Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 28 May, 09:26

Dagens Media - 22 maj 20 kl. 11:00

UX-konsulterna: ”Design utan data är bara åsikter”Att faktiskt utforska och reda på mer data om användaren är en en bättre metod än att vänta med kundförståelse tills pengarna är spenderade, skriver Conversionistas UX-konsulter William Törnqvist och Niklas Fast..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Conversionistas UX, William Törnqvist, Niklas Fast

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UX-konsulterna, Designutan , dataär , bara, åsikter
DN - 09 feb 16 kl. 12:34

”Spektakulär design är bara för skyltfönster”


Årets hedersgäster på Möbelmässan älskar Sverige och tycker att skandinavisk design har mycket gemensamt med brittisk. Med influenser från frikyrkorörelsen shakers vill duon skapa hederliga möbler som inte åldras..

Dagensanalys.se - 13 nov 17 kl. 13:55

3 viktiga skäl varför du måste jobba med design i din webbutveckling

Här är en intervju med Joe Meersman som är Group Experience Director Analytics på IBM. Han berättar varför design är en av dina viktigaste ingredienser för att lyckas.  – Jag fick tillfället att prata med Joe Meersman som är ansvarig för analysavdelningen på IBM.

Dagensanalys.se - 05 apr 16 kl. 11:08

Facebook samlar data även via Oculus Rift

Den nya VR-tekniken spås av många vara nästa steg, inte bara när det kommer till spelandet, utan även inom sociala medier som Facebook. Nu visar det sig att den sociala medie-jätten samlar användardata även i denna virtuella verklighet. Facebook köpte den då crowdfundade Oculus Rift år 2012 för två miljarder amerikanska dollar.

Cornucopia - 26 jul 19 kl. 09:57

IT-konsulterna nere i lågkonjunktur

Enligt Konjunkturinstitutets barometerindikator ("Konjunkturbarometern") är sektorn IT-konsulter nere i lågkonjunktur. Detta rimma illa med tjatet om att det inte går att få tag på arbetskraft, som mest verkar handla om att det inte går att få tag på billig kvalificerad erfaren arbetskraft. Konjunkturhistorik nedan, även för tekniska konsulter och arkitekter, som har det ännu sämre.

Dagens PS - 03 dec 19 kl. 11:44

Biltest: Nya Renault Captur – design är inte allt

Aten, Grekland. Renaults lilla SUV har varit Europas bästsäljare inom segmentet och med ny design samt förbättrad teknik så lär den inte tappa den positionen. Det mesta är bättre men det finns några detaljer som kunde förbättras ytterligare när Renault lanserar en helt ny generation.

Dagens PS - 03 dec 19 kl. 11:44

Biltest: Nya Captur – design är inte allt

Aten, Grekland. Renaults lilla SUV har varit Europas bästsäljare inom segmentet och med ny design samt förbättrad teknik så lär den inte tappa den positionen. Det mesta är bättre men det finns några detaljer som kunde förbättras ytterligare när Renault lanserar en helt ny generation.

Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 19:39

Digital transformation handlar om att skapa den bästa kundupplevelsen genom att använda sig av data på ett smart och automatiserat sätt

Digital transformation har skapat ett digitalt kaos allt går snabbare och det är svårt att hänga med, men vi gillar när allt går snabbare och snabbare så det gäller att hänga med på resan in i en digital framtid. Därför behöver man smarta system som hjälper till att skapa en optimal kundresa. Live från PegaWorld Las Vegas 2018 morgonsession (i en annan tidsson).

DI - 25 apr 19 kl. 08:00

DigiPlex’s ground-breaking data centre wins international design awards

Oslo, Norway, 25 April 2019 -The Nordic leader for innovative, secure and sustainable data centres, has won two awards for pioneering sustainable architectural design from the 2019 MUSE Design Awards..

