Sydsvenskan > Sport

Thursday, 04 June, 10:34

Sydsvenskan - 22 maj 20 kl. 11:10

Friluftsbaden kommer att öppna – annat läggs på isSvedala kommun försöker hitta nya vägar att ordna aktiviteter utan folksamlingar..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friluftsbadenkommer att , öppnaannat , läggspå is
YLE - 18 apr 19 kl. 15:55

Sparkraven i Vasa drabbar småbarnspedagogiken: Öppna daghem läggs ner och slås ihop

Vasa stads pågående sparprogram syns nu inom den öppna dagvården. Gustavsborgs öppna daghem på Kasernområdet stängs och verksamheten flyttar. Det finskspråkiga öppna daghemmet Kuningattarenpolun avoin päiväkoti vid Drottningstigen läggs ned helt och hållet..

SmålandsPosten - 17 jun 14 kl. 06:11

Öppna kanalen förlorade upphandling

Växjö kommun köpte tjänster av Öppna kanalen för stora summor, utan upphandling Nu är upphandlingen genomförd och Öppna kanalen förlorade kontraktet. Men de överklagar beslutet. Öppna kanalen producerar och sänder bland annat alla sammanträden med kommunfullmäktige.

YLE - 14 jun 17 kl. 12:10

"Också österbottnisk polis håller ögonen extra öppna"

Att Skyddspolisen gör bedömningen att terrorhotet mot Finland har ökat innebär knappt några ändrade rutiner för polisen i Österbotten. Men visst ska polisen hålla ögonen extra öppna och vara synlig ute i samhället, säger överkommissarie Jari Neulaniemi. - Det här är på sätt och vis väntat med tanke på världsläget och läget i Europa, säger överkommissarie Jari Neulaniemi som även fungerar som stabschef vid polisinrättningen i Österbotten.

Trelleborgs Allehanda - 06 jul 14 kl. 07:30

Industriprogrammet läggs i malpåse

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Trots att Söderslättsgymnasiet förändrat sitt industriprogram för att ge högskolebehörighet, får det inga sökande. Programmet läggs nu i malpåse, på den elevmässigt krympande gymnasieskolan.
Att frisörprogrammet läggs på is är klart sedan tidigare.

Skånskan - 08 apr 19 kl. 17:48

Utredningen om LSS-rån läggs ner

Fränninge Utredningen om det nattliga rånet på LSS-boendet i Frännine läggs ner. Polisen har inte kunnat hitta någon misstänkt.Lotta Lindh, förundersökningsledare på polisen i Ystad, berättar att förhör har hållits men ingen misstänkt har gripits.

YLE - 06 sep 12 kl. 07:38

Flera fängelser läggs ner

Ett flertal fängelser kommer att läggas ner de närmaste åren, skriver tidningen Iisalmen Sanomat i dag. Brottspåföljdsverket och Senatsfastigheterna, som äger fängelserna, står bakom planerna. Det är fängelserna i Kervo, Pelso, Tavastehus och Pyhäselkä som läggs ner först.

Nerikes Allehanda - 02 okt 13 kl. 05:06

Vården behövs - Granhult läggs ändå ner

Hade det funnits en nyhetstidning med Bergslagsbyn Gammelbo som utgivningsort, så är det ingen tvekan om vilken nyhet som skulle toppa dessa dagar: Granhults behandlingshem läggs ner. Åtminstone enligt ett förslag som så ska behandlas av Statens institutionsstyrelse. Men det är inte att Gammelbo förlorar ett antal arbetsplatser som är det viktigaste.

BT - 02 okt 13 kl. 08:17

Terapiverksamhet läggs ner: "Katastrof för de äldre"

Den öppna terapiverksamheten på Svenljungas äldreboenden läggs ner. På så vis kan socialnämnden spara drygt 1 miljon kronor. ?

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 08:00

Planerna på ett gatukök läggs på is

Planerna på ett gatukök läggs på is. I stället öppnar Solnergången AB restaurang på golfklubben.
Planerna på att bygga ett gatukök strax intill Stationshuset i Knislinge har rört upp känslor hos många som bor eller har verksamhet i området.

Alingsås tidning - 15 dec 17 kl. 05:30

Utredning om grov mordbrand läggs ner

Den omfattande branden på Lärkvägen ser ut att bli olöst – polis lägger nu ner utredningen om grov mordbrand.
Det var en sen natt i oktober som det började brinna i en carport på Lärkvägen. Branden spred sig snabbt och totalt förstördes 17 bilar som stod parkerade i, och intill, den eldhärjade carporten.

GöteborgsPosten - 20 okt 19 kl. 08:07

Rånoffer knivhöggs i ryggen

En man blev under natten mot söndag rånad av tre personer i centrala Göteborg. Mannen knivhöggs i ryggen i samband med rånet.
– Han hade öppna sår på ryggen, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Mattis: Trump sår split mellan amerikaner

Flera personer i USA:s försvarsetablissemang vänder sig mot president Donald Trumps hantering av protesterna som skakat landet den senaste veckan. "Vi bevittnar nu följderna av tre år utan moget ledarskap", säger den tidigare försvarsministern Jim Matti.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kraftig inbromsning för norska oljeinvesteringar

Norges olje- och gasindustri ökar sina investeringar något i år jämfört med 2019. Men det blir inte alls lika mycket som det planerades för så sent som i februari. Och nästa år bromsas investeringarna till den lägsta nivån på tio år i coronakrisens spår.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Mildare konjunkturtapp i Skåne – trots allt

Ett dramatiskt förändrat konjunkturläge – ändå har Skåne klarat sig lindrigare undan coronakrisen är Stockholms respektive Västra Götalands län. Varsel, permitteringar och antalet nyanmälda arbetslösa har ökat mindre i Skåne jämfört med de andra storsta.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Minnesord om Gunnar Bergendal

Gunnar Bergendal har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 89 år..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

USA-polis: Måste ingripa när kollega gör fel

Chock, avsky och ilska. Kapten Zsakhiem James vid Camdenpolisen i New Jersey i USA trodde inte sina ögon när han såg videon med det dödliga polisingripandet mot George Floyd. – Vi poliser tränas för att skydda liv – och att ingripa om en kollega gör fel.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Knivman fick skjuts – sedan kapade han bilen

En man i 25-årsåldern greps under natten i Västmanland misstänkt för rån, skriver polisen på sin hemsida. Enligt anmälan ska mannen under knivhot ha tvingat sig till en bil efter att först ha fått skjuts från Fagersta till Norberg i den. Tidigare under.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

"Danielsson har gjort ett digert arbete."

Det läggs mycket fokus på att värna och skydda demokratin..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Toivonen tackar för sig i Australien

Ola Toivonen lämnar Australien efter att ha spelat för Melbourne Victory i knappt två år. – Jag vill passa på och tacka er för de här två åren. Det har varit en fantastisk period för mig och min familj, säger Toivonen i ett meddelande till Victory-anhän.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Nederländerna portar svenskar i sommar

Svenskar och britter är inte välkomna när Nederländerna öppnar för turister igen den 15 juni..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Tysk mordmisstänkt i fallet Madeleine

En ny misstänkt – en 43-årig tysk – har dykt upp i fallet med den försvunna brittiska flickan Madeleine McCann. Hon är spårlöst borta efter en familjesemester i Portugal 2007. Treåringens försvinnande ledde till en omfattande polisinsats och flickans fö.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.