Barometern > Nyheter

Friday, 05 June, 01:53

Barometern - 22 maj 20 kl. 11:15

Länsmuseets pengar slut i höst: ”Använt alla statliga paket”Om inget händer är Kalmar läns museums pengar slut i höst. Det menar styrelseordförande Jonas Hellberg, som också är ordförande i Länsmuseernas samarbetsråd. Nu vill han att både staten och regionen tar fram ett stödpaket. – Länsmuseerna hade en tuff ekonomi i hela landet redan innan, sedan kom pandemin ovanpå det..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar, Jonas Hellberg, Länsmuseernas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länsmuseets, pengar, sluti , höst, Använtalla , statliga, paket
Cornucopia - 08 jun 18 kl. 09:21

Tobin Properties pengar slut om en månad

Den så kallade bostadsutvecklaren Tobin Properties pengar är slut den 6:e juli framgick igår av ett pressmeddelande. Man vill nu genomföra en nyemission samt ordna lån via bankfinansiering för att kunna finansiera fortsatt verksamhet.
Veckochart Tobin Properties sedan börsintroduktionen 2016.

HBL - 09 jan 13 kl. 06:14

BPC: Amerikanska statens pengar slut i februari

Den federala statens möjligheter att finansiera USA:s utgifter tar slut redan i mitten av nästa månad. Det betyder att USA:s politiker måste kunna enas om en höjning av lånetaket klart tidigare än vad som uppskattats. Forskningsinstitutet Bipartisan Policy Center har räknat ut att den federala statens pengar tar slut i mitten av februari och att staten efter det tvingas lämna 40 procent av sina utgifter obetalda.

BT - 04 feb 12 kl. 15:04

Greklands pengar slut om en vecka

Greklands makthavare försäkrade i dag ännu en gång att de kommer allt närmare uppgörelser med såväl privata långivare som EU. Men om en vecka bedöms landets lånade pengar vara slut.
- Efter tolv timmars förhandlande, har vi löst mycket men avgörande frågor är fortfarande öppna, sade finansminister Evangelos Venizelos i morse.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Pengar slut till järnvägen

Trots regeringens extraanslag så är årets pengar för järnvägsunderhåll på 1,8 miljarder redan slut..

Sydsvenskan - 08 feb 13 kl. 06:30

Djurparkens pengar slut i mars

Skånes förmögna personer strör inte pengar över den hotade djurparken.
Landshövdingen har bara fått ihop 200?000 kronor.

Alliansfritt Sverige - 22 okt 13 kl. 11:42

Pengar slut i fas 3 ? minister och myndighet skyller på varandra

Dagens Arena rapporterade i förra veckan att pengarna för utbildning inom fas 3, jobb och utvecklingsgarantin, nu är slut. Det blir alltså ingen mer utbildning förrän januari, trots att det är över två månader dit. Hur kommer då det sig?

DI - 27 apr 15 kl. 18:20

Kärntens pengar slut i juni

Den österrikiska delstaten Kärnten uppges be staten om hjälp. Annars tar pengarna slut i juni. Det rapporterar Reuters..

SVT - 28 jul 11 kl. 07:46

Fem dagar innan pengarna tar slut i USA

Om fem dagar tar USA:s pengar slut och man riskerar en ekonomisk kris om man inte lyckas enas om att öka möjligheterna för landet att låna pengar. Trots det fortsätter dom mest extrema republikanerna att lägga fram förslag som är omöjliga acceptera för demokraterna..

E24 - 29 apr 15 kl. 06:07

Nu är miljöbilspotten på väg att ta slut – igen

Det är på väg att hända igen. Budgeten för den så kallade supermiljöbilspremien kan spräckas långt innan året är slut. Redan nu är mer än hälften av årets pengar slut, enligt Bil Swedens beräkningar.

Sydsvenskan - 10 sep 13 kl. 06:30

MSO:s vd: Vi måste få mer pengar

Malmö Symfoniorkester befinner sig i ekonomisk kris. Om ingenting görs tar bolagets sparade pengar slut nästa år och MSO riskerar likvidation..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Miljoner i borgen för poliserna

Barometern - 30 minuter sedan

Hotade hackspettar häckade

Barometern - 1 timme sedan

Skogsbrand utanför Alvesta

Barometern - 2 timmar sedan

Meghan hyllar George Floyd

Barometern - 2 timmar sedan

BILDEXTRA: Här anfaller måsarna – mitt i Borås

En fiskmåsunge har fallit ur boet. Då anfaller föräldrarna boende och förbipasserande på Nygatan. ”Jag var tvungen att hämta ett paraply när jag skulle gå ut”, säger Conny Klefberg, som bor i en av de intilliggande fastigheterna..

Barometern - 3 timmar sedan

Flerfamiljshus i Orrefors utrymt efter brand

Ett flerfamiljshus i Orrefors har utrymts efter en brand på torsdagskvällen..

Barometern - 4 timmar sedan

Så blir NHL:s slutspelsupplägg

Bäst av fem matcher i kvalomgången, därefter bäst av sju i första omgången, kvartsfinal, semifinal och final. Så ser slutspelsupplägget ut i NHL i sommar om ligan kan återupptas efter coronapandemin..

Barometern - 4 timmar sedan

Merkel fördömer "mordet" på George Floyd

Tysklands förbundskansler Angela Merkel sällar sig till de världsledare som fördömer omständigheterna kring hur den svarte amerikanen George Floyd miste sitt liv i samband med ett polisingripande för tio dagar sedan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.