Kristianstadsbladet - 23 nov 11 kl. 21:41

S tycker konsulterna kör över fullmäktige

Foto: Bosse Nilsson
(S) tyckte att regiondirektören körde över regionfullmäktige när han anlitade konsulter för sex miljoner.
40 miljoner kronor ska sparas på den centrala administrationen och 60 miljoner kronor på att sjukhusens stöd och service som städning och matlagning ska övertas av Regionservice. Det föreslår femklövern inför budgetfullmäktige som hålls nästa vecka.

Cornucopia - 25 dec 19 kl. 14:31

Konjunkturen: Svag uppdragsvolym för IT-konsulterna

Vi önskar väl alla IT-konsulter bland bloggläsarna en riktigt god jul, genom att konstatera att enligt Konjunkturinstitutets konjunkturbarometer så ser det rätt trist ut för IT-konsulterna, men en svag uppdragsvolym och tydlig konjunkturnedgång. Läsare rapporterar att det idag inte är några problem att rekrytera IT-personal till fasta icke-konsultjobb, då många konsulter märker varthän det blåser och vill övervintra tryggare än på konsultbänken.
IT-konsulter: Uppdragsvolym nettotal säsongsrensat och utjämnatKonjunkturbarometern (KI) för IT-konsulterna ("Datakonsulter" enligt SNI) är tyster och pekar på en svagare konjunktur än medelvärdet, dvs lågkonjunktur.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Premiär för Top Gear – tillägnas Adam Alsing

Den bortgångne programledaren Adam Alsing hyllas i första säsongen av ”Top Gear Sverige”..

Dagens Media - 45 minuter sedan

Trump slår tillbaka mot Twitter

Kort efter Twitters faktagranskning av presidentens Twitterinlägg – Donald Trump skriver under order för att sätta dit sociala plattformar..

Dagens Media - 1 timme sedan

UM vinner Energizers globala uppdrag

Batteritillverkaren Energizer dumpar Wavemaker för UM globalt..

Dagens Media - 1 timme sedan

Sport, drama och reality nästa för Spotify

För tredje kvartalet i rad är Spotify den största podcastplatformen i Norden. Nästa steg är mer sportinnehåll, men även scriptad drama och kanske också reality. ”Om bara ett år tror jag att vi kommer att se en helt ny möjlighet och situation för podcasts”, säger Spotifys innehållschef Johan Seidefors..

Dagens Media - 16 timmar sedan

HBO Max om lanseringen under corona

Mitt under rådande coronapandemi har HBO Max lanserats. I en intervju med CNN ger Warner Media-chefen sin syn på att sjösätta tjänsten under coronakrisen..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Appelberg varslar sju personer: ”Det är så klart supertråkigt”

Eftersom Appelbergs kunder bromsar in till följd av coronautbrottet tvingas contentbyrån nu till besparingar. ”Vi har varit tvungna att anpassa vår organisations storlek”, säger vd:n Elin Sahlström..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Här är Olov Carlssons nya uppdrag

Dagens Samhälles tidigare vd och chefredaktör går till Sveriges Radio..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Starkt avslut för ”Hela kändissverige bakar”

TV4-programmet ”Hela kändissverige bakar” avslutar med flaggan i topp. Finalen blev tittarmässigt det bästa för säsongen. Fler följde dessutom formatet i år jämfört med 2019..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Framdrivet av corona – Bonnier kan skrota egna skrivbord

Di-gruppen sneglar på techjättarna och utreder möjligheterna för en aktivitetsbaserad arbetsplats. ”Vi behöver inte ha en plats per person, utan snarare platser utifrån funktion”, säger Peter Fellman till Dagens Media..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Alexander Bastin tar över ”nya” Nent Studios

Alexander Batin bliv vd och SVP för nya Nent Studios som framöver riktar in sig på dramaproduktion för Viaplay och internationella kunder. Morten Mogensen ska i en ny roll fokusera på försäljningen av produktionsbolagen som är till salu..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.