SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 06 June, 19:21

SmålandsPosten - 22 maj 20 kl. 10:15

Busch på rätt sidaNog för att det hör till en politisk analytikers jobb att vara cynisk men i bland kan det gå bortom det rimligas gräns. När Svenska Dagbladets politiske kommentator Göran Eriksson vill ”förklara” varför Kristdemokraterna kallar coronaviruset för ”Wuhanviruset” väcks faktiskt en viss oro..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Svenska Dagbladets, Göran Eriksson, Kristdemokraterna, Wuhanviruset

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Buschpå rätt , sida
Alliansfritt Sverige - 13 jun 13 kl. 10:13

Ebba Busch ger oss: hur man blundar för verkligheten del 152

Ibland kan en förundras över att vissa diskussioner aldrig tar slut. Trots att en visar statistik och får stöd från forskning så fortsätter debattmotståndaren att vägra ta in fakta. När en till och med får stöd från en professor i nationalekonomi tänker en att debatten är vunnen.

Expressen - 30 jan 19 kl. 13:30

Busch Thors plötsliga dans framför kameran

Oftast ser vi henne i kostym i en talarstol eller i intervjuer. Men på Instagram syns en annan sida av Ebba Busch Thor – och maken Niklas Busch Thor visar hur KD-ledaren dansar loss i snön utanför huset. – Det är så typiskt Ebba att göra så här, och hon gillar ju att dansa och sjunga.

Västerbottens Folkblad - 08 mar 15 kl. 21:17

KDU vill se Busch Thor som partiledare

KDU Västerbotten har valt sida i kampen om vem som ska efterträda Göran Hägglund som KD:s partiledare. Valet faller på Ebba Busch Thor.  - Kristdemokraterna behöver en tydlig och driven ledare som är väl förankrad i den kristdemokratiska ideologin, men som också står för förnyelse och mod.

Expressen - 16 aug 17 kl. 14:15

Ebba Busch-Thor: Vi kräver flera miljarder till

Kristdemokraterna hoppade av förhandlingarna om försvarsuppgörelsen under måndagen. Sent nästa kväll enades regeringen med Centerpartiet och Moderaterna om extra tillskott på totalt 8,1 miljarder kronor fram till 2020. Under en pressträff på onsdagen sade försvarsminister Peter Hultqvist att KD "smet ifrån sitt ansvar" – men partiledaren Ebba Busch-Thor hugger tillbaka:– Man fortsätter från regeringens sida att behandla försvaret med osthyvel, det måste det bli ett slut på, säger hon till SVT Nyheter.

DN - 20 okt 17 kl. 11:35

Ebba Busch Thor: Vi behöver ge kvinnor större valfrihet

Ebba Busch Thor hyllade nätkampanjen #metoo när hon talade på KD:s riksting. Hon talade också om att kvinnor måste få större möjligheter till både karriär och familj. – Kristdemokraterna står på deras sida, sade hon..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 viktiga saker Ebba Busch Thor sa i sitt tal

1. RysslandEbba Busch Thor talade om Gotland, och hur Östersjön kränkts av ryska utbåtar. Vi bor nära ett land som för krig mot ett grannland, sa Busch Thor.

Sydsvenskan - 30 jun 15 kl. 20:01

Ebba Busch Thor ger vilsna en hemvist.

Kristdemokraterna har varit mer beroende av sina partiledare än vad som hör till det vanliga i svensk politik. Karismatiske Alf Svensson, humoristiske Göran Hägglund. Och Ebba Busch Thor?

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 15 kl. 20:01

Ebba Busch Thor ger vilsna en hemvist.

Kristdemokraterna har varit mer beroende av sina partiledare än vad som hör till det vanliga i svensk politik. Karismatiske Alf Svensson, humoristiske Göran Hägglund. Och Ebba Busch Thor?

Skånskan - 16 okt 15 kl. 14:00

Hittar KD hem med Busch Thor

Krönika Ebba Busch Thor har haft chansen att visa upp sig mycket på sistone, under såväl Kristdemokraternas riksting som i partiledardebatter. Och hon har varit på hugget. Under rikstingets invigningstal stod värderingar och familjen i fokus.

Alingsås tidning - 23 aug 18 kl. 05:30

Busch Thor (KD) gör debut i Vårgårda

Näst sist att frågas ut på Vårgårda möte är Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor. Hon samtalar i Tångahallen under torsdagskvällen med Britta Hermansson och Robert Eriksson. 31-åriga Ebba Busch Thor blev KD:s partiledare i april 2015, då hon efterträdde Göran Hägglund.

SN - 10 maj 15 kl. 14:00

Busch Thor mamma – ställer in debatt

Kristdemokraternas nyvalda ledare Ebba Busch Thor har blivit mamma. Hon och maken Niklas Busch Thors pojke föddes på lördagen. Därmed missar Busch Thor kvällens tv-sända partiledardebatt.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Larm: Rök från naturbränning fick räddningstjänsten att rycka ut

I början av veckan satte länsstyrelsen eld på 30 hektar skog. Under lördagen fick det personer att larma om skogsbrand. – När vinden tar i finns det lite obränt material, säger Sara Lamme, naturvårdsförvaltare på Länsstyrelsen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tyskland: EU är inte bara en marknad

Coronakris och oeniga medlemsländer får hösten att se mörk ut i Europa. Tyskland hoppas på det motsatta..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Italienare öppnade gräns – får kalla handen

Sedan den tredje juni är EU-medborgare återigen välkomna i Italien, men italienarna är sällan lika välkomna. Italiens utrikesminister Luigi Di Maio sade under ett besök i grannlandet Slovenien att han hoppas att fler EU-länderna snart ändrar den inställningen..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

17 nya rapporterade dödsfall i covid-19

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Elva gripna för sexuella övergrepp mot barn

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Person hittat död – misstänkt mord

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Joel valde Växjö igen: ”Jag måste följa mitt hjärta”

Joel Perssons första utlandsäventyr blev bara ettårigt. Nu vänder han tillbaka till staden och laget där han fick sitt stora genombrott, trots chansen till större lönekuvert på annat håll. – Det här är det jag vill göra, säger han..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Friidrottsmuta gick till presidentkampanj

Han tog emot mutor för att inte avslöja rysk dopning, 14 miljoner kronor som gick till en presidentvalskampanj. Nu ställs den förre friidrottsbasen Lamine Diack inför rätta..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Comeback för sommaren i veckan

Efter regn kommer solsken heter det som bekant. Ett ordspråk som passar väl in på stora delar av Sverige nästa vecka..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Viveca Sten börjar med ny deckarserie

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.