SVT > Inrikes

Friday, 05 June, 16:49

SVT - 22 maj 20 kl. 10:09

Vinnarna av programmet Bästa träning: ”Det var tufft”I går sändes sista avsnittet av SVT:s serie Bästa träning, där upplägget var att fyra otränade par tillsammans med personlig tränare skulle ställa om sin träning under åtta veckor. Ett av paren som deltog i programmet och vann var Rebecca och Mikael Lindfors. – Det var tufft. Det var ju en rivstart. Från att träna noll gånger till fyra gånger i veckan, säger Rebecca Lindfors..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Bästa, SVT, Rebecca, Mikael Lindfors, Rebecca Lindfors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinnarnaav , programmetBästa , träningDet var , tufft
SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 08:22

Tufft att driva idrottsförening

?Vi har glädjen att vara med om Dam-EM i fotboll i Växjö???ett fantastiskt arrangemang som satt fokus på flickors idrottande och som genom samarbetet med en rad idrottsföreningar blivit en publiksuccé.

YA - 27 nov 13 kl. 06:30

Kandidater i hårdträning

Foto: Mark Hanlon
På söndag kröns Sjöbo lucia. Sen ett tag tillbaka pågår sångövningarna men det handlar inte bara om harmonier och texter. Det gäller att se glad ut också.

Realtid - 06 apr 20 kl. 17:54

Vidareutlåning till företag utvidgas till enskilda firmor

Inom ramen för programmet för företagsutlåning kommer Riksbanken att erbjuda fler anbudstillfällen.  Programmet utvidgas även till att omfatta vidareutlåning till enskild firma (enskild näringsverksamhet)..

Kristianstadsbladet - 15 apr 14 kl. 07:27

Fysisk träning ger smarta och friska barn

Foto: Claes Nyberg

Upprepade rapporter visar att den svenska skolan befinner sig i kris. Samtidigt talas det om ungdomars försämrade fysiska och psykiska hälsa. Det finns inga snabba och enkla lösningar på dessa problem, men i en tid när skolans verksamhet ska vila på ”beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund” bör vi ändå titta närmare på metoder som är vetenskapligt utvärderade, effektiva och ytterst lönsamma.

YLE - 30 dec 13 kl. 17:29

VM-kvalet fortsätter - "Tufft men inte omöjligt"

VM-kvalet i handboll fortsätter med en intensiv period då Finland spelar fyra kvalmatcher inom tio dagar. För att avancera måste Finland vinna gruppen, men ligger för tillfället ett steg efter och lider dessutom av skadebekymmer. På torsdagen besöker gruppettan Litauen Vanda och två dagar senare möts lagen igen, då i Vilnius.

Skånskan - 04 feb 17 kl. 14:00

Träning på arbetstid ett sätt att komma igång

SJÖBO Bollar som studsar, tyngder som lyfts av kroppar i ständig rörelse.
Skånskan följde med på ett av kommunens träningspass som möjliggörs en timme i veckan – på arbetstid. ERWP.

YLE - 04 maj 17 kl. 19:07

Regeringens sammanträde väckte både glädje och förvåning på Konstfabriken

En lyckad lantdag, tyckte deltagarna på Konstfabriken, men regeringens sätt att sammanträda i Borgå var både enformigt och strikt. Skolelevernas frågor till ministrarna gjorde ändå sammanträdet lite mer åskådligt och medryckande. Så kunde man kort sammanfatta många besökares uppfattning om evenemanget Framtidens lantdag på Konstfabriken i Borgå.

Nya Wermlands Tidningen - 19 apr 14 kl. 12:07

Påskgodis, tävling och träning i Helg

I veckans Helg hittar du tipsen till de finaste godispresenterna. Vinnarna i påskbrevstävlingen presenteras. En hel del träning och mode finns också.

Nyan - 02 nov 16 kl. 07:30

Prioriterar träning framför tävling

FOTBOLL. Årets tekniktävling i Eckeröhallen lockade till sig ungefär 90 barn. Det är 40 fler än i fjol.

Expressen - 15 jun 18 kl. 11:03

Dags att rösta – vem/vilka ska bli Årets Skåning 2018?

