammanhållning och solidaritet är viktiga ledord som vi Socialdemokrater alltid stått upp för, men de är viktigare än någonsin nu.

SmålandsPosten - 15 jan 14 kl. 06:18

Kronoberg behöver fler jobb ? inte sänkta skatter

Nu behövs en ekonomisk politik för full sysselsättning. Den höga arbetslös­heten måste pressas tillbaka. Ett samhälle där alla som kan arbetar efter sin förmåga och sina förutsättningar, skapar förutsättningar för ett gott samhälle, skriver Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO och Annelie Nordström, ordförande Kommunal.

BT - 23 mar 14 kl. 07:33

Ungdomar behöver riktiga jobb

Genom att tredubbla arbetsgivaravgiften för unga och fördubbla restaurangmomsen, går Socialdemokraterna till val på att pressa igen dörren till arbetsmarknaden för ungdomarna, menar Moderaterna. Jobb skapas i företag och inte av politiker. Det faktumet förbiser Stefan Löfven och Socialdemokraterna när man presenterar de förslag man menar ska ge EU:s lägsta arbetslöshet inom fem år.

Skånskan - 17 okt 19 kl. 05:00

Unga får vänta länge på hjälp och fler behöver bidrag

Sjöbo Det tar lång tid att få hjälp av elevhälsan, omsättningen bland socialsekreterare är hög och leder till att handläggningstiderna inte håller sig inom lagkraven, lokalkostnaderna är för höga inom skolan. Dessutom finns det tillitsbrister mellan politiker och tjänstemän.
Det visar en extern granskning av familjenämnden.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - Igår: 16:12

Börsrekord i coronakrisen

Kristianstadsbladet - Igår: 16:15

Gotland hoppas på turister – skickar hem sjuka

Gotlands näringsliv drar en lättnadens suck efter regeringens besked om inrikes resor. Men sjukvården oroas för vad konsekvenserna kan bli..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:19

Positiva besked från Milan om Zlatan

Kristianstadsbladet - Igår: 16:23

Diego Costa dömd för skattebrott

Kristianstadsbladet - Igår: 15:59

Försökte köra på sitt offer – döms till fängelse

En 21-årig man döms till fängelse för att ha misshandlat och försökt köra på två personer med bil vid länsstyrelsen i mars. .

Kristianstadsbladet - Igår: 16:02

Så slår coronakrisen mot nordöstra Skåne

Hotell, restauranger och resebyråer hör till de branscher som drabbats hårdast av coronapandemin. Det visar en ny konjunkturrapport. Utvecklingen oroar lokala företag i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - Igår: 16:03

Så lyckas du få en fin grönyta i trädgården

− Det finns inga genvägar, och man blir inte av med precis allt ogräs, säger Marie Åkesson Meijer på Solhaga Garden i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:05

Hagen vill inte längre samarbeta i utredning

Kristianstadsbladet - Igår: 15:12

Lufthansa: Nio av tio flyg i gång i september

Kristianstadsbladet - Igår: 15:19

Demonstrationen kan få konsekvenser i sommar

Tusentals människor samlades på Sergels Torg i Stockholm för en demonstration, trots att som mest 50 personer får samlas på grund av coronapandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.