Världen Idag > Nyheter

Friday, 29 May, 08:21

Världen Idag - 22 maj 20 kl. 11:30

Hilma fick sin hörsel heladSom 12-åring fick Hilma Alsäter problem med hörseln på sitt högra öra. Men efter förbön vid ett möte i Gränna blev hon helad. – Jag har utvecklats så mycket som person tack vare att jag fick en relation med Gud, berättar hon..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Hilma Alsäter, Gränna, Gud

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hilmafick sin , hörsel, helad

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 1 timme sedan

Frågesport ska väcka ungas bibelintresse

Bibeln står i fokus i frågesportstävlingen ”Bible Tournament” som kommer sändas av TBN Nordic under årets Nyhemsvecka. Med den live-sända tävlingen vill arrangörerna för Nyhem Ung engagera ett stort antal ungdomar under sommarens konferens..

Världen Idag - 8 timmar sedan

Hur kan jag sluta vara ”den duktiga flickan”?

Jag har alltid varit extremt högpresterande och har väldigt höga krav på mig. Jag skulle nog säga att jag är den typiska ”duktiga flickan”. Blir ledsen när jag gör fel.

Världen Idag - 8 timmar sedan

Från en stund av nattvardsfirande på ett kafé i östra Turkiet

En solig men kall dag sitter jag tillsammans med ett fåtal personer i den stad som vi bett så många böner för det senaste året. Det är jag, min man, vår turkiske vän och pastor samt två unga troende män som träffas. För att kunna prata öppet och ostört om vår dröm om att få plantera en församling i denna stad har vi hyrt ett litet rum under några timmar på ett kafé.

Världen Idag - 8 timmar sedan

Som ung präst visste jag egentligen väldigt lite om den helige Ande.

Jag är rädd, väldigt rädd, för att inte vara beroende av den helige Ande. När man som jag varit präst i över femtio år och ”kan” ritualerna och ordningarna så kan man inbilla sig att man klarar sig utan den helige Ande. Det går ju ändå.

Världen Idag - 15 timmar sedan

SVT sågas efter besked om könskrav i Mello

Alla Melodifestivalbidrag som skrivs av mer än en person kommer år 2022 behöva ha minst en kvinnlig kompositör eller textförfattare. Förslaget möter svidande kritik. ”Melodifestivalen är kidnappad av extremfeminister”, menar psykiatern David Eberhard..

Världen Idag - 16 timmar sedan

Inställda konferenser – siktar mot nästa år

Efter 133 somrar i rad har coronapandemin tvingat Torpkonferensen till ett uppehåll. – Inte roligt, men helt nödvändigt, kommenterar Torps projektledare Christer Aadland beslutet. Bilden av jord i ett års träda för att vetekornet ska kunna bära rik frukt har fördjupats hos arrangören.

Världen Idag - 16 timmar sedan

Livets ord bjuder på fullskalig konferens i online-version

Europakonferensen blir annorlunda i år. Men den kommer att bli av – online. – Vi gör den som en rejäl, laddad sommarkonferens men i online-version, säger Livets ords pastor Joakim Lundqvist.

Världen Idag - 16 timmar sedan

Mirakelkonferensen görs digitalt och kanske på plats

Församlingen Arken i Kungsängen kommer i år att arrangera sin årliga konferens under perioden 11–19 juli. Man hoppas kunna välkomna besökare på plats i kyrkans lokaler, men avvaktar utvecklingen vad gäller begränsning av folksamlingar. Oavsett vilket så kommer Arken, liksom tidigare år, sända konferensmötena online via sin hemsida.

Världen Idag - 16 timmar sedan

Nyhem tänker nytt i sommar

Covid-19 har satt stopp för såväl gemenskap under tallarna som midsommaraftonens inplanerade konsert med den berömde amerikanske sångaren Michael W Smith. Men, pingströrelsens årliga sommarkonferens – i år planerad till den 12–21 juni – utlovar ett spännande program ändå. På ett nytt och coronasäkert sätt.

Världen Idag - 16 timmar sedan

Oasrörelsen planerar för ”en oförglömlig vecka – ändå”

Småländska Ljungby skulle för andra året i rad varit skådeplats för Oasrörelsens sommarmöte. Den tilltänkta folkfesten uteblir, men Oasrörelsen erbjuder ett omfattande sommarprogram och lovar att vecka 30 kommer att bli ”en oförglömlig Oasvecka ändå”. I en tid präglad av pandemin har Oasrörelsen under våren satsat på digitala program från måndag till fredag, en satsning man fortsätter i sommar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.