Förra året korades Årets Skåning, antikexperten Karin Laserow, i Eslöv – då fanns flera av de tidigare vinnarna på plats. Siw Malmqvist, Ronnie Hellström, Janne Möller och Sixten Norström hyllades på scenen i det som var ett storslaget 50-årsjubileum. Och nu är det dags igen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

77 nya dödsfall rapporterade senaste dygnet

Den avtagande trenden med antal avlidna per dag fortsätter sakta men säkert nedåt. – Tittar vi tio dagar tillbaka ligger vi på 46 per dygn. Det följer ganska väl kurvan över antal fall, med en viss förskjutning, säger Sara Byfors, enhetschef på Folkhälsomyndigheten.

SVT - 2 timmar sedan

Staten redo ge ut gröna obligationer för första gången

För första gången ger staten ut gröna obligationer. Uppemot 30 miljarder kronor kommer att emitteras genom Riksgälden, vilket är betydligt mer än de 10 miljarder som det tidigare har talats om..

SVT - 5 timmar sedan

Så firas studenten under coronapandemin

Denna märkliga vår har ju blivit minst sagt snöplig för alla studenter. Hur ser examensfirandet ut under coronapandemin och hur ser studenterna på sin framtid? SVT sänder direkt från bland annat Varberg och Nacka..

SVT - 7 timmar sedan

Regeringen vill skärpa straffen för vapenbrott ytterligare

Regeringen vill införa nya åtgärder mot kriminella nätverk, meddelar inrikesminister Mikael Damberg (S). Enligt ett nytt lagförslag ska straffen för innehav och smuggling av illegala vapen och explosiva varor skärpas. – Kampen mot gängvåldet är långsiktig och den pågående pandemin har inte avstannat arbetet mot kriminella nätverk, säger han..

SVT - 6 timmar sedan

Experten: Tre grova misstag av polisen direkt efter Palmemordet

Oorganiserad spaning och ett mycket svagt arbete med insamling av vittnesuppgifter. Journalisten Gunnar Wall – som 1998 fick guldspaden – ser tillbaka på utredningen av Palmemordet, där mycket gick snett redan på mordnatten. – Det är anmärkningsvärt vilken usel spaning, eller snarare avsaknad av spaning, som bedrevs på mordnatten, säger han till SVT..

SVT - 7 timmar sedan

Besked i Palmeutredningen kommer på onsdag

Beslutet i åtalsfrågan i Palmeutredningen kommer på onsdag den 10 juni, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Chefsåklagare Krister Petersson kommer att berätta om utredningen och sitt besked på en pressträff klockan 9.30..

SVT - 8 timmar sedan

Rättegången mot Anna Lindstedt inleds

Sveriges tidigare Kinaambassadör är åtalad för att egenmäktigt ha förhandlat med främmande makt. Under fredagen startar rättegången som kan leda till två års fängelse..

SVT - 8 timmar sedan

Mats Knutson: ”Blir väldigt spännande att höra hur vi ska ta oss ur den här krisen”

De utvalda ämnena för söndagens partiledardebatt i Agenda är vården och ekonomin. Mest kommer det hetta till i frågan om äldreomsorgen, testningen och den nationella strategin, enligt SVT:s politikkommentator Mats Knutson. – Frågan om antalet coronatester i synnerhet, den kommer oppositionen inte att släppa, säger han..

SVT - 9 timmar sedan

”Hon ville se om hon kunde lösa frågan i sista sekund”

Under fredagen inleds rättsförhandlingarna mot Anna Lindstedt, Sveriges före detta ambassadör i Peking, som är åtalad för brott mot rikets säkerhet. Frilansjournalisten Ingrid Thörnqvist berättade mer om fallet och gav sin analys i Morgonstudion..

SVT - 13 timmar sedan

Regeringen vill testa ansiktsigenkänning på svensk flygplats

Efterlysta personer eller misstänkta för allvarlig brottslighet ska avslöjas vid gränsen – genom ansiktsigenkänning. Det föreslår regeringen i ett nytt lagförslag som ska göra det möjligt för polisen att testa tekniken på Skavsta flygplats. – Det är viktigt för att kunna förebygga och bekämpa en lång rad brott, säger justitieminister Morgan Johansson (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.