Barometern > Nyheter

Monday, 25 May, 19:11

Barometern - 22 maj 20 kl. 11:09

Öland: Man stoppades av polis – misstänks för narkotikabrottUnder onsdagskvällen stoppade en polispatrull en förare i Glömminge för en kontroll. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Glömminge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÖlandMan , stoppadesav , polismisstänks för , narkotikabrott
Barometern - 15 jul 18 kl. 14:22

Öland: Många narkotikabrott på festivalen

Under lördagskvällen och natten mot söndagen rapporterades ett 40-tal narkotikabrott från Öland Roots. Totalt ser anmälningarna ut i att ha landat i ungefär 140 stycken, varav merparten rör sig om eget bruk..

Barometern - 13 jul 19 kl. 04:58

Öland Roots: 33 narkotikabrott under tredje festivaldygnet

Tidigt på lördagsmorgonen rapporterar polisen att man under det tredje festivaldygnet på Öland Roots hanterat 33 fall av narkotikabrott..

Barometern - 14 jul 19 kl. 05:28

Öland Roots: 29 narkotikabrott fjärde festivaldygnet

Tidigt på söndagsmorgonen rapporterar polisen om totalt 29 narkotikabrott under Öland Roots sista festivaldygn..

Barometern - 12 jul 19 kl. 04:53

Öland Roots: 39 narkotikabrott andra dagen – man misstänks försökt sälja

En man i 35-årsåldern misstänks ha haft narkotika på festivalen Öland Roots med syftet att sälja..

BT - 12 nov 19 kl. 09:35

Borås: Stoppades med 30 gram kokain in kalsongerna – döms

En 24-åring från Småland stoppades av polis med drygt 30 gram kokain i kalsongerna. Mannen döms nu för narkotikabrott till tio månaders fängelse..

Expressen - 11 feb 16 kl. 07:38

Bil med misstänkt stöldgods stoppades

En bil som synts vid ett antal brott på Öland stoppades av polis på länsväg 136 natten mot torsdag. De två män som färdades i bilen greps och anhölls under morgonen, misstänka för stöld och förberedelse till stöld..

Expressen - 09 okt 15 kl. 23:51

Massiv poliskontroll – hundratal stoppades

Polisen stoppade flödet på E6 – och kontrollerade 880 fordon på vägen. Fem rattfyllerister stoppades, tretton narkotikabrott uppdagades och tre blev av med sitt körkort på plats. – Denna typ av kontroll är effektiv, säger Krister Adolfsson, insatschef för polisen i Halland i ett pressmeddelande..

UNT - 09 nov 14 kl. 11:52

Bensintjuvar stoppades med spikmatta

Efter en biljakt i hög fart på E4 genom Småland stoppades vid niotiden bensintjuvar med en spikmatta vid Laganrasten norr om Ljungby..

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 14 kl. 11:55

Bensintjuvar stoppades med spikmatta

Efter en biljakt i höga farter på E4 genom Småland stoppades på söndagsförmiddagen tre bensintjuvar med en spikmatta vid ett rastställe norr om Ljungby. Trion smet från bensinnotan efter att ha tankat sin bil på en mack söder om Jönköping, men en polispatrull tog upp förföljandet på E4:n söderut. Samtidigt kontaktades polisen i Kronobergs län som stod beredd med spikmattan då det jagade fordonet nådde Laganrasten..

BT - 09 nov 14 kl. 11:52

Bensintjuvar stoppades med spikmatta

Efter en biljakt i höga farter på E4 genom Småland stoppades på söndagsförmiddagen tre bensintjuvar med en spikmatta vid ett rastställe norr om Ljungby. Trion smet från bensinnotan efter att ha tankat sin bil på en mack söder om Jönköping, men en polispatrull tog upp förföljandet på E4:n söderut. Samtidigt kontaktades polisen i Kronobergs län som stod beredd med spikmattan då det jagade fordonet nådde Laganrasten.

BT - 09 nov 14 kl. 12:31

Bensintjuvar stoppades med spikmatta

Efter en biljakt i höga farter på E4 genom Småland stoppades på söndagsförmiddagen tre bensintjuvar Polisen fick stopp på dem med en spikmatta vid ett rastställe norr om Ljungby. Trion smet från bensinnotan efter att ha tankat sin bil på en mack söder om Jönköping, men en polispatrull tog upp förföljandet på E4:n söderut. Samtidigt kontaktades polisen i Kronobergs län som stod beredd med spikmattan då det jagade fordonet nådde Laganrasten.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Regeringens kandidat vann valet i Burundi

Barometern - 15 minuter sedan

WHO pausar test av malariamedicin mot corona

Barometern - 15 minuter sedan

De bygger besöksskärmar till äldreboenden

Det ska bli lättare för anhöriga att besöka Mörbylånga kommuns äldreboenden på ett säkert sätt. Arbetsmarknadsenheten tillverkar stora skydd för att undvika spridning av coronasmitta till äldre..

Barometern - 15 minuter sedan

9 423 anställda tvingas korttidsarbeta i Kalmar län

I början av maj hade 6 300 anställda i länet fått arbetstiden minskad på grund av den ekonomiska krisen. Tre veckor senare har den siffran ökat med över tre tusen personer..

Barometern - 10 minuter sedan

Larm om båtolycka – rök i gästhamnen

Barometern - 45 minuter sedan

Rederiet Göta kanal ställer in kryssningar

Barometern - 30 minuter sedan

Fransson ska förklara dopningen: "Tufft läge"

Dopingkommissionen yrkar på fyra års avstängning. Nu är det upp till dopingnämnden att fastställa domen för brottaren Jenny Fransson..

Barometern - 1 timme sedan

Svenskarna förflyttar sig mer – "massiv ökning"

Sedan ett par veckor tillbaka har svenskarna i allt högre grad börjat vara ute och röra på sig i samhället igen – och den uppåtgående trenden fortsätter. Rörligheten har ökat i stora delar i landet, samtidigt var folk försiktigare jämfört med Kristi himmelsfärdshelgen i fjol..

Barometern - 1 timme sedan

Halv miljard i coronastöd till Kalmar län - räcker inte

572 010 073 kronor. Det är den totala summan som region och kommuner i länet hittills har fått i statligt coronastöd. ”Det är väldigt bra, men de pengarna räcker inte” säger Christina Davidson (C), kommunalråd i Nybro..

Barometern - 1 timme sedan

Personal på äldreboende larmar om smittorisk vid besök av anhöriga

Plexiglas eller säkra träffpunkter är lösningar för att anhöriga ska kunna träffa närstående på äldreboenden utan smittorisk av covid-19. I Nybro har man valt en annan linje, att umgås fritt utomhus med social distans. Nu larmar personal om att det fungerar dåligt och är oroliga för att anhöriga ska smitta boende..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.